Ubisoft بازی The Black Eyed Peas Experience را معرفی کرد

God_of_game

کاربر سایت
هم اکنون بازی The Black Eyed Peas Experience دیگر چیز ناموجودی نیست!

20110627blackeyedpeas.jpg

Shack گزارش داد که Ubisoft این خبر رو به طور آرام و بی سروصدا منتشر کرده است.

بعد از موفقیت بازی Michael Jackson Experience ، این هم یک بازی Just Dance مانند هست که در سبک rhythm action برای کنسول های Wii و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

در تریلری که در منبع وجود دارد می توان مشاهده کرد که این نسخه چه پیشرفت هایی نسبت به نسخه ی قبلی یعنی Michael Jackson Experience داشته است.ولی متاسفانه همچنان نمی توان پشت صحنه نشت و قضاوت کرد !

آیا ما شاهد منتشر شدن تمامی نسخه های این بازی از ستاره های مختلف مانند Lady Gaga با لباس گوشتی خواهیم بود ؟

منبع

همینجوری پیش بره فکر کنم justin bieber experience هم بدن بیرون !!!
چه فروشي بكنه تو يكي از شهراي بغل دستيمون :d.

خوشم مياد همه از اين پسر قرطي بدشون مياد :d .
به قول Ozzy Osbourne : Who the fu** is justien bieber ?

همینجوری پیش بره فکر کنم justin bieber experience هم بدن بیرون !!! :d

چقدر این پست مورد توجه قرار گرفت ! :d یعنی تا این حد از این بچه خوشتون میاد ؟! :d
Ubisoft با دیدن این همه توجه نسبت به justin bieber حتما justin bieber experience رو منتشر میکنه ! :-&:d

• Like
Reactions: Medusa
چقدر این پست مورد توجه قرار گرفت ! :d یعنی تا این حد از این بچه خوشتون میاد ؟! :d
Ubisoft با دیدن این همه توجه نسبت به justin bieber حتما justin bieber experience رو منتشر میکنه ! :-&:d
این پسر آهنگاش باحالا ولی ای بدم میاد ازش، miley cyrus experience رو بده بیشتر حال میکنم:d

Miley Cyrus ? اونم تو بازی دنسینگ ؟
نه ولی آهنگ های این گروه انصافا یچیز دیگست !
بله مایری سایرس اونم دنسینگ، مثلا the climp، میدونی رقصش چطوره دیگه، یه جا می ایستی دهنت رو تکون میدی:d:d من تنبلم واسه من همین خوبه:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or