Ubisoft سخت در حال کار بر روی Assassin's Creed 2

Victarion

Loyal Member
assassinscreed.jpg

ساخت Assassin's Creed 2 به طور رسمی از سوی Ubisoft تایید شد.

امروز در کفنرانس مالی Ubisoft، یکی از مدیران اجرایی این شرکت ساخت دنباله Assassin's Creed را اعلام کرد و گفت آنها سخت در حال کار بر روی این بازی هستند.

تاریخ عرضه‌ بازی اعلام نشده است و انتظار نمی‌رود بازی زودتر از تعطیلات 2009 آماده شود.

منبع

بله اقا شهریار میشه بگی کدومش CG بود:confused:
خیر ، نیم تاش هم CG نبود ...

چرا بود یکی دو تاش ... تو بعضی از Cutscene ها نمیتونستی زوم کنی، اونا CG بودن ... مثلاً اونجا که میره AI ها رو ویروس خور کنه. ( بعد از اون راه رویی که توش اشعه مایکرو ویو هست ... )

الان چون نمیشده زوم کرد دلیلی بر CG بودن هست؟ خیلی استدلال جالبی بود.

توی MGS4 همه CS ها رو میتونستی زوم کنی، فقط چند جا نمیشد، من نمیدونم کجا ولی خونده بودم که اونا CG هستند...

آخرین ویرایش:
فقط باید یکی به گوششون برسونه تو رو خدا روی این دیالوگ ها و حرف زدن ها بیشتر کار کنید تو شماره که رسما آدم آسفالت میشد 10 دقیقه فقط باید گوش میکردیم ببینیم چی میگن :)

با سلام

من اهل خالی بستن نیستم;)
چیزی که با چشم دیدمو دارم میگم
تازه شخصیت اسایسین تفنگ هم دستش داشت و........

این دوستمون یه چیز هایی دیده و راست میگه.شاید من اشتباه می کنم ولی فکر کنم ایشون تریلر proto type را دیده باشند.آخه خودم هم که اولین بار دیدم یک لحظه فکر کردم که الطیر داره با هلی کوپتر ور میره.وبعدش از چه ارتفاعی پرید پایین.
----------------------------------------------------------

من این بازی را خیلی دوست داشتم.واقعا می مردم براش.از همون روز های اول که خبرشا شنیدم و تریلر هاش را دیدم گفتم این همون بازی که من دنبالشم.آخه من سری pop را خیلی دوست داشتم و وقتی سه گانه پرنس تموم شد خیلی ناراحت شده بودم و انتظار اومدن شماره ی بعدیش را نداشتم اونم با این وضعیت سیاسی ایران.

تا اینکه بازی اومد و من شروع کردم.واقعا عالی بود مخصوصا اولای بازی و همین طور اونجا که از قلعه پرید پایین.چون داستان تاریخی قلعه الموت را شنیده بودم خیلی بهم حال داد.
آخرش هم خیلی عالی تموم شد و درگیر کننده بود.
ولی وسط هاش افتضاح بود و خیلی اعصابم را خورد کرد.فقط و فقط تکرار بود.به نظر من اگر این 9 نفر را فقط تو یک ساعت می کشتیم خیلی بهتر بود تا اینکه الکی ما را این ور و اون ور ببرند.ماموریت های اصلیش خوب و جالب بود و لی فرعی ها طولانی،تکراری و خسته کننده بود.

سیستم بالا رفتن از ساختمون هاش هم برای ما که فقط جهت بالا را نگه می داشتیم و بعضی وقتها چون جای دست نداشت گیر می کرد و مجبور بودیم چپ و راستش کنیم تا جا دسش را پیدا کنه خسته کننده بود و جذابیت پرنس را نداشت.و فقط کسی که تماشا می کرد لذت می برد.
دیالوگ ها هم خیلی طولانی بود قابلیت اسکیپ نداشت.شاید اگر سی جی می گذاشتند بهتر بود.بیشتر شبیه فیلم بود تا بازی.

ودر آخر اینکه چون من خیلی روی این بازی حساب می کردم،از این بازی خوشم نیومد و به نظر من ارزش دوباره تکرار را نداره.فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.

امیدوارم توی نسخه ی بعدی این مشکلات نباشه.

با سلام

این دوستمون یه چیز هایی دیده و راست میگه.شاید من اشتباه می کنم ولی فکر کنم ایشون تریلر proto type را دیده باشند.آخه خودم هم که اولین بار دیدم یک لحظه فکر کردم که الطیر داره با هلی کوپتر ور میره.وبعدش از چه ارتفاعی پرید پایین.
----------------------------------------------------------

میدونم رفیق ولی اخر اون دمویی که منو شما دیدیم نوشت Assassin's Creed 2
درسته؟؟؟

بهترين بازي اي كه در تمامه طول زندگيم كردم ac بود چون يه قرون وسطي عالي بود ولي وسطاش خسته كننده بود اونم به دليل مراحل تكراري.تاريخشم مطمعن باشيد قبل از كريسمس 2010

چرا بود یکی دو تاش ... تو بعضی از Cutscene ها نمیتونستی زوم کنی، اونا CG بودن ... مثلاً اونجا که میره AI ها رو ویروس خور کنه. ( بعد از اون راه رویی که توش اشعه مایکرو ویو هست ... )

الان چون نمیشده زوم کرد دلیلی بر CG بودن هست؟ خیلی استدلال جالبی بود.

ای بابا ! از Assassin`s Creed 2 هیچ ویدئویی , گیم پلی ای , تریلری چیزی نیومده. اگه هم آخرش نوشته Assassin`s Creed 2 چیز خاصی نیست. یه سرچ بکنین ویدئوهای Halo 4 و Doom 5 هم پیدا میشه که ملت یه فیلم درست میکنن یا مونتاژ میکنن و آخرش یه چیزی مینویسن.

ای بابا ! از Assassin`s Creed 2 هیچ ویدئویی , گیم پلی ای , تریلری چیزی نیومده. اگه هم آخرش نوشته Assassin`s Creed 2 چیز خاصی نیست. یه سرچ بکنین ویدئوهای Halo 4 و Doom 5 هم پیدا میشه که ملت یه فیلم درست میکنن یا مونتاژ میکنن و آخرش یه چیزی مینویسن.

باشه رفیق میگردم اون ویدیو رو پیدا میکنم تا اینقدر بحث پیش نیاد:blushing::blushing:

با سلام به نظر من تنها مشکل این بازی تنوع مراحلش بود ولی از حق نگذریم باید به این بازی احترام گذاشت واقعا صنعت گیم رو یک قدم رو به جلو برد به هر حال واقعا بازی زیبایی بود من که لذت بردم امید وارم شماره 2 این بازی هم رو به جلو حرکت کنه مطمئن باشید Ubisoft با این سابقه کاریش به نظرات من وشما احترام میذاره
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or