Khris Brown در نقش مدیر بخش صداگذاری، داستان نویسی و محلی سازی سابق Ubisoft که برروی بازی های: Far Cry 4,Assassin's Creed: Unity,Watch Dogs و The Crew کار کرده است و هم اکنون نیز در Double Fine Productions به عنوان مدیر بخش صداگذاری فعالیت دارد گفته است که Ubisoft قصد دارد در E3 2015 دو عنوان معرفی نشده را نمایش دهد و در E3 سال 2016 نیز یک عنوان را معرفی کند.
به نظر یکی از این بازی ها Assassin’s Creed: Victory باشد و در E3 2016 یک بازی قسمت جدید از AC یا Watch Dogs 2 ممکن باشد.
باید منتظر بود و دید ایا معرفی 3 عنوان جدید در E3 توسط Ubisoftحقیقت دارد یا خیر؟
بابا چرا جو میدی من کی گفتم در پیت
اصلآ یادم نبود R6 معرفی شده بود بس که این که تریلر بیرون ندادن
پس احتمال زییاد همون DRIVER و SC یا POP ه یا یه IP جدید ولی یه احتمال میدمCALL OF JUAREZ بعدی باشه
والا من که فقط Leak ـش رو یادم میاد شاید هم تایید کردند و من ازش بی خبرم. این یوبی/AC فن بوی( @Akiba ) یحتمل بهتر در جریان تایید شدن یا نشدن Victory ـه
لیک شد،بعد یوبی اومد اعلام تاسف کرد از دست اونایی که اومدن بازی رو لیک کردن و گفت هنوز آمادگی معرفی رسمی نداشتیم و زحمات چند سالمون رو اینجوری لیک کردن و ...! تایید شد دیگه! ولی خوب،نمیشه معرفی حسابش کرد