شایعه Ubisoft از 3 عنوان جدید خود در E3 پرده بردای می کند

Mr. Worldwide

کاربر سایت

f3039b2a42a774409b235acd2ec9bc8c7342f13c.jpg

Khris Brown در نقش مدیر بخش صداگذاری، داستان نویسی و محلی سازی سابق Ubisoft که برروی بازی های: Far Cry 4,Assassin's Creed: Unity,Watch Dogs و The Crew کار کرده است و هم اکنون نیز در Double Fine Productions به عنوان مدیر بخش صداگذاری فعالیت دارد گفته است که Ubisoft قصد دارد در E3 2015 دو عنوان معرفی نشده را نمایش دهد و در E3 سال 2016 نیز یک عنوان را معرفی کند.
به نظر یکی از این بازی ها Assassin’s Creed: Victory باشد و در E3 2016 یک بازی قسمت جدید از AC یا Watch Dogs 2 ممکن باشد.

باید منتظر بود و دید ایا معرفی 3 عنوان جدید در E3 توسط Ubisoft‌حقیقت دارد یا خیر؟

منبع

تو عکس که نوشته Unannounced Project، پروژه معرفی نشده. R6 و AC جفتشون معرفی شدن. شماره دوم WD هم که زوده هنوز پس اینا نیست.

به دلم افتاده PoPـه جدید هم یکی دیگه اشه:دی

POP که خیلی احتمالش کمه. AC دیگه ای هم احتمالا در کار نیست. می مونه Rayman و سم فیشر کبیر:d البته احتمالش هم هست که یک عنوان جدید معرفی شه.
2012 واچ داگز
2013 دیویژن

Ubisoft هميشه e3 مهيجي داشته. عنوان معرفي نشده جديد ي كه e3 معرفي مي كنه معمولا طبق سنت چند سالش بازي فوق العاده اي (حد اقل ميشه گفت نمايش فوق العاده اي) به نمايش ميزاره . امسال اميد وارم يا واچداگز جديد يا پرنس جديد رو ببينيم...

اساسين هم معمولا ٢-٣ ماه قبلش معرفي ميشه و نمايش اصلي و گيم پلي ميره براي e3!!

اگه شبیه سال های قبل ادامه بده باید یه IP جدید داشته باشه حتما ، بعد یک جا هم خونده بودم که 5 تا بازی AAA می خواد نمایش بده! Division و Rainbow Six و AC بعدی جزوشون هستن ، 2 تا دیگه می مونه ، فکر هم نمی کنم Rayman جزو AAA ها محسوب بشه! منم امیدوارم POP جدید باشه یا حتی Remake ! و ازونور هم امیدوارم بازی ورزشی در کار نباشه :-s

اگه Ancel نمیومد و پروژه خودش (Wild) را معرفی نمی کرد، می گقتم 100% یکی از این پروژه ها، Beyond Good & Evil ـه. ولی با این وضعیت شاید هیچ وقت رنگ B G&E 2 را نبینیم:(
اون Unannounced Project ها هم یکیش واسه 2016 هست که احتمالا Assassin's Creed: Ye chizi هست:دی
یکی از اون 2015 ها هم همون Victory هست. اون یکی هم با توجه به روند یوبی سافت تو نسل جدید بعید نیست IP جدید باشه :-?

اگه Ancel نمیومد و پروژه خودش (Wild) را معرفی نمی کرد، می گقتم 100% یکی از این پروژه ها، Beyond Good & Evil ـه. ولی با این وضعیت شاید هیچ وقت رنگ B G&E 2 را نبینیم:(
یکی از اون 2015 ها هم همون Victory هست. اون یکی هم با توجه به روند یوبی سافت تو نسل جدید بعید نیست IP جدید باشه :-?
من آخر نفهمیدم این کامل رفت !؟ ناقص رفت !؟ هستش و رفتش ؟! هر 2 جا هست !؟ با توجه به حرف هایی که قبلا میزد بالاخره باید BG&E2 رو بده :دی
اینکه انونس شده است :-/

یه SC میدن یه نیو آیپی :p

من آخر نفهمیدم این کامل رفت !؟ ناقص رفت !؟ هستش و رفتش ؟! هر 2 جا هست !؟ با توجه به حرف هایی که قبلا میزد بالاخره باید BG&E2 رو بده :دی

امین Victory فکر کنم "لو" رفته ها، هنوز "رسما" معرفی نشده :دی

بعد از اینکه استودیو خودش را زد که گفت هنوز تو یوبی سافت هست و روی پروژه ها کار می کنه و از این چیزا! ولی به شخصه امید ندارم موندگار باشه:(
وقتی استودیو خودش را زده، یعنی دیگه رفتنیه:(
اون B G&E هم این قدر از تاریخ انونسش گذشته که باید ری انونس بشه!:دی (من فکر کردم B G&E را میگی! اصلا به قسمت بولد دقت نکردم:p)
اون تریلرش واسه کِی بود؟:-/ 2008 بود؟:-/

آخرین ویرایش:
امین Victory فکر کنم "لو" رفته ها، هنوز "رسما" معرفی نشده :دی
اول مگه لیک نشد بعد خودشون تاییدش کردن !؟ :-/ :دی
بعد از اینکه استودیو خودش را زد که گفت هنوز تو یوبی سافت هست و روی پروژه ها کار می کنه و از این چیزا! ولی به شخصه امید ندارم موندگار باشه
yahoo_2.gif

وقتی استودیو خودش را زده، یعنی دیگه رفتنیه
yahoo_2.gif

اون B G&E هم این قدر از تاریخ انونسش گذشته که باید ری انونس بشه!
biggrin1.gif

اون تریلرش واسه کِی بود؟
yahoo_7.gif
2008 بود؟
yahoo_7.gif
از اونجایی که همون مونپُلیه مونده بعید نیست روش کار هم بکنه :دی
فکر کنم E3 معروف ، 2009 :دی

اول مگه لیک نشد بعد خودشون تاییدش کردن !؟ :-/ :دی
والا من که فقط Leak ـش رو یادم میاد :دی شاید هم تایید کردند و من ازش بی خبرم. این یوبی/AC فن بوی( [MENTION=31999]Akiba[/MENTION] ) یحتمل بهتر در جریان تایید شدن یا نشدن Victory ـه :دی

آخ ای کاش از یک دونه درایور نسل بعدی رونمایی بشه بشدت خر کیف میشم :دی
از بین این سه تا که بدون شک یکیش AC ـه احتمال اینکه WD 2 هم واسه 2016 بزارن بعید نیست چون ACII هم همینطوری بود تقریبا ولی یک حسی بهم میگه SC به این زودیا رونمایی نمیشه!

در کل از تمام عنوانای ذکر شده چه AC چه WD چه SC چه درایور چه PoP استقبال میشه فقط جون ما هر چی میدین عین آدم بدون مشکل بدین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or