اپیزود آخر Invincible محشر بود!

Glenn بالاخره انتقامشو از Negan گرفت.
Glenn بالاخره انتقامشو از Negan گرفت.
من نمیدونم چرا مجموعه ای که موفق بوده رو ریبوت میکنن ؟ یه زباله میخاید بدید بیرون معلومه دیگه...!!! توش هم پر ووک و lgbtq++ هست حتما...View attachment 371014
Emily Browning، Lukas Gage و Drake Rodger در نقش های اصلی برای سری جدید Prison Break کست شدن.
این سری با داستان و شخصیت های جدید اما در همان دنیای سریال اصلی جریان داره.
نمیدونم چرا فکر نمیکنم بتونن موفقیت سریال اصلی رو تکرار کننView attachment 371014
Emily Browning، Lukas Gage و Drake Rodger در نقش های اصلی برای سری جدید Prison Break کست شدن.
این سری با داستان و شخصیت های جدید اما در همان دنیای سریال اصلی جریان داره.
اول Gen V رو ببین بعد فصل 4 روThe Boys فصل 3 رو تموم کردم. میگین برم سراغ فصل 4 یا برم Gen V رو ببینم؟
سریال بدی نیس ولی واقعا نسبت به سه فصل نتفلیکس ضعیف ترهواقعا از فصل جدید دردویل خوشتون اومد؟
من نمیخوام با یه قسمت قضاوت کنم ولی من تا حایی که یادمه فصل اولو که پلی کردم دیدم دردویل خیلی خیلی حسش کردم یجورایی انگار یه سوپرهیرو همین محله بغلیمون بود!سه فصل قدیم خیلی واقعگرا بود تا این فصل جدید اصلا من ده مین اول قسمت جدیدو دیدم واقعا نامید شدم اون فایت راهرو کجا! این افتضاح cgi شده اکشن تخیلی کجا!اصلا دردویل شده اسپایدرمنجدا از اینا من کارکترای سه فصل قبل برای تک تکشون استرس داشتم مهم بودن برام ولی این فصل...کارکترا میدیدم فقط قسمت اولو میزدم بره جلو یعنی اگر کست اورجینال نبود اصلا فکر نمیکنم موفق می شد این ویو رو بگیره.
قبول دارم نباید سریال با یه قسمت قضاوت کرد ولی یجورایی ناامید شدم برای کل فصل.
اون اتفاق بزرگ فصل جدید که افتاد توی قسمت اول(خیلی خیلی غیر ضروری و مسخره) همون حرف خودشون شد که ریبوت میخواستن بکنن تقریبا که کاش نمیکردن.
خلاصه نمیدونم واقعا اینجا تو فروم کسی هست خوشش اومده از این فصل بنظرم اورهایپ شده فصل جدید...
تنها نکته مثبتش این فصل جدید intro بود که خیلی حال کردم یه نسخه دارک intro قدیم بود اهنگش عالی بود.
بله. یکی از بهترین و بهیادماندنیترین پایانها رو هم داره.بچه ها سریال snowfall ارزش دیدن داره؟
دوستان من یکسری لیست انیمیشن سریالی دهه 80-90ای دارم که،حتی تو 30نما و هرچیزی که بشه سرچ کرد یافت نمیشه
وضعیت تورنتم که می دونید آثار کم یاب سرعتشون چجوریه
می خواستم ببینم راهکاری پیشنهاد می تونید بدید؟