trainer کاربر سایت Jun 28, 2013 #1 درود در صفحه فی(س پ.وک بازی Prince Of Persia کمپانی Ubisoft اعلام کرده است که " آماده شنیدن خبرهایی از Prince of Persia در هفته آینده باشید " هدف Ubisoft از اعلام این خبر مشخص نیست، یک بازی جدید یا چیز دیگر ؟ باید صبر کرد منبع خبر سپاس و بدرود آخرین ویرایش: Jun 28, 2013
درود در صفحه فی(س پ.وک بازی Prince Of Persia کمپانی Ubisoft اعلام کرده است که " آماده شنیدن خبرهایی از Prince of Persia در هفته آینده باشید " هدف Ubisoft از اعلام این خبر مشخص نیست، یک بازی جدید یا چیز دیگر ؟ باید صبر کرد منبع خبر سپاس و بدرود
T7T کاربر سایت Jun 28, 2013 #3 بازی خوبی بود خدا رحمتش کنه نمیدونم چرا مدام فکر میکنم قانون تاپیک مبنی بر بیشتر بودن خبر از 3 خط بود
بازی خوبی بود خدا رحمتش کنه نمیدونم چرا مدام فکر میکنم قانون تاپیک مبنی بر بیشتر بودن خبر از 3 خط بود
Little John کاربر سایت Jun 28, 2013 #4 شاید ادامه POP 2008 باشه !! شایدم همون آرتهایی باشه که چندماه پیش اومد بیرون باشه
Q Quan Chi کاربر سایت Jun 28, 2013 #6 عاشق Dahaka بودم ... ان شاء الله تعالی دیگه غولاش به زبون فارسی صحبت نمیکنن دیگه ؟!
Spider-Mαn کاربر سایت Jun 28, 2013 #7 حالا میان می گن ac4 رو پیش خرید کنید لباس پرنس برای ادوارد ازاد می شه
Sɯαsƚikα April 26 , 2016 کاربر سایت Jun 28, 2013 #10 یعنی بالاخره یوبیسافت به راه راست هدایت و آرزوی این دوستمون پرنس آو پرشا برآورده شد Spoiler :d
S.z.a.r کاربر سایت Jun 28, 2013 #12 هر چی باشه خوبه فقط مثل اون بازی 2008 نباشه ! اگه فضا و داستانش مثل WW باشه عالی میشه. من عاشق اون بازی بودم
هر چی باشه خوبه فقط مثل اون بازی 2008 نباشه ! اگه فضا و داستانش مثل WW باشه عالی میشه. من عاشق اون بازی بودم
Refill کاربر سایت Jun 28, 2013 #13 وای من فکر کنم pop نسل بعده <3 حتما گذاشتن واسه gamescom یوبی مچکریم
METRO_2034 کاربر سایت Jun 28, 2013 #15 امیدوار بودم که خبری نشه از ساختش. یوبی سافت هرچی استودیوی درجه یک بوده دو3 دو3 تا گذاشته فقط اساسین بسازن سر سال منتشر کنه.
امیدوار بودم که خبری نشه از ساختش. یوبی سافت هرچی استودیوی درجه یک بوده دو3 دو3 تا گذاشته فقط اساسین بسازن سر سال منتشر کنه.