TV Center

دو اپیزود از سریال جدید نیکول کیدمن اومده undoing. نویسنده و خالق سریال همان نویسنده و خالق سریال موفق قبلی کیدمن یعنی big little lies . و اتفاقا از نظر درونمایه هم بخش زیادی اش تکرار همون ایده های اون سریاله . کلا خالق سریال که همسر میشل فایفر بازیگر معروفه باید زنش رو طلاق بده بیاد ایران تهمینه میلانی رو بگیره :D . قشنگ سریال ترکیب دفاع از جیکوب و دروغ های کوچک بزرگه. ولی خب به لطف بازی های خوب قابل دیدنه . باید دید در آینده چطور جلو میره و امیدوارم به پوچی دفاع از جیکوب نباشه

-----------------------------------------------------------------------
اول فیلمشو ببین بعد برو سریالش. چون تجربه فیلمش هرگز به اندازه سریال نخواهد بود. به خصوص کست دیوانه وارش و بن مندلسون دیوانه تر!
اصلا بن مندلسون کجا اون مردک رو نرو تو سریال کجا. البته خب اسکات اسپیدمن هم ذره ای کاریزمای جوئل ادجرتون رو نداره .
----------------------------------------------------------------------------------
چقدر dexter سریال قشنگیه فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه
اونای که دیدن یه سوال (اسپویله)
تو قسمت آخر فصل 4 ریتا میمیره
من 5 ندیدم اسپویل نکنید
فقط یه سوال ریتا اگه جدی میمیره و توهم نیست
قاتل کسیه که تو فصل 4 حضور داره من دقت نکردم یا فصل 5 مشخص میشه
یعنی کار آرتور که نمیتونه باشه چون دکستر رفت پی ماشینش خرابش کرد
تا جایی که یادمه ارتور قاتل ریتا بود . و اصلا همین نکته این کاراکتر رو منحصر به فرد کرده بود . دکستر رفت سراغ آرتور ولی آرتور پیش دستی کرده بود و درست در زمانی که دکستر بیش از همیشه درگیر پیدا کردن و ضربه زدن به آرتور شده بود و از خانواده اش غافل شده بود آرتور رفت سراغ ریتا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VICE
سورپرایز این قسمت مینی سریال Good Lord Bird حضور مایا هاوک بود .قشنگ یه طوری بازی میکنه که تو دلت میشینه! از معدود اپیزودهای خوب امسال بود!

پ.ن: لعنت بر اینکه در اولویت مترجمان زیرنویس نیست این مینی سریال!

این انیمیشن Primal کلاً یه بار هم توی تاپیک مطرح نشده یا سرچ تاپیک پیداش نمی‌کنه؟! :D حیفه انصافاً! :( توی این یکی دو روز نشستم کل اپیزودهاش رو دیدم (که چیز زیادی هم نیست و کلاً زیر ۱۰ تا اپیزود اومده و هرکدوم هم ۲۰ دقیقه) و به شدت حال کردم باهاش.
یه انیمیشن بسیار خشن با حضور یه انسان اولیه و یه دایناسور که واقعاً معجون عجیبیه و هیچ دیالوگی هم نداره و هر قسمت کلی اتفاقات جالب می‌افته که کمتر جایی میشه مشابهش رو دید. به نظرم اگه اهل انیمیشن هستین و همین‌طور دایناسورجماعت، یه سری بهش بزنین و پشیمون نمیشین!
بگذریم که دایناسور و انسان کلاً توی یه دوره زمانی نبودن، ولی خب انیمیشن هست و چیزهای تخیلی دیگه‌ای هم داره و نباید سخت گرفت. :D

3hru_sadsadsaadsda.jpg

عجب شاهکاریه !!

هر اپیزود اوج اپیزود قبلی رو هم رد میکنه و خفن تر میشه! حیف دیده نشده اصلا

من این پستت رو نمیدیدم هیچوقت نمیفهمیدم همچین شاهکاری وجود داره

عجب شاهکاریه !!

هر اپیزود اوج اپیزود قبلی رو هم رد میکنه و خفن تر میشه! حیف دیده نشده اصلا

من این پستت رو نمیدیدم هیچوقت نمیفهمیدم همچین شاهکاری وجود داره
خیلی مظلومه این سریال! :( حالا جلوتر که بری چیزهای خفن‌تری هم می‌بینی! :دی

این انیمیشن Primal کلاً یه بار هم توی تاپیک مطرح نشده یا سرچ تاپیک پیداش نمی‌کنه؟! :D حیفه انصافاً! :( توی این یکی دو روز نشستم کل اپیزودهاش رو دیدم (که چیز زیادی هم نیست و کلاً زیر ۱۰ تا اپیزود اومده و هرکدوم هم ۲۰ دقیقه) و به شدت حال کردم باهاش.

مرسی آریا جان بابت معرفی این انیمیشن سریالی زیبا. :D همیشه منو سورپرایز کردی ?

کیفیت "وب دی ال آمازون" ازش موجوده که دقیقا 10 قسمته. لطفا اگه باز به یه انیمیشن باحال برخوردی تو این تاپیک اطلاع بده. تشکر :Rose:

zn04_2020-11-06_095255.jpg

کیفیت "وب دی ال آمازون" ازش موجوده که دقیقا 10 قسمته. لطفا اگه باز به یه انیمیشن باحال برخوردی تو این تاپیک اطلاع بده. تشکر :Rose:

این سبکی نمیدونم اینو دیدی یا نه ولی اینم جز خوباس
images

چه سایت تورنت تر و تمیزیه :D میشه ادرسش رو پخ کنی لطفا؟

کسی اینجا سریال OZ رو دیده ؟ چه جوریاس؟

چه سایت تورنت تر و تمیزیه :D

تازه کجاشو دیدی؟ =P~ ببین واسه مستند زیبای Planet Earth 2 چکار کرده :D

https://uupload.ir/files/hwn4_2020-11-06_115941.jpg

حالا مقایسش کن با آرشیو این 3 سایت که دسترسی به محتواشون رایگانه :>
RARBG Rarbg Index page
Torrent Search Engine | 1337x.to
The Pirate Bay – Download movies, music, games and software!

جالب اینجاست که همون 3 سایت معمولی هم نسبت به خیلی از سایت های ایرانی پولی وضعیت بهتری دارن. :-"

میشه ادرسش رو پخ کنی لطفا؟

البته دعوت نامه ای هست اما به هر حال آدرسش رو توی پخ براتون ارسال میکنم. <:-P

البته دعوت نامه ای هست اما به هر حال آدرسش رو توی پخ براتون ارسال میکنم. <:-P
آقا بی‌زحمت به من هم بفرست! اکانت 30nama شده ماهانه 30 تومن! باید برم طرف تورنت! :D
راستی کسی میدونه فصل 11 آرچر شروع شده؟! تا قسمت 8 هم وامده، من چند تا دیدم و راضی‌ام. :D

دیروز The Wire رو تموم کردم، چه سریال خوبی بود! اکشن و اینا خبری نیست ولی کار پلیسی و انیجور چیزا توش خیلی زیاده و همین عالی‌ش میکنه.
فصل یک و دو واقعا شاهکاره! بهترین فصلای سریال هستند.

"روبرتو ساویانو" کسی هست که این مدت با سریالش منو غافلگیر کرده.
Gomorrah یا گامورا یه سریال ایتالیایی هست که به فساد و جرائم سازمان یافته شهر ناپل و اتفاقات بین خانواده های مافیایی می پردازه.
سریال از هر نظر قوی کار شده ، از بازی بازیگرا، بلوغ شخصیت ها، داستان ، فیلمبرداری ، دیالوگها و موزیک فوق العادش
به نظرم دیدن این سریال به زبان اصلیش از واجباته و به همه دوستان پیشنهاد میکنم این سریالو از دست ندین.

بریم ببینیم ساویانو با Zero Zero Zero چه آشی برامون پخته :D

"روبرتو ساویانو" کسی هست که این مدت با سریالش منو غافلگیر کرده.
Gomorrah یا گامورا یه سریال ایتالیایی هست که به فساد و جرائم سازمان یافته شهر ناپل و اتفاقات بین خانواده های مافیایی می پردازه.
سریال از هر نظر قوی کار شده ، از بازی بازیگرا، بلوغ شخصیت ها، داستان ، فیلمبرداری ، دیالوگها و موزیک فوق العادش
به نظرم دیدن این سریال به زبان اصلیش از واجباته و به همه دوستان پیشنهاد میکنم این سریالو از دست ندین.

بریم ببینیم ساویانو با Zero Zero Zero چه آشی برامون پخته :D
فیلم ایمورتال رو هم دیدی که باید بین فصل 4 و 5 دیده بشه؟ :دی

• Like
Reactions: prometheus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or