TV Center

‘The Outsider’ Season 2: HBO Cancels Stephen King Series, But Could It Find a Home Elsewhere?

اوتسایدر کنسل شد. قمپازهایی استیون کینگ درمیکرد که فیلمنامه فصل دوم نوشته شده و عالی هست. انگار HBO فاز مخالفت برداشته. در کل احتمالا شیپ میشه به شبکه دیگه!
کلا کینگ تو دنیای سریال برگ برنده ای حساب نمیشه گویا . شاید بشه گف جز یکی دو مورد نسبتا موفق که البته خیلی هم سر و صدا نکردن مثل مستر مرسدس و 11.22.63 بقیه آثاری که مستقیم یا غیر مستقیم به کینگ مربوط میشدن نصفه نیمه ول شدن یا موفقیتی کسب نکردن . نمونه اش همین اوتسایدر که کنسل شد اونم توسط شبکه ای که معمولا زیاد کنسل نمی کنه یا کسل راک و آندر د دام

• Like
Reactions: Deliverer
عزیزان house of cards چه شد؟ بگیریم ببینیم؟ یعنی تهش مشخصه یا نیمه تمام

یادش بخیر. چهارسال پیش یه تعداد کاربری برای این سریال سر و دست میشکوندن و به حدی پیش بردن که شد چهارمین سریال برتر دهه اخیر از سوی بازی سنتر.

در مجموع

فصل اول و دوم = عالی
فصل سوم = متوسط
فصل چهارم = خیلی خوب
فصل پنجم = نیم فصل اول خیلی خوب، نیم فصل دوم متوسط
فصل ششم = فاتحه الصلوات!

سلام
این بحث قبلا هم باید شده باشه ولی بیشترین سریالی که از کنسل شدنش ناراحت شدید چی بود؟
کنسل شدن اخیر mindhunter باعث شد بهش فکر کنم، همینم خیلی نراحتم کرد ولی بدترین ها برای من mozart in the jungle و bored to death بودن.

سلام
این بحث قبلا هم باید شده باشه ولی بیشترین سریالی که از کنسل شدنش ناراحت شدید چی بود؟
کنسل شدن اخیر mindhunter باعث شد بهش فکر کنم، همینم خیلی نراحتم کرد ولی بدترین ها برای من mozart in the jungle و bored to death بودن.
تو این زمینه، بعید می‌دونم رو دست هانیبال و یوتوپیا چیزی باشه.

سلام
بدون شک و در رتبه اول لیستم فلش فوروارد
یکی از سریالهایی که پتانسیل بسیار بالایی داشت کنسل شدنش شوک بزرکی برام بود چون ژانر مورد علاقه م هست

هانیبال رو من جزو کنسلی های حساب نمیکنم چون پایانش حداقل قابل قبول بود و تهشو جمع کردن

سلام
Santa Clarita Diet.

• Like
Reactions: koorosh
سلام

Sneaky Pete
Low Winter Sun

• Like
Reactions: koorosh
سلام
Hannibal اولین چیزیه که بنظرم میاد و واقعا ناراحت شدم.

الان دیدم یکی از بچه‌ها اشاره کرده، Utopia هم قطعا تو تاپ ۳ هست

House of Cards (TV Series 2013–2018) - IMDb
نمرات فصل آخرو نگاه کن خدایی، قسمت آخر 2.5/10 =))
من که عشقش بودم جرئت نکردم فصل آخرو ببینم منتظر روزیم که از خر شیطون پیاده شن فصل آخرو حذف کنن و دوباره با حضور کوین فیلمبرداری کنن (که یعنی هیچوقت :p)
دقیقا
ماهم اشتباه کردیم و فصل6 رو دیدیم و مث سگ پشیمونیم. هرکس که میخاد ببینه همون 5 فصل روببینه و فصل 6 رو اونجاشم حساب نکنه~X(

خب سریال Two and a half men رو هم دیدم.

179716

سریال خنده دار و جذاب شروع شد و هر فصلی که میگذشت بیشتر ازش لذت میبردم، نقطه اوج سریال فصل 6 و مخصوصا اپیزودهای The Mooch at the Boo و Thank God for Scoliosis بودند که به معنی واقعی فرش رو گاز زدم از خنده!
اما وقتی فصل هفت شروع شد جذابیت به مقدار قابل توجهی ازش کم شد. با توجه به تجربه سریالیه پیشین من از چاک لور یعنی big bang theory و همچنین نوع کمدی و شخصیت ها پیش بینی میشد که سریال به ورطه تکرار بیفته ولی انتظار نداشتم قبل رفتن چارلی شین این اتفاق بیفته.
در شروع فصل نهم و اومدن اشتون کوچر به مقدار خیلی کمی امیدوار شدم ولی این امیدواری دوامی نداشت و از اپیزود چهارم یا پنجم تا آخر سریال یه مرور سریعی رفتم تا برسم به اپیزود پایانی بخاطر اینکه تو یه جایی خوندم چارلی شین برمیگرده واسه یه حضور افتخاری.
اپیزود پایانی رو هم دیدم و با کمال تعجب دیدم اثری از چارلی شین نبود!

در انتها باید بگم شخصیت مورد علاقم "جیک" تو فصل های نخستین بود. یه پسر بچه بامزه، خنگ و حاضر جواب که خیلی منو خندوند...علیرغم اینکه فصل های آخر حضورش دیگه به بامزه گیه کوچیکیش نبود. شاید با مامان بزرگ اِوِلین هم عقیده باشم که میگفت "he is not cute anymore"
همچنین داستان اون لباس سربازی یا غیبتش تو چند فصل آخر که نفهمیدم برای چی بود!

وقتی داشتم تو لیست بازیگرا و حواشی زیاد سریال میچرخیدم فهمیدم بازیگر نقش "برتا" همین ماه پیش بر اثر عوارض ناشی از سکته قلبی فوت کرده... خدا رحمتش کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or