TV Center

دادا
چون چند پست بالاتر پرسیدم گفتم دیگه کششششششش ندم پستمو
من فقط لاست و پریزن بریک بهم حال داده
ممنان

طبق همون لیستی که خودت گلچین کردی برو جلو. اگه از فرار از زندان و لاست شروع کردی، چرا نری سراغ 24!؟

دادا
ممنان
person of interest هم احتمالا مورد توجهتون قرار بگیره؛ سریال جاناتان نولان ...
The Mentalist و 4-5 فصل اول The Blacklist هم یه نگاه بندازید ...

دادا
ممنان
همه سریالا قشنگیه خودشونو دارن
من خودم اهل سریال نیستم و سریالای که دیدم ایناست
breaking bad
narcos
11.22.63 (کلا 1 فصله)
banshee
ballers (2 فصل دیدم چرت)
dexter
peaky blinders
fargo (1-فصل)
sopranos (اونم یه فصل دیدم)
اون سریالای که گفتی dark دانلود کردم ندیدم ولی همه تعریفشو میدن ولی خوب مثله این که ذهن آزاد میخواد
مانی هایست هم خوب مردم دیدن خوششون اومده
این که سلیقه شما چیه ملاکه
عینه این میمونه بگی پیتزا خوبه یا هات داگ یا برگر = همش خوبه باید دید اون لحظه چی میخوای

• Love
Reactions: Optimus Prime
این سریال تویین پیکس اونی که سال 1991 اومده چه تفاوتی با اینی که سال 2017 اومده داره؟

با توجه به اینه توی سر فصل های ذکر شده هیچ کدوم ادامه هم دیگه نیستن نسخه 2017 آیا بهتر نیست برای دیدن به جهت جدیدتر بودن؟

خب فصل سوم تویین پیکس 25 سال بعد (2017) منتشر شد. سریال آن موقع پس از پخش دو فصل از شبکه ABC کنسل شده بود. تویین پیکس 2017 ادامه مستقیم سریال و فیلم پیش درآمد 1992 است.

خب فصل سوم تویین پیکس 25 سال بعد (2017) منتشر شد. سریال آن موقع پس از پخش دو فصل از شبکه ABC کنسل شده بود. تویین پیکس 2017 ادامه مستقیم سریال و فیلم پیش درآمد 1992 است.
یعنی اگه فقط نسخه 2017 ببینی متوجه کلیت داستان نمیشی؟

اصلا و ابدا!

نمیدونم از کجا خوندی که 2017 هیچ ربطی به قبلی ها نداره؟!

پس چرا تو صفحه Imdb دو صفحه مجزا داره سریال و حتی تعداد فصل های سریال هم در ادامه هم آورده نشده؟

مثل این میمونه که یک سریال ریبوت با 18 قسمت مجزا در سال 2017 ساخته شده باشه

پس چرا تو صفحه Imdb دو صفحه مجزا داره سریال و حتی تعداد فصل های سریال هم در ادامه هم آورده نشده؟

مثل این میمونه که یک سریال ریبوت با 18 قسمت مجزا در سال 2017 ساخته شده باشه

شما همین جداسازی اشتباه سایت IMDB در Prison Break بود که برای فصل پنجم هم یک صفحه جداگونه باز کرده! (که البته یکسالی میشه که جمعش کرد. یادمه امتیاز 8.5 هم گرفته بود و با نام Prison Break: Resurrection بود!)

شما در همان خط اول صفحه ویکپدیا سریال می بینید که نوشته:

The third season of Twin Peaks, also known as Twin Peaks: The Return and Twin Peaks: A Limited Event Series, consists of 18 parts and premiered on Showtime on May 21, 2017.

the season is a continuation of the 1990–1991 ABC series and its 1992 theatrical prequel Twin Peaks: Fire Walk with Me.

شب گذشته حوالی ساعت سه صبح، تویین پیکس رو تموم کردم و الان که تقریبا 12 ساعت گذشته، میتونم بگم که فصل سوم تویین پیکس، شاید بهترین چیزی باشه که تو تاریخ تلویزیون تا به حال اتفاق افتاده باشه.
به روح و روانم تجاوز شد با این سریال و از دیوید لینچ عزیز بابت این مهم متشکرم! ^:)^
تویین پیکس آخرین سریال بلندیه که میبینم و تا یکی دو سال آینده، دیگه سریال جدیدی رو شروع نمیکنم؛ و فقط سریالایی که فصلای جدیدشون بیاد رو میبینم؛ مثل فصل سوم American Crime Story، فصل دوم The Witcher، فصل دوم The Great، فصل ششم Peaky Blinders و فصل ششم Better Call Saul که این دو تای آخری دیگه سریالاش تموم میشه.
زمان اضافه‌ای که از سریال ندیدن دارم صرف کتاب خوندن و فیلم دیدم میکنم طی یکی دو سال آینده.
تنها یکی دو تا مینی سریال دارم که بببینم و آخرای مهر ماه میام اینجا و فهرست بهترین سریالایی که دیدم رو با شما گلای بازیسنتری به اشتراک میگذارم.
ولی خب فعلا تا اینجای کار، موردعلاقه‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین سریال‌ها برای من تا حالا Twin Peaks ،The Sopranos و Mad Men بوده. ~o)

01D_TPB_VacantPeaks_FBIFWWM_FourAgents.jpg

tumblr_bf14620b4cc732d07801c50b8925121d_1b8acdc0_2048.jpg

Twin-Peaks-0417-GQ-FEDL02-01.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or