Ubi عجله‌ای برای عرضه Assassin's Creed 2 ندارد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
assassinscreed.jpg

Laurent Detoc، مسئول یوبی‌سافت در امریکای شمالی، توضیح می‌دهد که سازندگان بازی تا هنگامی که " تقاضای کافی" برای این بازی ارائه نشود، Assassin's Creed 2 را عرضه نخواهند کرد. یوبی‌سافت تا وقتی که مطمئن نشود که طرفداران و فن‌های زیادی واقعا منتظر این بازی هستند، الطیر را به جمع انان نخواهد فرستاد.

در واقع یوبی‌سافت نمی‌خواهد که داستان سری Prince of Persia را دوباره تکرار کند. PoP: Sands of Time در زمان عرضه خود، در یک ماه، فروشی بالغ بر 2 میلیون نسخه داشت اما دنباله‌هایی که برای این بازی عرضه شدند هرگز به موفقیت نسخه اول دست نیافتند.

Source

میسازن و عرضه نمیکنن یا چی؟ :biggrin1:.
بابا اين خالي بندي هاي Ubi مگه نميدوني ميگن Ubi خالي بند:biggrin1: اين شركت اگر الان بياد يك چيزي بگه و آيه هم نازل بشه من ديگه باور ندارم.

ساخت بازی که به قوت خودش پیش میره اما به این زودی قصد عرضه کردنش را ندارن. یعنی ممکنه حتی توی 2009 عرضه نشه.
بازي ساخته ميشه 2009 هم عرضه ميشه اگر نشد هرچي خواستين به من بگيد.

از چه زماني Ubi به ياد هوادار ها افتاده بازي ساخته بشه صد درصد عرضش مي كنند خداروشكر موتور پوتور بازي رو هم كه نميخوان مثل نسخه اول از نو طراحي كنند ...

بابا اين خالي بندي هاي Ubi مگه نميدوني ميگن Ubi خالي بند:biggrin1: اين شركت اگر الان بياد يك چيزي بگه و آيه هم نازل بشه من ديگه باور ندارم.

بازي ساخته ميشه 2009 هم عرضه ميشه اگر نشد هرچي خواستين به من بگيد.

از چه زماني Ubi به ياد هوادار ها افتاده بازي ساخته بشه صد درصد عرضش مي كنند خداروشكر موتور پوتور بازي رو هم كه نميخوان مثل نسخه اول از نو طراحي كنند ...

سلام
منم با میثم موافقم اینا همش شعاره و دیگر هیچ:biggrin1:

به نظرم اصلا یوبی در شرکتش کلا تخته کنه و هیچ بازی عرضه نکنه بهتره :evil: ! خوبه همه دوستان دیگه با روند تکراری بازی ها یوبی اشنا شدین ! از اول بازی یک کار رو باید انجام بدی تا اخرش هی همون کار رو انجام میدی فقط توی چند تا مکان مختلف ! همه میگند ea عقده پول داره ! ولی این یوبی زده رو دست ea !

اینا مشکلشون به نظر من اینه که اگر AC2 رو هم به این زودیا بسازن دیگه ایده ی بازی (از این ور بپر به اون ور ! ) کلا تکراری میشه. همین POP که یک ماه پیش عرضه شده گیم پلیش کاملا شبیه AC هست . حالا POP و AC بعدی فقط بره تکراری کردن سبک هم هستند ! از اون ور هم که یه AC1 بوده میشه 3 تا بازی که گیم پلی کاملا مشابه با روند تکراری دارن ! بره همین فن هارو بهونه میکنن که بتونن تا مدتی این گیم پلی رو نشون گیمر ها ندن
همونطور که اول پست اشاره کردم نظر منه ;)
این بازی برای PS3 و XBOX360 همین یه هفته پیش عرضه شده نه یه ماه ! :-"
حالا گیر نده :biggrin1: من هفته ی پیش خریدم و از اونجایی که همیشه بازیا دیر دستم میرسه گفتم 1 ماه پیش (ولی مثل اینکه این یکی به موقع دستم رسیده ُ نمیدونستم ! )

آخرین ویرایش:
کلا بازی های یوبی خوب به من میسازه .. :biggrin1:
درسته که تو اکثر بازیهاش (بازیهای جدید) بیشتر اوقات باید یک کار تکراری انجام بدی .. اما خدایش گیم پلی بازی های یوبی خیلی خوب هست و سطح بالایی داره..

من که امید وارم این AC2 اخرای سال 2009 بیاد ..:love:

من که امید وارم این AC2 اخرای سال 2009 بیاد ..
2009زوده بیاد!
باید یک موقعی بیاد که داستان شماره یکو فراموش کرده باشیم،مجبور بشیم دوباره یکشم بازی کنیم که به عظمت و زیبایی های بازی پی ببریم : د ی

اینا مشکلشون به نظر من اینه که اگر AC2 رو هم به این زودیا بسازن دیگه ایده ی بازی (از این ور بپر به اون ور ! ) کلا تکراری میشه. همین POP که یک ماه پیش عرضه شده گیم پلیش کاملا شبیه AC هست . حالا POP و AC بعدی فقط بره تکراری کردن سبک هم هستند ! از اون ور هم که یه AC1 بوده میشه 3 تا بازی که گیم پلی کاملا مشابه با روند تکراری دارن ! بره همین فن هارو بهونه میکنن که بتونن تا مدتی این گیم پلی رو نشون گیمر ها ندن
POP اصلا قابل مقايسه با AC نيست. كنترل توي POP خيلي ساده طراحي شده مبارزات كه كاملا معمولي هستند و با زدن يك دكمه به صورت مداوم انجام ميشه (شمشير زدن).

درباره بالا رفتن از درب و ديوار هم كه اصلا قابل مقايسه نيستند توي POP يك سري درب و ديوار از پيش تعيين شده هستند كه فقط از اون ها ميتونيد بالا بريد و بس در اصل همش تكراري هست و شما اگر مثلا از فلان جا بالا نري اصلا نميتوني از يك ديوار رد بشي!

چيزي كه توي AC اصلا وجود نداشت و براي هر كاري هزار راه داشتي بالا رفتن از ديوار هرجا كه ميخواستي بالا ميرفتي. اصلا گيم پليشون حتي يك خط هم شبيه به هم نيستند.

2009زوده بیاد!
باید یک موقعی بیاد که داستان شماره یکو فراموش کرده باشیم،مجبور بشیم دوباره یکشم بازی کنیم که به عظمت و زیبایی های بازی پی ببریم : د ی
چيچي زوده مرديم از كمبود بازي هاي ناب ... بيان يك سگانه رو تموم كنند بعد يك مدت بيخيال بازي بشند.

من يكي كه حاضرم همون بازي و همون گرافيك فوقالعاده با اضافه كردن چند شهر جديد و وجود يك زير نويس درست و حسابي و بيشتر شدن تنوع عرضه بشه و بشينم 24 ساعت بازي كنم.

مقدارش هم يك كم زياد باشه و چندتا CG ناب هم توش باشه ديگه عالي ميشه و اگر اون چيزهايي كه اوايل قرار بود بزارن تو بازي مثل شب و روز و... هم بزارن ديگه عالي ميشه.

چيچي زوده مرديم از كمبود بازي هاي ناب ... بيان يك سگانه رو تموم كنند بعد يك مدت بيخيال بازي بشند.

من يكي كه حاضرم همون بازي و همون گرافيك فوقالعاده با اضافه كردن چند شهر جديد و وجود يك زير نويس درست و حسابي و بيشتر شدن تنوع عرضه بشه و بشينم 24 ساعت بازي كنم.

مقدارش هم يك كم زياد باشه و چندتا CG ناب هم توش باشه ديگه عالي ميشه و اگر اون چيزهايي كه اوايل قرار بود بزارن تو بازي مثل شب و روز و... هم بزارن ديگه عالي ميشه.

ماستی ؟ سالادی ؟ گوچه اضافه اي ؟ سوس اضافه چی ؟؟؟؟؟؟ نميخوای؟

------------------------

من فکر نکنم 2009 بياد... مطمئناً ميره برای 2010!!!!!!

راجع به بازی... قسمت اول رو خوب در اوردن ولی يک ايرادی داشت که اين زير نويس نداشت حرف ميزدن... با اون لهجه مسخره ... اميدوارم تو اين قسمت زير نويس بزارن!

ولی من موافقم که اصلاً pop و ac رو نميشه باهم مقايسه کرد.... خيلی ac بزرگ بود....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or