TV Center

پارت اول فصل دهم AHS به قدری توالتی تموم شد که داد همه رو دراورد. ایده جالبی هم داشت و واقعا تصورم این بود که عقل تیم سازنده داره برمیگرده ولی با اپیزود ششم نشون دادن که از این خبرها نیست و متخصص مدفوع کردن روی اعصاب بیننده ها هستند.

دوستان کسی هنوز Walking Dead تماشا میکنه؟
من از فصل 8 دیگه نگاه نکردم.
آیا واقعا بنا بر توصیف دیدگاه های IMDB، این دو فصل اخیر وضعیتش بهتر شده؟
داداش خیلی حوصله داشتی شما...من فصل اولو دیدم . اوایل فصل 2 شیفت دیلیت....

من دنبال میکنم به اندازه فصول اول خوب نیست ولی بد هم نیست
وقت خالی داری ببین ولی اگرم ندیدی چیز خاصی رو از دست ندادی

من هنوز دنبال می کنم ولی بنظرم نبینی هم چیزی ازدست ندادی. این فصل ها رو خیلی قسمت هاشو از روی اجبار دیدم که فقط تموم بشه بدونم اخرش چی میشه

1632570569369.png

دیشب 3-4 قسمت سریال جدید خالق hill house رو دیدم، و خیلی خوب بود.

سریال در کل اصلا ترسناک نیست و مثل کارهای قبلی کارگردانش خیلی تمرکز زیادی روی شخصیت پردازی و به قولی مطالعه شخصیت ها و مشکلاتشون داره و بعضی مواقع یکم زیادی کند جلو میره داستان :-"
ولی در کل ارزش دیدن داره، به نظر خودم تا اینجا به اندازه Hill house خوب نبوده، نه از نظر داستان و نه از نظر کست و شخصیت پردازی ولی همچنان به اندازه کافی جذاب هست.

جورج آر.آر. مارتین وعده وجود ۱۷ اژدها در پیش‌درآمد House Of The Dragon را داد
همچنین ۷ بازیگر جدید نیز به این سریال اضافه شدن
جورج آر.آر. مارتین خالق دنیای سریال بازی تاج‌وتخت جزئیات تازه‌ای در مورد پیش‌درآمد خاندان اژدها را به اشتراک گذاشته..
این نویسنده با حضور در یک پادکست با نام The Stuff Dreams Are Made Of به میزبانی رایان کاندال شورانر پیش‌درآمدی که بر خاندان تارگرین و جنگ داخلی آن‌ها تمرکز می‌کند وعده داده است که اژدهایان زیادی در این مجموعه و دنیای آن وجود دارند در شش دقیقه پایانی پادکست، مارتین در پاسخ به این پرسش که هیجان‌انگیزترین جنبه پیش‌درآمد برای او چیست فاش می‌کند که اژدهایان سریال مارتین به واسطه وینتر ایز کامینگ می‌گوید:
همیشه فکر کرده‌ام که داستان جذابی خواهد بود، داستانی که دوستش دارم، بنابراین مشتاقم که در تلویزیون نشان داده شود و البته مشتاقم که اژدهایان را ببینم، بدیهی است که عاشق اژدها باشم
سه اژدها در بازی تاج‌وتخت داشتیم، اما حالا ۱۷ تا داریم و امیدوارم هریک از آن‌ها شخصیت‌های خاص خودشان را داشته باشند

جورج آر.آر. مارتین وعده وجود ۱۷ اژدها در پیش‌درآمد House Of The Dragon را داد
همچنین ۷ بازیگر جدید نیز به این سریال اضافه شدن
جورج آر.آر. مارتین خالق دنیای سریال بازی تاج‌وتخت جزئیات تازه‌ای در مورد پیش‌درآمد خاندان اژدها را به اشتراک گذاشته..
این نویسنده با حضور در یک پادکست با نام The Stuff Dreams Are Made Of به میزبانی رایان کاندال شورانر پیش‌درآمدی که بر خاندان تارگرین و جنگ داخلی آن‌ها تمرکز می‌کند وعده داده است که اژدهایان زیادی در این مجموعه و دنیای آن وجود دارند در شش دقیقه پایانی پادکست، مارتین در پاسخ به این پرسش که هیجان‌انگیزترین جنبه پیش‌درآمد برای او چیست فاش می‌کند که اژدهایان سریال مارتین به واسطه وینتر ایز کامینگ می‌گوید:
همیشه فکر کرده‌ام که داستان جذابی خواهد بود، داستانی که دوستش دارم، بنابراین مشتاقم که در تلویزیون نشان داده شود و البته مشتاقم که اژدهایان را ببینم، بدیهی است که عاشق اژدها باشم
سه اژدها در بازی تاج‌وتخت داشتیم، اما حالا ۱۷ تا داریم و امیدوارم هریک از آن‌ها شخصیت‌های خاص خودشان را داشته باشند
با گندی که به GOT زدن حس بدی به این مجموعه پیدا کردم. امیدوارم بتونن جبران کنن

View attachment 226065

دیشب 3-4 قسمت سریال جدید خالق hill house رو دیدم، و خیلی خوب بود.

سریال در کل اصلا ترسناک نیست و مثل کارهای قبلی کارگردانش خیلی تمرکز زیادی روی شخصیت پردازی و به قولی مطالعه شخصیت ها و مشکلاتشون داره و بعضی مواقع یکم زیادی کند جلو میره داستان :-"
ولی در کل ارزش دیدن داره، به نظر خودم تا اینجا به اندازه Hill house خوب نبوده، نه از نظر داستان و نه از نظر کست و شخصیت پردازی ولی همچنان به اندازه کافی جذاب هست.
از تریلر روزی اولی که پخش شد من گفتم این سریال اصلا ترسناک نیست و بیشتر به ژانر درام میخوره و از اون سریالهاست که بیشتر بر پایه دیالوگ پیش میره و حوصله زیادی میخواد برای ادامه دادن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or