Ubi عجله‌ای برای عرضه Assassin's Creed 2 ندارد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
assassinscreed.jpg

Laurent Detoc، مسئول یوبی‌سافت در امریکای شمالی، توضیح می‌دهد که سازندگان بازی تا هنگامی که " تقاضای کافی" برای این بازی ارائه نشود، Assassin's Creed 2 را عرضه نخواهند کرد. یوبی‌سافت تا وقتی که مطمئن نشود که طرفداران و فن‌های زیادی واقعا منتظر این بازی هستند، الطیر را به جمع انان نخواهد فرستاد.

در واقع یوبی‌سافت نمی‌خواهد که داستان سری Prince of Persia را دوباره تکرار کند. PoP: Sands of Time در زمان عرضه خود، در یک ماه، فروشی بالغ بر 2 میلیون نسخه داشت اما دنباله‌هایی که برای این بازی عرضه شدند هرگز به موفقیت نسخه اول دست نیافتند.

Source

POP

چيچي زوده مرديم از كمبود بازي هاي ناب

من يكي كه حاضرم همون بازي و همون گرافيك فوقالعاده با اضافه كردن چند شهر جديد و وجود يك زير نويس درست و حسابي و بيشتر شدن تنوع عرضه بشه و بشينم 24 ساعت بازي كنم.
:eek::eek::eek:جان این 1 2 ماه که اندازه کل بازی های 2 3 سال بازی ناب اومده مثلا
gears of war 2,mgs 4,fallout 3, far cry2,fable2,call of duty 5,pop 4,gta 4,left 4 dead,braid,dead space,
که این عناوین رو هم می شه جز بازی ناب به حساب اورد
nsf undercover,mortal combat and dc universe,tomb raidermirrors edge,pes 2009,fifa,red alert
و خیلی بازی دیگه که من الان یادم نیست.من هنوز چندتارو اصلا نگرفتم بعد شما می گی مردیم از کمبود بازی های ناب
خوب شما بشین همون 1 رو دوباره بازی کن هر دفعه هم از یه سمت برو ماموریت رو انجام بده یبار ازجنوب قلعه و خونه برو یبارم از شمالش.کاش همه مثل شما انقدر قانع بودن.اکثرا که وسطای assassins creed خوابشون می برد از بس تکراری میشد.

درستشم همینه حداقل باید بین شماره 1و2 نزدیک 2 سال باید وقفه بیفته

POP اصلا قابل مقايسه با AC نيست. كنترل توي POP خيلي ساده طراحي شده مبارزات كه كاملا معمولي هستند و با زدن يك دكمه به صورت مداوم انجام ميشه (شمشير زدن).
عزیزم مگه من مقایسه کردم؟ منظورم این بود که گیم پلی مشابهی دارن.ببین از دیوار بالا رفتنا و پردینا کاملا شبیه AC هست.حتی بین جنگ ها و مبارزات هم شباهت های زیادی وجود داره(فقط AC پیچیده تر و گسترده تر هست)
درباره بالا رفتن از درب و ديوار هم كه اصلا قابل مقايسه نيستند توي POP يك سري درب و ديوار از پيش تعيين شده هستند كه فقط از اون ها ميتونيد بالا بريد و بس در اصل همش تكراري هست و شما اگر مثلا از فلان جا بالا نري اصلا نميتوني از يك ديوار رد بشي!
چيزي كه توي AC اصلا وجود نداشت و براي هر كاري هزار راه داشتي بالا رفتن از ديوار هرجا كه ميخواستي بالا ميرفتي.
جدی؟ در نهایت که اگر راه هزارم رو هم انتخاب میکردی بازم یه جور از دیوار بالا میرفتی بازم یه جور میپریدی و ... غیر از این بود؟
اصلا گيم پليشون حتي يك خط هم شبيه به هم نيستند.
خوب دیگه با این همه قاطعیت نظر گفتن جای بحث نداره که حتی قبول نمیکنی گیم پلیشون شبیه هم بوده (در حالی که بوده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or