Ubisoft سخت در حال کار بر روی Assassin's Creed 2

Victarion

Loyal Member
assassinscreed.jpg

ساخت Assassin's Creed 2 به طور رسمی از سوی Ubisoft تایید شد.

امروز در کفنرانس مالی Ubisoft، یکی از مدیران اجرایی این شرکت ساخت دنباله Assassin's Creed را اعلام کرد و گفت آنها سخت در حال کار بر روی این بازی هستند.

تاریخ عرضه‌ بازی اعلام نشده است و انتظار نمی‌رود بازی زودتر از تعطیلات 2009 آماده شود.

منبع

ای بابا ! از Assassin`s Creed 2 هیچ ویدئویی , گیم پلی ای , تریلری چیزی نیومده. اگه هم آخرش نوشته Assassin`s Creed 2 چیز خاصی نیست

این دوستمون یه چیز هایی دیده و راست میگه.شاید من اشتباه می کنم ولی فکر کنم ایشون تریلر proto type را دیده باشند.آخه خودم هم که اولین بار دیدم یک لحظه فکر کردم که الطیر داره با هلی کوپتر ور میره.وبعدش از چه ارتفاعی پرید پایین.

اینم یک عکس از تریلری که میگفتم

full game جان، توی Youtube هر ویدئویی ممکنه هر اسم دلخواهی داشته باشه. مثلا ممکنه یه آهنگ از شماعی‌زاده به عنوان Guitar Hero 4 پیدا کنی:d

میدونم ولی تریلری که من دیدم تقریبا شبیه خود بازیه AC بود
میخوای شما هم یه بار اون تریلر رو ببین

اینم یک عکس از تریلری که میگفتم

این MGS4 هست ... "Altair's costume" اون شخصی که این ویدیو رو آپلود کرده خودش گفته: This is Fake -*- Sorry but This look like COOL !
در MGS4 آیتم Altair's costume هست که با آنلاک شدن آیتم, Old Sanke کاستومAltair رو به تن میکنه ... فکر کنم ماله خیلی وقت پیش بود.!!!

آخرین ویرایش:
ولی انصافا خیلی تریلر باحالی بود دستش در نکنه اون شخصی که این ویدیو رو آپلود کرده;):blushing:
بله دیگه....یه 10 تا پستی دادی و شدیدا تاکید هرچیم که گفتن مگه ...............

-------------------------------------------------------------------------------------
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
---------------------------------------------------------------------------------------
من مشکل شماره یک رو در تکراری بودن رسیدن به هدف و بالا رفتن از برج میدونم.اصلا نمیدونم کیی از اول گفت از برج بریم بالا.هی از این بزج برو بالا از اون برو بالا باز ماموریت رو پیدا نمیکردی از اون برج برو بالا...............
توی نکات مثبت هم میشه به ماموریت های اصلی و همین طور به دیالوگها:eek: اشاره کرد.(PI)(خداییش اگه اینا نبودن -مخصوصا اون قسمتایی که با اون نماینده اساسینز توی اورشلیم -امرا تا آخر نمیرفتم)
------------------
نمیدونم شما هم به این نتیجه رسیدین یا نه ولی انگار بازی های open-world یوبی بعد مدتی دل زدت میکنه.فارکرای رو من الن بالای 4 هفتس که توی 65% ول کردم.

بله دیگه....یه 10 تا پستی دادی و شدیدا تاکید هرچیم که گفتن مگه ...............

-------------------------------------------------------------------------------------
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
---------------------------------------------------------------------------------------

من که قبول کردم که تریلر متال گیر بوده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or