Ubisoft: میخواهیم حمایت از PC را بهتر بکنیم

Mr. Worldwide

کاربر سایت
img_0082.jpg

Alain Corre مدیر اجرائی بخش آسیا( خاورمیانه) و آفریقا شرکت Ubisoft در این باره صحبت هایی کرده است.

Alain Corre :"
ما از اهمیت و نیازهای PCگیمرها با خبر هستیم, و مایل هستیم ساخت و حمایت و از بازی های PC را ادامه و بهبود دهیم. PC جزئی از کسب و کار ما است, PC در سال گذشته 11 در صد افزایش برای ما در پی داشته یعنی در 2012/13 و در 2013/14 هم 15 در صد افزایش را در آمار بازی های PC خود شاهده بودیم و این نشانه ای از ساخت عناوین ما برروی PC است."

Corre ادامه داد:"
ما همچنان تلاش می کنیم نسخه PC عناوین خود را همزمان با نسخه کنسولی عرضه کنیم. برای مثال Assassin’s Creed Unity و Far Cry 4 همزمان برای PC و کنسول ها منتشر خواهند شد. و این هدف همچنان برای عناوین اصلی ما نیز ادامه پیدا خواهد کرد. در آخر ما قصد بهبود و بهتر کردن بهینه سازی عناوین خود که در هر پلتفرمی که روی آن منتشر می شود از جمله PC را داریم."

منبع

پشتیبانی بهتر از PC خیلی ساده است. ول کردن uPlay که همه باهاش مشکل دارن و خیلی رو اعصابه. بهینه‌سازی درست بازی‌ها روی PC و نداشتن تاخیر نسبت به کنسول. همین.

واسه انتظار كه نميشه از كمپاني خرده گرفت اگه معرفي كرده بود و تاخير مينداخت ميشد تنبلي و....

در مورد valve مساله اينجاس كه خيلي بزرگتر و چندمنظوره تر از مثلا ubisoft هست كه باهاش مقايسه بشه:
كدوم بازي ubi تو نسل هفت مثل portal2 يا orange box جوايز رو درو كرد و رفت تو اكثر ليست بهترين هاي تاريخ؟
كدوم بازي ubi تو نسل هفت مثه dota 2 پول ساز و يا مثل lfd و .... ساعتها پليرها وقت صرفش مي كنن؟
كجا ubi هزينه مي كنه براي تكنولوژيهايي مثه VR كه خيلي ها بعد ديدن VR ولو كف كردن؟
كجا ubi استوري به قدرت استيم داره؟

+

بله يوبي سافت شايد از لحاظ توليد تعداد بازي خوب در سال خيلي خوب باشه ولي وقتي قضيه "ترين" بودن و كيفيت نهايي در كار باشه مطمينا پشت كسايي مثه valve يا R* يا na****y dog و ...... قرار مي گيره

.

کی گفته Valve بزرگتر از Ubisoft هستش؟؟

باز هم نمیکنم. :|
بعد از 1-2 سال Valiant Hearts بازی کردم، اونم به اصرار دوستم:|

ایول داش وحید خودمون. دیسک بازیهای ubisoft رو حتی باز هم نمیکنه چه برسه به بازی کردن. یاد بگیرید :p
trials fusion هم بد نبودا. من اصرار میکنم یه نگاهی هم به اون بندازی ;);;)

تنها مشکل یوبیسافت پورت های بعضا مشکل دار اونهاست . واچ داگز و آخرین نسخه گاست ریکان از نمونه های اونهاست . اما در مبحث عرضه بازیهای متنوع و بیشمار تقریبا هیچ رقیبی نداره و واقعا عالیه.

پشتیبانی بهتر از PC خیلی ساده است. ول کردن uPlay که همه باهاش مشکل دارن و خیلی رو اعصابه. بهینه‌سازی درست بازی‌ها روی PC و نداشتن تاخیر نسبت به کنسول. همین.
تا وقتی رو کنسول داره با سری Assassin Creed حال میکنه زیاد به PC دل نمیبنده. هر چند گفتم پشتیبانیش رو PC تو این 1-2 سال اخیر خیلی بهتر شده.

ایول داش وحید خودمون. دیسک بازیهای ubisoft رو حتی باز هم نمیکنه چه برسه به بازی کردن. یاد بگیرید :p
trials fusion هم بد نبودا. من اصرار میکنم یه نگاهی هم به اون بندازی ;);;)
:دی

خدایی وقتی یه نسخه جدید از Assassin's Creed میاد حتی نگاه جلدش هم نمیکنم. :|
از بس ملت هایپ شدن باهاش من حتی کوکا کولا هم نشدم :|

نــــــــــــــــــه! تـــو رو خــــدا باز کن، باور کن اگه بازی هاشو باز نکنی نابود میشه:دی
نه باز نکنم بهتره. وکیوم پکهاش خراب میشه :دی

کی گفته Valve بزرگتر از Ubisoft هستش؟؟
بزرگ بودن حتما به تعداد کارمندها و شعبه های یه کمپانی نیست.
بزرگ بودن به توجه ویژه شرکت به مخاطباش هست، به این میگن بزرگ بودن.

به نظر من Valve و CD Projekt REDو Bllizzard و Arkane Studios هر کدوم از Ubi soft بزرگترن

اینجا هر کی تعریف خودشو از بزرگی داره؟

بزرگی یه شرکت دقیقا همین حجم تولیدات/کیفیت تولیدات تو این صنعت ـه (اینم خوب تعریف منه :d).
حالا ubisoft با IP های متنوع و کیفیت خوبشون نه تنها بهتر از Valve (درسته که بازی هاش مثل P2 و HL نمی شن ولی باز هم کیفیت خوبی دارن) بلکه یکی از بهترین شرکت های این صنعت ـه!
یکی از ریسک پذیر ترین شرکت ها در زمینه ساخت IP جدید هم همین Ubiـه! بشمارید ببینید برای نسل جدید چند تا IP توسط این شرکت ساخته شده! من حداقل 4 تاشو یادم می یاد! حالا تمام IP های جدیدی که برای این نسل تایید شدن رو بشمارید.

Valve یه چیزی, حالا من نمی دونم چطوری ubisoft می تونه از Arkane و CDPR کوچیکتر باشه!

آخرین ویرایش:

بزرگی یه شرکت دقیقا همین حجم تولیدات/کیفیت تولیدات تو این صنعت ـه.
حالا ubisoft با IP های متنوع و کیفیت خوبشون نه تنها بهتر از Valve (درسته که بازی هاش مثل P2 و HL نمی شن ولی باز هم کیفیت خوبی دارن) بلکه یکی از بهترین شرکت های این صنعت ـه!
یکی از ریسک پذیر ترین شرکت ها در زمینه ساخت IP جدید هم همین Ubiـه! بشمارید ببینید برای نسل جدید چند تا IP توسط این شرکت ساخته شده! من حداقل 4 تاشو یادم می یاد! حالا تمام IP های جدیدی که برای این نسل تایید شدن رو بشمارید.

Valve یه چیزی, حالا من نمی دونم چطوری ubisoft می تونه از Arkane و CDPR کوچیکتر باشه!
Ubisoft's Revnue based on 2013's Report : 1.007 billion Dollars
Valve's Revenue based on 2012's Report : 2.5 billion Dollars

مطمئناً Valve بزرگتره.

من نمیدونم چرا دارین 2 تا شرکت رو با هم مقایسه میکنی؟
valve مطئنن از نظر کیفیت ساخت عناوین بهتره ولی انیجا تفاوتی دارن...
هدف این دو شرکت کاملا متفاوته یوبیسافت فعلا بعد ea بزرگترین شرکت ناشر بازیهای ویدیویی و هدفش رسیدن به جایگاه اوله و برای اینکار هم هدف های خاص خودشو داره
در حالی که والو اصلا هدف اونو دنبال نمیکنه و فقط به فکر خلق شاهکار :x(حالا این نسل یه هالف لایف 3 بده رسما همه بازیها میرن تو قوطی:d)بخاطر همین هست کلا عناوینش رو 2 موندن:دی

خواستم بگم شرکت هایی مثل یوبی رو با ea و اکتی مقایسه میشه کرد نه با والو و بیلزارد که هدف هاشون کاملا 180 درجه فرق داره , والو رو میشه با بیلزارد مقایسه کرد و یوبی رو هم با اکتی و ea

یکی از دوستان گفت یوبی بازیهاش جایزه نبردن :| همین wd در 2012 جوایز e3 2012 رو درو کرد یا اساسینس 1 و 2 و pop:d

بزرگی یه شرکت دقیقا همین حجم تولیدات/کیفیت تولیدات تو این صنعت ـه (اینم خوب تعریف منه :d).

تعریف بزرگی یه چیز ثابت و تعریف شدس ولی برخی دوستان میخوان معیارهای دیگه رو توش بگنجونن:

بزرگی یه شرکت از ارزش سهام و میزان سوداوری محصولاتش مشخص میشه و ریسک پذیری و تنوع محصولات ربطی به بزرگی شرکت نداره(الان اپل کلا چند تا محصوصا داره؟؟ولی سهام و ارزش و بزرگیش از شرکتهایی که سالانه 500 مدل گوشی و .... بیرون میدن بیشتر)

از لحاظ کیفیت و فروش محصوصلات هم ولو چه گناهی داره که یه بازیش اندازه 60 تا بازی میفروشه؟؟چه تقصیری داره که یه بازیش اندازه 10 تا بازی شرکتهای دیگه کیفیت داره و جایزه می گیره؟؟؟
پس وقتی ولو با این تعداد بازی و ......چند برابر اکثر شرکتها سوددهی داره مگه بیکار شونصد تا بازی مختلف بده:d

یکی از دوستان گفت یوبی بازیهاش جایزه نبردن :| همین wd در 2012 جوایز e3 2012 رو درو کرد یا اساسینس 1 و 2 و pop:d
:|
جوایز e3 که ارزش خاصی ندارن چون برای قبل عرضه هستن و کلیت بازی رو که کسی نمی بینه.....تازه کسی هم نگفت کیفیت ندارن و جایزه نمی گیرن برای نمونه همین fc3 کم جایزه نگرفت ولی در مقام مقایسه کمتر گرفته
وگرنه در نوع خودش قابل احترام و تقدیر

.

:|
جوایز e3 که ارزش خاصی ندارن چون برای قبل عرضه هستن و کلیت بازی رو که کسی نمی بینه.....تازه کسی هم نگفت کیفیت ندارن و جایزه نمی گیرن برای نمونه همین fc3 کم جایزه نگرفت ولی در مقام مقایسه کمتر گرفته
وگرنه در نوع خودش قابل احترام و تقدیر

.

ارزش که دارن :d اون که 100% یه دونه پورتال 2 کافیه تا بریم در افق محو بشم :x:d

کاری با کیفیت اینا ندارم ولی‌ از نظر اندازه valve به اندازه یه استودیو Ubi هست فقط،valveو Gearbox بیشتر indie company هستن،valve با اینکه کل Pc gaming رو در حال حاضر کنترل می‌کنه ولی‌ Ubiخیلی‌ خیلی‌ بزرگ هست،اصلا قابل مقایسه نیست. Valve حدود چهار صد تا کارمند داره Ubi,ده هزار تا :دی
اون 2.5 billion مربوط می‌شه به equity نه سود .با اینکه ریپورت‌های Ubi توش به equity اشاره نمی‌شه ولی‌ از نظر عقلی امکان نداره یه شرکت با ده هزار کارمند از نظر اقتصادی از یه کمپانی با چهار صد کارمند ضعیف تر باشه.
Valveاز نظر کیفیت عالی‌ هست و تو صنعت هیچ رقیبی هم نداره در حال حاضر،ولی‌ یوبی غول اقتصادی هست،اصلا قابل مقایسه نیستن،یوبیسافت از شرکت‌هایی‌ هست که اگه Valve خودش بخواد حاضر هست یجا کل Valve رو بخره.
حتا اینو هم در نظر بگیریم که سود امسال Valve خیلی‌ بیشتر از سود امسال Ubi بوده که اینچنین نیست بازم در کل با در نظر گرفتن سهام کل یوبی خیلی‌ بزرگتر هست.
دقیقاً ریسک پذیر بودن هم ربط مستقیم داره به قدرت اقتصادی شرکت. حالا یه سری شرکت به هیچوجه ریسک نمی‌کنن ولی‌ برا اینکه یه شرکت ریسک پذیر باشه در مرحله اول باید اقتصاد قوی داشته باشه.

کاری با کیفیت اینا ندارم ولی‌ از نظر اندازه valve به اندازه یه استودیو Ubi هست فقط،valveو Gearbox بیشتر indie company هستن،valve با اینکه کل Pc gaming رو در حال حاضر کنترل می‌کنه ولی‌ Ubiخیلی‌ خیلی‌ بزرگ هست،اصلا قابل مقایسه نیست. Valve حدود چهار صد تا کارمند داره Ubi,ده هزار تا :دی
اون 2.5 billion مربوط می‌شه به equity نه سود .با اینکه ریپورت‌های Ubi توش به equity اشاره نمی‌شه ولی‌ از نظر عقلی امکان نداره یه شرکت با ده هزار کارمند از نظر اقتصادی از یه کمپانی با چهار صد کارمند ضعیف تر باشه.
Valveاز نظر کیفیت عالی‌ هست و تو صنعت هیچ رقیبی هم نداره در حال حاضر،ولی‌ یوبی غول اقتصادی هست،اصلا قابل مقایسه نیستن،یوبیسافت از شرکت‌هایی‌ هست که اگه Valve خودش بخواد حاضر هست یجا کل Valve رو بخره.
حتا اینو هم در نظر بگیریم که سود امسال Valve خیلی‌ بیشتر از سود امسال Ubi بوده که اینچنین نیست بازم در کل با در نظر گرفتن سهام کل یوبی خیلی‌ بزرگتر هست.
دقیقاً ریسک پذیر بودن هم ربط مستقیم داره به قدرت اقتصادی شرکت. حالا یه سری شرکت به هیچوجه ریسک نمی‌کنن ولی‌ برا اینکه یه شرکت ریسک پذیر باشه در مرحله اول باید اقتصاد قوی داشته باشه.

Valve بخاطر استیم خیلی سودآوری و Asset ـیش بیشتر از یوبیه. کلاً منطقی هست. یوبی سافت هم نمی تونه Valve رو بخره:دی

Ubisoft Sales Figures; Nets €1,256 million In Revenue. - Indie Games, Video Game Reviews, Movie Reviews, Television, Comics, Videos, and More

:-/

Valve بخاطر استیم خیلی سودآوری و Asset ـیش بیشتر از یوبیه. کلاً منطقی هست. یوبی سافت هم نمی تونه Valve رو بخره:دی

Ubisoft Sales Figures; Nets €1,256 million In Revenue. - Indie Games, Video Game Reviews, Movie Reviews, Television, Comics, Videos, and More

:-/
فرهود،برادر،داداش،استاد،عزیز :دی Valve سود 500 برابر هم داشته باشه بازم بزرگتر از ubi نیست.
تا جایی‌ که می‌دونم سود دهی‌ Valve نسبت به اندازه کمپانی بالاترین هست بین همه شرکت‌ها ولی‌ بازم قابل مقایسه نیستن.
اون قسمت نمیتونه بخره جوک بود دیگه؟:دی میدونی‌ مدیریت اون همه استودیو، IP و کارمند چه قدر زیر ساخت اقتصادی می‌خواد؟اینکه امثالEA,Ubisoft قابلیت و علاقه لازم رو دارن که در صورت وجود فرصت در عرض دو دقیقه valve رو اضافه کنن به دارایی خودشون یه فکتی هست که نیاز به توضیح هم نداره حتا :دی valve خودشو بذاره برا فروش میبینیم که دو دقیقه بعد اسم شرکت می‌شه Ubisoft bellevue :دی

اصلا یعنی‌ چی‌ دومین کمپانی بزرگ multipurpose اروپا نمیتونه Valve رو بخره :دی
دوست عزيز اگه از ابتدا بحثو دنبال كني مي بينيد كه منظور از بزرگي تعداد كارمند و ساختمان و آورده اوليه و ....نيست كه اگر اين بود ubi كه سهله valve از اون crytek هم خيلي كوچيكتر
yahoo_4.gif

منظور ما سودآوري و كيفيت و ارزش اون شركت هست .اينها واسه يه شركت ارزش و گرنه اگه به بزرگي منقولات بود الان دانشگاه ازاد بهترين داشنگاه جهان و ايران خودرو يكي از بهترين خوروسازاي دنيا حساب ميشد
yahoo_4.gif

اينم بخوونيد پيرو بحث :
Valve And Steam Worth Billions - Forbes

.
اینو به فرهود بگین :دی
خوندم.
اتفاقا حرف منم دقیقاً در مورد اندازه فیزیکی‌ بود،خودمم گفتم از نظر کیفیت Valve بدون رقیب هست.
من طرف حرفم با لاجیک فرهود بود :دی چون پست شما هم در مورد اقتصاد شرکت‌ها بود برا اون نقلش کردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or