من زمانی که بچه بودم سریال Grey’s Anatomy رو میدیدم الان نگاه کردم دیدم فصل 21 در حال پخش
داستانش چیه ؟ یعنی اینقدر طرفدار داره؟ چه خبره 21 فصل 
آخرین ویرایش:
من هنوز قسمت آخر رو ندیدم ولی بدون در نظر گرفتن اون، از این فصل بیشتر از فصلهای ۳ و ۴ خوشم اومد. با اینکه به دو فصل اول نمیرسید، ولی صحنههای خندهدار کم نداشت و اتفاقات پوچ و جالبی میافتاد.
فقط حیف که بیشتر سراغ کاراکترهایی مثل King Shark، Clayface و Bane نمیرن. اینا هر وقت وارد میدون میشن، یه سری از بهترین بخشهای سریال رو ردیف میکنن و اصلاً یکی از دلایل جذابیت بالای فصلهای اول هم حضور پررنگ این کاراکترها بود که به تدریج کمرنگتر شد.
این صحنه از فصل پنجم هم برای ما ایرانیها جالب بود:
اونجا که Brainiac عصبانی میشه و به لنا لوتر بیلاخ نشون میده!اون هم میگه احمق، داری انگشت اشتباهی نشون میدی و Brainiac میگه توی دنیای ما این بدترین توهین محسوب میشه!
![]()
فصل سومم خواهد داشتSeverance برای فصل سوم تمدید شده یا همین جا دیگه تموم شد؟
همین دو سه ساعت پیش به صورت رسمی فصل سوم رو تایید کردن.Severance برای فصل سوم تمدید شده یا همین جا دیگه تموم شد؟
سریالشو ندیدم ولی از چند سال پیش تعریف شنیدماین چرا سیس ترمیناتور میگیره؟
خعلییی سمه خدایی
View attachment 371909
اکت که تعطیله ولی لامصب عجب پلنگی ـــــه!اوووووووووووووووووووووف
جوونیاش اینقدر داف نبود
یکم دیر داره راه می افته. فصل دو واقعا انتظار رو بالا برد. تا اینجای کار جز والتون گاگینز و تا حدی جیسون ایزاکس بقیه کاراکتر ها چنگی به دل نمی زننبرای دوست داران White Lotus
بهترین سریال کمدی و سمی که تو 2-3 سال اخیر دیدم باید بگم فصل 3 تازه داره کم کم موتورش راه میفته
View attachment 371666
این صحنه عاااااااااااااااااالیییییییییییی بودیک ربع داشتم به ریکشنهای Walton Goggins میخندیدم
سرگرم کننده سسریالشو ندیدم ولی از چند سال پیش تعریف شنیدم
الان با توجه به گذشت چندین سال ازش قابل دیدنه؟
از فصل دوم Severance هم مثل فصل قبلی خوشم اومد و اتفاقات جالبی توش افتاد، با یه پایان فوقالعاده. فقط این وسط یه چیزی هست که از همون فصل اول اذیتم میکرده و هنوز هم ادامه داره.
امنیت ساختمونِ نهچندان بزرگ ما از این تشکیلات Severance بیشتره!من با خیلی از چیزهای سریال کنار میام و از بخشهای علمیتخیلی و شاید فانتزی تا آداب و رسوم خاصی که دارن، همه در خدمت فضاسازی سریال هستن و مشکلی باهاشون ندارم، ولی برام عجیبه که اون تشکیلات انقدر بی در و پیکره!
از همچین تشکیلاتی توقع دارم که حتی توی دستشویی هم کلی دوربین بذارن، چه برسه به جاهای دیگه. نه اینکه کاراکترها انقدر راحت با همدیگه صحبت کنن و نقشه بکشن و کسی هم نفهمه. اصلاً فرض کنیم تکنولوژی دوربین مداربسته توی دنیای موازیِ سریال وجود نداره (که داره و بعضی جاها دیده میشه)، ولی نمیتونن مثلاً ۱۰ تا نگهبان با سلاح غیرکشنده توی راهروها بذارن که کاراکترها انقدر راحت برای خودشون رفت و آمد نکنن؟
تا قسمت آخر فصل دوم میگفتم شاید این قضیه هم بخشی از فضای عجیب سازمان هست و مثلاً میخوان بدون نظارت کامل کارها رو پیش ببرن و یه جورایی آزادی عمل به این افراد بدن. ولی میبینیم که وقتی اوضاع خراب میشه، میلچک از شدت عصبانیت همهچیز رو منهدم میکنه و اون برادر عظیمالجثهمون هم قصد کشتن مارک رو داره. خب سازمانی با این ابعاد که طبیعتاً پول خیلی زیادی هم داره، میتونه به راحتی روی کارمندان خودش نظارت کنه که کار به اینجا نکشه و زد و خورد و قتل و فرار و... اتفاق نیفته. کلاً این بخش از سریال برام خیلی عجیبه.
از فصل دوم Severance هم مثل فصل قبلی خوشم اومد و اتفاقات جالبی توش افتاد، با یه پایان فوقالعاده. فقط این وسط یه چیزی هست که از همون فصل اول اذیتم میکرده و هنوز هم ادامه داره.
امنیت ساختمونِ نهچندان بزرگ ما از این تشکیلات Severance بیشتره!من با خیلی از چیزهای سریال کنار میام و از بخشهای علمیتخیلی و شاید فانتزی تا آداب و رسوم خاصی که دارن، همه در خدمت فضاسازی سریال هستن و مشکلی باهاشون ندارم، ولی برام عجیبه که اون تشکیلات انقدر بی در و پیکره!
از همچین تشکیلاتی توقع دارم که حتی توی دستشویی هم کلی دوربین بذارن، چه برسه به جاهای دیگه. نه اینکه کاراکترها انقدر راحت با همدیگه صحبت کنن و نقشه بکشن و کسی هم نفهمه. اصلاً فرض کنیم تکنولوژی دوربین مداربسته توی دنیای موازیِ سریال وجود نداره (که داره و بعضی جاها دیده میشه)، ولی نمیتونن مثلاً ۱۰ تا نگهبان با سلاح غیرکشنده توی راهروها بذارن که کاراکترها انقدر راحت برای خودشون رفت و آمد نکنن؟
تا قسمت آخر فصل دوم میگفتم شاید این قضیه هم بخشی از فضای عجیب سازمان هست و مثلاً میخوان بدون نظارت کامل کارها رو پیش ببرن و یه جورایی آزادی عمل به این افراد بدن. ولی میبینیم که وقتی اوضاع خراب میشه، میلچک از شدت عصبانیت همهچیز رو منهدم میکنه و اون برادر عظیمالجثهمون هم قصد کشتن مارک رو داره. خب سازمانی با این ابعاد که طبیعتاً پول خیلی زیادی هم داره، میتونه به راحتی روی کارمندان خودش نظارت کنه که کار به اینجا نکشه و زد و خورد و قتل و فرار و... اتفاق نیفته. کلاً این بخش از سریال برام خیلی عجیبه.