Ubisoft : خبرهایی از Prince of Persia در هفته آینده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

trainer

کاربر سایت
درود

در صفحه فی(س پ.وک بازی Prince Of Persia کمپانی Ubisoft اعلام کرده است که " آماده شنیدن خبرهایی از Prince of Persia در هفته آینده باشید "

هدف Ubisoft از اعلام این خبر مشخص نیست، یک بازی جدید یا چیز دیگر ؟ باید صبر کرد

منبع خبر

سپاس و بدرود

آخرین ویرایش:
اینجاست که شاعر میگه : خبر آمد خبری در راه است;;)

Ubisoft تا الان بهترین و بیشترین عناوین رو برای نسل بعد معرفی کرده فکر کنم تو کنفرانس خودش فقط 11تا بازی معرفی کرد!

یک بازی جدید یا چیز دیگر ؟ باید صبر کرد
یعنی چی یک بازی جدید ؟
وقتی گفته منتظر خبر از Prince of Persia باشید قطعا یه آی پی در خصوص با POP هست دیگه ! یعنی ممکنه منظورش یه آی پی جدید باشه ؟

یعنی چی یک بازی جدید ؟
وقتی گفته منتظر خبر از Prince of Persia باشید قطعا یه آی پی در خصوص با POP هست دیگه ! یعنی ممکنه منظورش یه آی پی جدید باشه ؟

اون یه خطی که توی ف.ی.س...ک ــشون نوشته و اون دوخطی که توی سایت منبع خبر نوشته :d چنین جمله ای به کار نبرده ! :d

بهترین خبر سالو بهم دادی عشقممممممممممم
عالی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود

گیم پلی TTT تکامل یافته ترین گیم پلی بود. مخفی کاری که به بازی اضافه شده بود فوق العاده بود. ولی با این حال شماره دوم سنگین تر و جدیترین شماره بود
آره موافقم گیم پلی و حرکات و فن های جدیدش عالی بود به جز حرکات دارک پرنس که بیشتر من یاد روح سوار میندازه!

- - -ویرایش - - -

بهترین خبر سالو بهم دادی عشقممممممممممم
عالی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود

برای من هم از بهترین اخبار بود این خبر خیلی وقته منتظرم!
از بس نسخه 1و2 بازی کردم یادم نیست تا حالا چند بار شده!

خدا کنه مثل خیلی از بازی های دیگه Reboot نباشه و ادامه ی سه گانه ی قبلی باشه. با حضور پر رنگ فرح و کایلینا و دارک پرنس.:d
موسقیش هم تو مایه های WW باشه.

من اولین نسخه PoP ـی که بازی کردم WW بود, به عشقه همین نسخه رفتم Sands of Time هم بازی کردم.
اما بازم WW یه حال و هوای دیگه ای داشت;;) اونایی که ww بازی کردن می فهمن اینو... فضای تاریکیش یه حس مور موری بهت میداد :d

خدا کنه مثل خیلی از بازی های دیگه Reboot نباشه و ادامه ی سه گانه ی قبلی باشه. با حضور پر رنگ فرح و کایلینا و دارک پرنس.:d
موسقیش هم تو مایه های WW باشه.

اتفاقا برعکس من امیدوارم ریبوت باشه! چون اگر ادامه ی اونا باشه خاطراتمون رو خراب می کنن

فقط امیدوارم یهو نیاد یکی از انگشتهارو نشون بده و بگه قرار فیلم بعدی ساخته بشه. یوبی جون POP نسخه استراتژی بده دست ملت،اما مثل نسخه آخر نده جون مادرت.

بسم الله:دی
آقا این نسخه ی PSP ه FS هم خیلی خوب بودا! یه چیزی مثل اون واسه PSVitaس احتمالا:((
خدا کنه واسه کنسول ها و PC و ... باشه نه کنسول دستی:دی

هدف Ubisoft از اعلام این خبر مشخص نیست، یک بازی جدید یا چیز دیگر ؟

احتمالا مراسم عقد کنون داداش پرنس! یا ختنه سورون بچه خواهرش!!!

دوست دارم نسخه ی جدیدی از بازی باشه اما خیلی ها میگن واسه کنسول دستی یا ازین نسخه های گوشیه :|

واسم مهم نیست ادامه 2008 باشه یا ادامه سه تاس اولس فقط امسدوارم یه چیزی بسازن که با افتخار بگم این پرنس هستش و درضمن این اساسین رو زیرپاش له کنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or