Ubisoft سخت در حال کار بر روی Assassin's Creed 2

Victarion

Loyal Member
assassinscreed.jpg

ساخت Assassin's Creed 2 به طور رسمی از سوی Ubisoft تایید شد.

امروز در کفنرانس مالی Ubisoft، یکی از مدیران اجرایی این شرکت ساخت دنباله Assassin's Creed را اعلام کرد و گفت آنها سخت در حال کار بر روی این بازی هستند.

تاریخ عرضه‌ بازی اعلام نشده است و انتظار نمی‌رود بازی زودتر از تعطیلات 2009 آماده شود.

منبع

البته امیدورام تو شماره ی بعدش بشه دموها رو skip کرد بزور باید همه ی دموهاش رو میدیدم:sick:
دقيقا درست ميگي مخصوصا دمو هاي كه بايد با المعلم صحبت كني ادم خوابش ميبرد حرفاشون هم خيلي زرت و پرت بود ادم نميدونست دقيقا چي ميگن ولي در كل بازي عالي بود يكنواخت بودنش هم كه يه چيز عاديه
فقط خدا كنه دوباره مثل دفعه قبل نشه كه نسخه PC فكر كنم 3-4 تا مرحله بيشتر از نسخه كنسولي داشت خيلي بد بود:sick:

فقط خدا كنه دوباره مثل دفعه قبل نشه كه نسخه PC فكر كنم 3-4 تا مرحله بيشتر از نسخه كنسولي داشت خيلي بد بود:sick:

رفیق به نظر شما این بده؟؟؟؟
راستی Gears of war 1 هم همینطوری بود ویه چند تا مرحله بیشتر از نسخه ی کنسولی داشت

من دارم به این نتیجه میرسم که یا باید یه تحول اساسی به بازی های Open World بدن یا کلا جمش کنن با این شاهکارهایی که امسال و پارسال دیدم از این سبک زده شدم .

من که دموی این بازیرو(Assassin's creed 2) خیلی وقت پیش دیدم بد نبود
:eek::eek:
...................................

ظاهرا اعلام شده که این شماره در چند صد سال بعد از وقایع شماره اول اتفاق می افتد. نسخه اول در سال 1191 روی میداد ولی این نسخه در قرن 17 اتفاق می افتد.

Michawl Pachter has apparently revealed that the time-frame for the now-confirmed Assassin’s Creed 2 has been moved from 1191 to “several hundred years in the future” or more specifically, “sometime in the 1700s.”

شماره اولش خوب بود. ولي يه سري ايرادها داشت.
اميدوارم تو شماره دومش:
1. تنوع ماموريتها بره بالا.
2. رو داستان ماموريتهاي فرعي بيشتر كار كنند.
3. ماموريت (يا بخشي از داستان) در شب اتفاق بيفته. چون شخصيت الطير كه در واقع يه Sneaker به حساب مياد بايد چند نفرو تو شب ناكار كنه.:biggrin1:
4. قابليت گذاشتن زير نويس تو ديالوگهاي طولاني و خسته كنندش بزارن. چون همه كه Full English نيستن.:biggrin1:
5. اين گداها رو از بازي حذف كنند.:biggrin1: چون اعصابمو خورد ميكنن و من مجبور ميشم بكشمشون.:biggrin1:

:eek::eek:
...................................

ظاهرا اعلام شده که این شماره در چند صد سال بعد از وقایع شماره اول اتفاق می افتد. نسخه اول در سال 1191 روی میداد ولی این نسخه در قرن 17 اتفاق می افتد.

:laughing:

من اهل خالی بستن نیستم;)
چیزی که با چشم دیدمو دارم میگم
تازه شخصیت اسایسین تفنگ هم دستش داشت و........

من اهل خالی بستن نیستم;)
:laughing:
عزیز من تازه این بازی رو تایید کردن بعد شما اومدی دموش رو هم بازی کردی ؟! :laughing:
امیدوارم تمامی اشکالات بچه گانه شماره 1 مثل مبهم بودن داستان و تکراری بودن و یکنواخت بودن رفع بشه:love:
تنها چیزی که از AC 2 انتظار میره همینه و بس

من اهل خالی بستن نیستم;)
عزیز من اونی که شما دیدی شوخی بوده که هیدیو کوجیما و جید ریموند با قرار دادن لباس الطیر در متال گیر 4 انجام داده اند و اون ویدیو نمایش این لباس در متال گیر 4 بوده و شما فکر کردی AC 2 هست:laughing:

شماره اولش خوب بود. ولي يه سري ايرادها داشت.
اميدوارم تو شماره دومش:
1. تنوع ماموريتها بره بالا.
2. رو داستان ماموريتهاي فرعي بيشتر كار كنند.
3. ماموريت (يا بخشي از داستان) در شب اتفاق بيفته. چون شخصيت الطير كه در واقع يه Sneaker به حساب مياد بايد چند نفرو تو شب ناكار كنه.:biggrin1:
4. قابليت گذاشتن زير نويس تو ديالوگهاي طولاني و خسته كنندش بزارن. چون همه كه Full English نيستن.:biggrin1:
5. اين گداها رو از بازي حذف كنند.:biggrin1: چون اعصابمو خورد ميكنن و من مجبور ميشم بكشمشون.:biggrin1:
تمام اين هايي كه ميگي بيشتر مشكل محدوديت حجم در 360 و مشكلات مختلف ديگه در PS3 بود كه اضافه نشد.
يك سال و خورده اي قبل از عرضه بازي يك دمو از بازي نشون دادن كه واقعا فوق العاده بود باگ داشت ولي جذابيتش از خود بازي بالاتر بود مثلا استبل اسب ها رو ميزدي با شمشير داغون ميكردي جلوي سرباز ها ميشد و فرار ميكردي يا با اسب وارد شهر ميشدي و...

درباره شب هم يادم ريموند يك بار گفت كه بازي هم شب داره و هم روز به طوري كه شما ميتونيد تصميم بگيريد شب بريد در حالي كه همه خوابند و سرباز ها هوشياري كمتري دارند يا صبح بريد و 10 تا 10 تا سرباز بريزه سرتون كه البته سر FC2 هم چنين حرفي زدن كه پرت پرت ...

به نظرم بزرگترين مشكلش همين نبود زير نويس بود وگرنه از هر لحاظ يك بازي بزرگ به حساب ميومد.

نقل قول:
Michawl Pachter has apparently revealed that the time-frame for the now-confirmed Assassin’s Creed 2 has been moved from 1191 to “several hundred years in the future” or more specifically, “sometime in the 1700s
يعني چي ميرن قرن 17 همه قشنگي بازي به اين بود كه توي قرن 11 بود و حال و هواي اونجا رو داشت نكنه ميخوان ساختمون هاي بلند بزار شرلوك هولمز رو هم تو بازي قرار بدن.

شايد هم با يك الطير 2 طرفيم اميدوارم فقط از اين مسخره بازي هايي كه روي FC2 در آوردن در نيارن بازي رو وردان محيطش ببرن توي يك شهر و تفنگ يا تير كمون بزارن تو بازي.

اين نوشته رو نميدونم كجا خوندم ولي داشتمش :
Because the team that has developed Assassin's Creed is now developing the new Prince of Persia game, there will be a new team working on Assassin's Creed 2 ...

اينم چند وقت پيش يك بنده خدايي از گروه POP مطرح كرد :
"He's busy making Altair even more beautiful," Wilkinson revealed. "Last thing I saw him do was getting Altair to swim."

:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
من از شماره یکش باتمام ایراداتی که داشت راضی بودم و واقعا نواوری بود تو سبک خودش البته من به فیلم وبازیهای تاریخی علاقه دارم کلا امیدوارم قسمت دومش تا حدودی بتونه داستان رو ازابهام دربیاره هرچندکه این یه سه گانه هست وبرای فهمیدن داستان تا عرضه نسخه سوم باید صبرکنیم

تمام اين هايي كه ميگي بيشتر مشكل محدوديت حجم در 360 و مشكلات مختلف ديگه در PS3 بود كه اضافه نشد.
يك سال و خورده اي قبل از عرضه بازي يك دمو از بازي نشون دادن كه واقعا فوق العاده بود باگ داشت ولي جذابيتش از خود بازي بالاتر بود مثلا استبل اسب ها رو ميزدي با شمشير داغون ميكردي جلوي سرباز ها ميشد و فرار ميكردي يا با اسب وارد شهر ميشدي و...

درباره شب هم يادم ريموند يك بار گفت كه بازي هم شب داره و هم روز به طوري كه شما ميتونيد تصميم بگيريد شب بريد در حالي كه همه خوابند و سرباز ها هوشياري كمتري دارند يا صبح بريد و 10 تا 10 تا سرباز بريزه سرتون كه البته سر FC2 هم چنين حرفي زدن كه پرت پرت ...

به نظرم بزرگترين مشكلش همين نبود زير نويس بود وگرنه از هر لحاظ يك بازي بزرگ به حساب ميومد.
ميثم باز گير دادي ها!:biggrin1:
اينايي كه من گفتم چه ربطي به محدوديت حجمي داره؟:confused:
من گفتم تنوع ماموريتها رو زياد كنن. نگفتم دمو CG بزارن تو بازي كه.
مثلا به جاي اين كه تو هر شهر 5 نوع ماموريت باشه 15 نوع باشه.:biggrin1:

با اینکه شمارهء یکش گرافیک فوق العاده و نو اوریه خوبی داشت ولی تکراری و خسته کننده بود که امیدوارم این نقیصه در شمارهء دومش جبران بشه.
یا حق

ميثم باز گير دادي ها!:biggrin1:
اينايي كه من گفتم چه ربطي به محدوديت حجمي داره؟:confused:
من گفتم تنوع ماموريتها رو زياد كنن. نگفتم دمو CG بزارن تو بازي كه.
مثلا به جاي اين كه تو هر شهر 5 نوع ماموريت باشه 15 نوع باشه.:biggrin1:
:biggrin1:
يعني فكر ميكني فقط CْG ها حجم ميبرند؟ يك بازي مثل MGS4 حدود 35 گيگ حجمش بوده يك دقيقه هم CG نداشت.

مراحل جديد كه خودش هزار تا چيز جديد نياز داره مثل ابجكت هاي اون مرحله ، صداگذاري اشخاص ، برنامه نويسي مرحله و... كه همشون حجم ميبرند.

فكر ميكني چرا كارگردان هنري بازي يك ماه قبل از عرضه بازي گفت مشكل فضا و كمبود حافظه روبرو شديم؟

و بعد هم توجيه كرد.

همين الان برو تريلر هاي E3 2007 بازي رو بگير تك تك نگاه كن با بازي مقايسه اشون كن خواهي ديد كه بسياري از جزئيات تو بازي حذف شدن.

تو بعضي از عكس هايي كه قبل از عرضه بازي نشون داده شد محيط بيرون قلعه هم داراي خانه و شهر بود ولي تو بازي اصلا چنين چيز هايي نميديدم.

توي تريلر كه توي نمايشگاه Xbox نشان دادن سال 2005 بود يا 2006 يادم نيست الطير از يك فاصله خيلي طولاني به طرف شهر Acre ميره ولي در نسخه نهايي اصلاح شده بود و شما كلا يك محيط خيلي كوتاه رو ميپيمودي.

كلا نظر من بخواي نسخه نهايي اينقدر ويرايش شده بود كه ...

يك نكته اش رو گفتم مثلا ميشد بعضي از قسمت هاي شهر رو خراب كني تا جلوي راه سرباز ها رو بگيره كه اصلا تو نسخه نهايي وجود نداشت.

کی گفته MGS 4 دموی CG داره ؟ تمامی Cutscene های بازی Real time رندر میشن
اره درست ميگي ، من اشتباه كردم. 90 دقيقه Cut-scene داشت.:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or