Ubisoft : نبود کنسول های نسل بعد دلیل رکود صنعت گیم

Paranormal

کاربر سایت
سلام

ps4lol.jpg

مدیر ارشد شرکت Ubisoft آقای Yves Guillemot معتقد است برای تولید بازی هایی با کیفیت بالاتر شرکت های Sony، Microsoft و Nintendo باید کنسولهای نسل بعد خود را معرفی کنند.
ایشان گفته اند با توجه به قدرت و پیشرفت تکنولوژی باید با استفاده از سخت افزارهای جدید اقدام به ساخت IP های جدید کرد. اون این موضوع را دلیل رکود صنعت گیم میداند. به عقیده ی وی زمانی که کنسولهای نسل جدید در بازار موجود باشد گیمرها علاقه ی بیشتری به IP های جدید و تحربه ی آنها نشان میدهند.
" اگر نگاهی به تاریخ صنعت گیم بیاندازیم میبینیم زمان هایی هست که معرفی IP جدید کاری دشوار و در برخی زمان ها معرفی آسان میباشد. در این مرحله از چرخه ی طول عمر کنسولها میتوان به معرفی IP های جدید پرداخت اما مسلماً زمانی که کنسولهای نسل بعد در راه باشند معرفی IP های جدید جدابیت بیشتری خواهد داشت، و این درست زمانی است که گیمرها دست و دلبازتر از همیشه اقدام به تجربه ی IP های جدید میکنند. با رشد و کاملتر شدن سخت افزارهای کنسولی؛ این برندهای بزرگ هستند که میتوانند با ساخت بازی هایی بهتر بازار را در دست بگیرند! "
" وقتی فرمت های جدید عرضه شوند. ما ایده و بازی های جدیدی را برای خریداران معرفی کرده و خواهیم ساخت و همیشه به دنبال این هستیم تا نسبت به رقبای خود موفق تر عمل کنیم. "
" با هر باری که سخت افزار جدید معرفی میشود آزادی عمل بیشتری به تیم داده میشود و دیگر نیاز نیست از قوانین و محدودیت های اخیر پیروی کنیم. صنعت گیم نیاز به نوآوری دارد.Kinect, Move, 3DS, NGP همگی به این مهم کمک خواهند کرد اما صنعت گیم نیاز به پیشرفتی چشمگیر در زمینه ی تکنولوژی دارد. "
" پردازنده ها قوی و قویتر شده اند، کارتهای گرافیک گام های بزرگی به جلو برداشته ند. تکنولوژی های زیادی به ما کمک میکند تا بتوان تجارب بهتر و قویتری را تحویل خریداران داد و برای پیشرفت و رشد صنعت گیم تلاش کرد. و این بخشی از این دلیل است که صنعت گیم در رکود به سر میبرد. "
با توجه به تب داغ کنسولهای نسل بعد؛ رئیس SCE آقای Kaz Hirai اوایل امسال گفته است که کنسول Play Station 4 در برنامه های آنها نیست و شرکت در حال حاظر تمرکز خود را روی PS3 و NGP متمرکز کرده است. اما به نظر میرسد که نینتندو قصد دارد کنسول Wii 2 خود را به زودی معرفی کند.
از طرف دیگر مایکروسافت نیز اعلام کرده است که حداقل تا سال 2015 کنسول نسل بعد خود را عرضه نخواهد کرد. البته عضو گیری برای ساخت کنسول نسل بعد مایکروسافت شروع شده بود.

منبع

آخرین ویرایش:
به نظر منم کنسولهای جدید باید معرفی بشن.این کنسولها دیگه به آخر رسیدن.فقط کافیه این وسط یه 4 تا سازنده هوس کنن که لید پلتفرمشون پی سی باشه.اونوقت نتیجش میشه battlefield 3 که معلوم نیست رو کنسول چه آشغالی قرار هست در بیاد.البته تا وقتی که اینجوری دارن میفروشن از اونور هم مایکرو داره کیلویی کینکت میفروشه امکان نداره این کارو بکنن.پس بهترین کار در این شرایط این هست که بریم پی سی رو ارتقاء بدیم و حالش رو ببریم.:d

• Like
Reactions: hosein me
به نظرم بیشتر دوستان فقط تیتر خبر را خودند مطابق معمول البته :دی
این بابا حرفش در مورد IP جدید کاملا درسته. برای همین هم هست که بیشتر استودیو ها ریسک ساخت IP جدید را نمی پذیرند. توجه کنید بیشتر IP های جدید پرفروش همون اوایل نسل اومدند مثل Gears of War و Uncharted , Assassin "s Creed و ....

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
به نظر من برای معرفی کنسولهای نسل بعد یه کم زوده حداقل برای ps3 که 100% زوده هر سال فقط یه عنوان.؟؟!!هنوز یه PRG باحال نداره همش شده shoter فکر کنم باید یکم دیگه صبر کرد امیدوارم که تو این نسل شاهد شاهکاری مثل SOC یا ICO باشیم حتی اگه ادامه شون هم بدن من راضی هستم بخدا.تو نسل گذشته PS2 عجب بازیهای متنوعی داشت هر چی بگی داشت ولی تو این نسل ps3 .......!!

گرافیک دیگه تموم شده.مردم از پس بازی طبیعی دیدم کنسول جدید هم فقط گرافیک رو بالا میبره دیگه مگه غیر از اینه:| ایشاالله هیچ وقت نسل جدید نیاد.مساله فقر بازیه نه چیز دیگه
اگه بخوان مرتب فقط تو تکنولوژی پیشرفت کنن تا چند سال دیگه صنعت بازی به معنی واقعی کلمه تموم میشه:-s

خودشون معلومه دیگه خسته شدن و دارن اقرار میکنن به تکراری شدن بازیهاشون و بازار و سخت افزار جدید میخوان شما اونوقت چی میگی من موندم !
شاهکار هنری رو خوب اومدی !@

داداش تاریخ کامپیوترت رو چک کن امسال 2011 ـه ... 6 سال از 360 میگذره !
من میخوام بگم patapon شاهکار هنریه میون بازیا شما مشکلی داری؟

نوآوری و خلاقیت هیچ وقت کهنه نمی شند. بعدم با حضور یه نسل جدید فقط هزینه ساخت بازی ها بالا میره من شک دارم توی یکی یا دو نسل دیگه همین چند IP جدید رو هم ببینیم.

اینها زورشون میاد بازی های جدید با کیفیت خوب تولید کنند میخواند گیر الکی بدند. اصلا چندتا IP جدید تولید شده که مثل بازی های اوایل این نسل ارزش بازی کردن داشته باشه!؟ بازی های مزخرف عرضه می کنند به اسم عنوان جدید توقع فروش دارند؟

این نسل هنوز که هنوز قدرت نمایش بازی های بزرگ رو داره، هیچ محدودیتی هم توش نیست حتما نباید جوش روی صورت شخصیت رو ببینیم که، می تونند جای این که اینقدر کل بندازند سر گرافیک بازی هایی بسازند که از هر لحاظ عالی باشند. نمونش همین AC که فعلا افتاده توی دور تکرار ...

نسل قبل ماکرو که کنسولشو زودتر ارائه داد برد حالا هم سونی و ... به همین فکرند و اینک بگیم سونی الان هیچ فکری واسه PS4 نداره به نظرم درست نیست !

اگر نگاهی به تاریخ صنعت گیم بیاندازیم میبینیم زمان هایی هست که معرفی IP جدید کاری دشوار و در برخی زمان ها معرفی آسان میباشد. در این مرحله از چرخه ی طول عمر کنسولها میتوان به معرفی IP های جدید پرداخت اما مسلماً زمانی که کنسولهای نسل بعد در راه باشند معرفی IP های جدید جدابیت بیشتری خواهد داشت، و این درست زمانی است که گیمرها دست و دلبازتر از همیشه اقدام به تجربه ی IP های جدید میکنند.

با این بخش از حرف هاش موافقم ولی بقیه حرف هاش چرت و پرته :دی

در ضمن منظورش از اون بخشی که قرمز کردم اینه که در اون زمان میشه هر بازی چرت و پرتی رو با دو تا افکت گرافیک به خورد ملت داد و اونها هم با کلی به به و چه چه و بدون احتیاج به هیچ تبلیغی بازی رو میخرند

به نظر من که IP های جدید واقعا جذاب باشند موفق میشند نمونه بارزش همین پارسال Alan Wake عرضه شد که IP جذاب و موفقی هم بود امسال هم به نظرم L.A Noir یه IP کاملا موفقی میشه

در ضمن به نظر من هنوز کلی جا برای نو آوری توی این نسل هست و کافیه سازنده ها یه ذره درایت و خلاقیت به خرج بدن مثلا بازی های RDR و Mass Effect 2 هر دو شون جزو بهترین بازی های این نسل بودن که هم فروش خوبی داشتن و هم نمرات خوبی گرفتن

فقط کافیه سازنده ها کمی به خودشون زحمت بدن و به جای استفاده از یک فرمول تکراری و اضافه کردن چند تا افکت به بازیشون کمی توی بازی هاشون نو آوری داشته باشند

ولی حالا فکرشو بکنید که قرار کنسول جدید بیاد و سونی مایکرو هم قبول کردن .. بدبختی اینجا شروع میشه که اصلا قرار چه چیزی بیاد؟.. موقع اومدن نسل فعلی فقط یه pc وجود داشت و امکانات شبکه .. همینارو اوردن رو کنسول پیاده کردن (کنسولهای قبلی هم چیز فراتری نداشتن یا اگه بود زیاد مشتری نداشت).. اما واقعا برای عرضه نسل بعدی کلی ایده و نوآوری وجود داره که انتخابشون سخته .. نمونش فراگیری شدید همین بازیهای حرکتی یا حتی بازیهای لمسی.. نمونه دیدم با اندروید دنیای پی سی و کنسول رو تقریبا بدرود گفته!!... یا فعلا اینده این 3دی روشن نیست .. واقعا باید به این شرکتها هم حق داد.. اگه بد حرکت کنن و نسل بعدی رو بسازن و یه خطای نسبی ازشون سر بزنه ممکنه نه تنها گیمینگ رو از رکود نسبی درنیارن یه جورایی به رکود مطلق هم ببرن :) ... با این نوآوریها مثل کینکت و موو و سردمدار این تحرکات!! یعنی wii انتظار برای خلق اینده متفاوت گیمینگ از سازنده ها بلاتر رفته .. اگه قرار بود نسل بعد فقط یه ارتقای سخت افزاری باشه سریعتر از اینا نسل بعدی متولد میشد ..

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin Hood

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or