Ubisoft: میخواهیم حمایت از PC را بهتر بکنیم

Mr. Worldwide

کاربر سایت
img_0082.jpg

Alain Corre مدیر اجرائی بخش آسیا( خاورمیانه) و آفریقا شرکت Ubisoft در این باره صحبت هایی کرده است.

Alain Corre :"
ما از اهمیت و نیازهای PCگیمرها با خبر هستیم, و مایل هستیم ساخت و حمایت و از بازی های PC را ادامه و بهبود دهیم. PC جزئی از کسب و کار ما است, PC در سال گذشته 11 در صد افزایش برای ما در پی داشته یعنی در 2012/13 و در 2013/14 هم 15 در صد افزایش را در آمار بازی های PC خود شاهده بودیم و این نشانه ای از ساخت عناوین ما برروی PC است."

Corre ادامه داد:"
ما همچنان تلاش می کنیم نسخه PC عناوین خود را همزمان با نسخه کنسولی عرضه کنیم. برای مثال Assassin’s Creed Unity و Far Cry 4 همزمان برای PC و کنسول ها منتشر خواهند شد. و این هدف همچنان برای عناوین اصلی ما نیز ادامه پیدا خواهد کرد. در آخر ما قصد بهبود و بهتر کردن بهینه سازی عناوین خود که در هر پلتفرمی که روی آن منتشر می شود از جمله PC را داریم."

منبع

کاری با کیفیت اینا ندارم ولی‌ از نظر اندازه valve به اندازه یه استودیو Ubi هست فقط،valveو Gearbox بیشتر indie company هستن،valve با اینکه کل Pc gaming رو در حال حاضر کنترل می‌کنه ولی‌ Ubiخیلی‌ خیلی‌ بزرگ هست،اصلا قابل مقایسه نیست. Valve حدود چهار صد تا کارمند داره Ubi,ده هزار تا :دی
اون 2.5 billion مربوط می‌شه به equity نه سود .با اینکه ریپورت‌های Ubi توش به equity اشاره نمی‌شه ولی‌ از نظر عقلی امکان نداره یه شرکت با ده هزار کارمند از نظر اقتصادی از یه کمپانی با چهار صد کارمند ضعیف تر باشه.
Valveاز نظر کیفیت عالی‌ هست و تو صنعت هیچ رقیبی هم نداره در حال حاضر،ولی‌ یوبی غول اقتصادی هست،اصلا قابل مقایسه نیستن،یوبیسافت از شرکت‌هایی‌ هست که اگه Valve خودش بخواد حاضر هست یجا کل Valve رو بخره.
حتا اینو هم در نظر بگیریم که سود امسال Valve خیلی‌ بیشتر از سود امسال Ubi بوده که اینچنین نیست بازم در کل با در نظر گرفتن سهام کل یوبی خیلی‌ بزرگتر هست.
دقیقاً ریسک پذیر بودن هم ربط مستقیم داره به قدرت اقتصادی شرکت. حالا یه سری شرکت به هیچوجه ریسک نمی‌کنن ولی‌ برا اینکه یه شرکت ریسک پذیر باشه در مرحله اول باید اقتصاد قوی داشته باشه.
دوست عزيز اگه از ابتدا بحثو دنبال كني مي بينيد كه منظور از بزرگي تعداد كارمند و ساختمان و آورده اوليه و ....نيست كه اگر اين بود ubi كه سهله valve از اون crytek هم خيلي كوچيكتر:d

منظور ما سودآوري و كيفيت و ارزش اون شركت هست .اينها واسه يه شركت ارزش و گرنه اگه به بزرگي منقولات بود الان دانشگاه ازاد بهترين داشنگاه جهان و ايران خودرو يكي از بهترين خوروسازاي دنيا حساب ميشد:d

اينم بخوونيد پيرو بحث :
Valve And Steam Worth Billions - Forbes

.

آخرین ویرایش:
بزرگترین شرکت های اروپا شاید از نظر پشتوانه مالی در مقابل شرکت های آمریکایی به راحت کم بیارن، اصلاً به خاطر همین هست اقتصاد آمریکا انقدر مهمه!:دی
همین یوبی سافت که میگید این همه IP و فلان قبل عرضه ی Assassin's Creed در خطر ورشکستگی بود، مطمئناً کمپانی ـی که میتونه Valve رو بخره به راحتی نمی تونه با عرضه یک بازی از خطر ورشکستگی بیرون بیاد.

Ubisoft Entertainment (UBSFY) Total Assets
Ubisoft Total Asset UBI.PA Paris

چیز درستی از Asset ـه Valve گیرنیوردم، ولی فکر نکنم تفاوت خیلی فاحشی با ارزش سهامشون داشته باشه.:دی

شخصا برام از بزرگی همین کافیه که یوبیسافت سالی چند تا AAA منتشر می کنه و ولو چند تا! کاری که الان یوبی انجام میده از سونی و مایکروسافت هم بر نمیاد و روز به روز هم داره بزرگ و بزرگ تر میشه!
اهمیتی که این شرکت برای PC قائل میشه به نظر خیلی ارزش داره، فقط اگر روز پورت هاشون یه مقدار بیشتر کار کنند خیلی خوب میشه.

عاغایون شماها اول باید دقیقا مشخص کنید که چی رو می خواید بین دو شرکت مقایسه کنید و شرکت بزرگتر دقیقا از چه لحاظ قراره از شرکت کوچیک تر سر باشه بعد به مقایسه بپردازید! یکی داره کیفیت بازی ها و تعداد ساعات بازی شدن گیم ها رو مقایسه می کنه یکی تعداد کارمندها رو یکی کل دارایی رو و همه دارن می زنن تو سر و کله هم!
a043.gif

در صورتی که نظر گهربار بنده رو جویا بشید: اگه سوال اینه که کدوم شرکت رو میشه به PC Gaming نزدیک تر و وفادارتر از بقیه دونست و از بازی هاش استقبال بیشتری میشه جواب مسلما Valve هستش و اگه سوال اینه که کدوم شرکت از همه ابعاد گنده تری داره و پوست کلفت تره جواب Ubisoft می باشد. حالا اختلافات رو کنار بگذارید و صلوات ختم کنید ای PC Gamer های گرامی!
128fs3799858.gif

یوبی سافت یکی از شرکتهایی بود که باعث شد PC گیمینگ رشد کنه !
والو و بلیزارد رو من کاری ندارم این جا تاپیک یوبیه شکی نیست اونام شرکتهای بزرگی هستن ! فعلا حال حاضر یوبی خیلی قدرتمنده تو ی عرضه ی عناوینش !

یوبی سافت یکی از شرکتهایی بود که باعث شد PC گیمینگ رشد کنه !
والو و بلیزارد رو من کاری ندارم این جا تاپیک یوبیه شکی نیست اونام شرکتهای بزرگی هستن ! فعلا حال حاضر یوبی خیلی قدرتمنده تو ی عرضه ی عناوینش !

یک چند نمونه از کارهایی که Ubisoft کرده که باعث شده PC Gaming رشد کنه رو می فرمایید؟؟!!!

یک چند نمونه از کارهایی که Ubisoft کرده که باعث شده PC Gaming رشد کنه رو می فرمایید؟؟!!!
چند ساله یوبی سافتو میشناسی گلم ! ؟
حمایت یوبی سافت از PC در عرضه ی عناوینش یکی از کارایی هست که کرده ! هکاریش با انویدیا ! لید بازیهاش اکثرا PC !
یه نگاهی به ویکی پیدیا بندازی بد نیست !

حمایت یوبی سافت از PC در عرضه ی عناوینش یکی از کارایی هست که کرده ! هکاریش با انویدیا ! لید بازیهاش اکثرا PC !
چند ساله فن یوبی سافت هستی گلم ! ؟
خیلی از کمپانی ها بازی هاشون رو روی PC عرضه می کنن ، کار عجیبی نکرده
همکاری با Nvidia هم قبلا نمونش زیاد بوده ، هم با Nvidia هم با AMD(ATI) خیلی از کمپانی ها قبلا همکاری می کردن و می کنن و خواهند کرد ، نمونه بارز AMD,EA
لید بازی هاش بخوره توی سرش ، بر همگان واضحه که بازی های اخیر Ubisoft نسخه های PC اشون فاجعه بودن و همین الان هم AC:U رو داره مضخرف ترین استادیو اه Ubisoft توسعه می ده
شما لینکش رو بده ما نگاه بندازیم چون هرچی که من دیدم توی Wikipedia چیز خاصی ندیدم!!!!

بعید بدونم PC Gamer ای باشه که بگه Ubisoft باعث رشد PC Gaming شده!!!!!!!!!
Ubisoft یک شرکت اه مثل خیلی از شرکت های دیگه که برای PC بازی منتشر می کنن و بس ;)
در جلوگیری از پیشرفت PC Gaming البته کار های مهمی از جمله DRM و سیستم مضخرف UPlay و پورت های فاجعه و ... انجام داده

صابر ،
جالب اینجاست که مزخرف ترین بازیهاش همونایی بودن که لید پلتفرمش به قول خودشون pc بوده ،
اما در واقع پورت مزخرفی از کنسول بوده و بس !
لگ ها و افت پرفورمنس اینو تایید میکنه
اینکه لید بازیهاش pc بوده یا نبوده برای کسی که نمی تونه از بازی به علت کم کاری شرکت و پ....م حساب شدنش که همیشه با افت پرفورمنس دست به گریبانه لذت ببره ، مهم باشه ، شخصا بعد از قضیه واچ داگز که اولین بازی اوریج من تحت یوپلی مسخره بود ترجیح میدم دیگه سمت این کمپانی با محصولات exclusive ش نرم و اگه میرم فقط پایرت میکنم چون ارزشی بیشتر از این برام نداره .
و از خیلی از عناوین و ip هاش از جمله سری کِش دار Ac و the crew و division قطع امید کنم و سمتش نرم .
این احترامیه که به شعور خودم میزارم .
تنها خدمتی که به صنعت گیم کرد ظهور ip به اسم IGI و بعدها splinter cell بود که هنوزهم واقعا محبوب هستش .

آخرین ویرایش:
صابر ،
جالب اینجاست که مزخرف ترین بازیهاش همونایی بودن که لید پلتفرمش به قول خودشون pc بوده ،
اما در واقع پورت مزخرفی از کنسول بوده و بس !
لگ ها و افت پرفورمنس اینو تایید میکنه
اینکه لید بازیهاش pc بوده یا نبوده برای کسی که نمی تونه از بازی به علت کم کاری شرکت و پ....م حساب شدنش که همیشه با افت پرفورمنس دست به گریبانه لذت ببره ، مهم باشه ، شخصا بعد از قضیه واچ داگز که اولین بازی اوریج من تحت یوپلی مسخره بود ترجیح میدم دیگه سمت این کمپانی با محصولات exclusive ش نرم و اگه میرم فقط پایرت میکنم چون ارزشی بیشتر از این برام نداره .
و از خیلی از عناوین و ip هاش از جمله سری کِش دار Ac و the crew و division قطع امید کنم و سمتش نرم .
این احترامیه که به شعور خودم میزارم .
تنها خدمتی که به صنعت گیم کرد ظهور ip به اسم IGI و بعدها splinter cell بود که هنوزهم واقعا محبوب هستش .

همون بهتر که نری
یه جوری مگین ادم فکر میکنه یوبی مجبورتون کرده
بزارین همون بازها رو بقیه انجام بدن یه جوری حرف میزنین ادم فکر میکنه یوبی عناوینش هموشن اشغالن :|

یوبی سافت غلط کرده میخواد حمایت کنه . این حمایته ؟

اقا جان سخت افزار این کنسولها ضعیفه به PC GAMER ها چه مربوطه ؟؟؟ چرا اینقدر دنبال parity هستید بازم xml بازی شروع شد.
خبر اپدیت شد.
"We are aiming at a 60fps on PC for the launch of the game and the actual beta doesn't represent the final game."
:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or