TV Center

سر mob city هم عصبانی شدم. خیلی خوب بود لامصب!
وای mob city عجب چیزی بود.
چه پایان فوق العاده ای داشت فصل اولش، خیلی حیف شد.

به جز mob city من سریال Carnivale از HBO رو هم دوستش داشتم. نمی دونم کسی دیده یا نه، دو فصل ازش اومد و کنسل شد به دلیل هزینه تولید بالا...

• Like
Reactions: TheGodfather
سلام
اومدم دوباره مراتب علاقه ی خودم رو به سریال Dark ابراز کنم! و بگم که بعد از چند روز هنوزم میرم تو فکر سریال و عجب سریال خوبی بود. هنوز شخصیت های فیلم ، عواقبشون و اتفاقات داستان ذهنم رو شدیدا درگیر خودشون کرده. جالب این بود که سریال رو با اصرار یکی و با اکراه شروع کردم! ولی سریع فاز سریال رو گرفتم و این شد که توی این دوران دیدن سریال یکی از لذت های زندگیم شد! :D کم پیش میاد اینطور یک سریال بگیرتم:D
پ.ن:

5DFC72E7-BEEE-4DF5-AF9F-7D4815C3151E.jpeg

سلام
این film2media سر در سایتش زده تابع قوانین فیلان.
الان فیلماش سانسور میشه؟ کسی تجربه دانلود داشته ازش؟
سریالاش چی؟ من Boardwalk Empire رو میخوام ازش دانلود کنم.

آقا فقط منم فک میکنم the mandalorian خیلی شبیه Doctor who هست؟ :D حس میکنم تنها فرق خیلی عمده ای که داره اون داستان خاصی نداشت دستشون باز بود هر اپیزود یک چیز جدید بنویسن، اینجا هم که هر اپیزود تقریبا داستان جدیدی رو دنبال میکنن اما مجبورن رو خط اصلی داستان پیش برن. البته بماند این چندین برابر خوش ساخت تره سر بودجه بیشتر، قشنگ با سینما برابری میکنه.
امیدوارم به این زودیا تمومش نکنن، تا اینجا خیلی لذت بخش بوده برام.

بچه ها چند تا سریال خوب و جذاب معرفی می کنید ؟
برا خانواده میخوام
مسايل اخلاقی اونقدر مهم نیست ولی دیگه در حد فیلمای لارس ون تیر نباشه :دی
بیشتر اینکه ادم رو جذب کنه مهمه ارزش سینماییش اونقدر ملاک نیست
24 و Money Heist و Killing و Prison Break اینا رو دیدن و یه چیزی هم تو همین مایه ها میخوام
ممنون

بچه ها چند تا سریال خوب و جذاب معرفی می کنید ؟
برا خانواده میخوام
مسايل اخلاقی اونقدر مهم نیست ولی دیگه در حد فیلمای لارس ون تیر نباشه :D
بیشتر اینکه ادم رو جذب کنه مهمه ارزش سینماییش اونقدر ملاک نیست
24 و Money Heist و Killing و Prison Break اینا رو دیدن و یه چیزی هم تو همین مایه ها میخوام
ممنون

بدون ترتیب

Safe
See
Stranger Things
The Handmaid's Tale
The 100
The Blacklist
Breaking Bad
Chernobyl
Person of Interest

فارگو فصل 4 رو دیدم. خیلی معمولی بود. به نظرم باید بعد از فصل یک دیگه نمیساختنش. ولی هر سری بازیگرای خوبی رو میارن باز ما وسوسه میشیم ببینیم :D
فصل 4 تا قسمت 5 6 داشت خیلی خوب پیش میرفت ... قسمت 7 به بعد خراب کرد.
-----
شخصیت منفیای فارگو بینظیره ولی خداییش .

فعلا Black Mirror رو چند وقتیه شروع کردم خرد خرد میبینم ... دیشب قسمت سوم فصل سومش رو دیدم.
تا اینجا خیلی لذت بخش بوده، البته قسمت 4 جذبم نکرد تقریبا از اواسطش یهو از دست دادم که چه اتفاقاتی افتاد و در کل بعد اون قسمت طوفانی سومش، چنگی به دل نزد. (البته نقد ها کاملا نسبت به این قسمت خوب و بشدت تحسین کننده بود )
بریم ببینیم در ادامه چه میکنه.

کسایی که مثل من دایال آپ وارانه سریال میبینند :D گزینه خوبیه.
خوبیش اینه که هر قسمت کاملا جدا با سایر قسمت هاشه.

فارگو فصل 4 رو دیدم. خیلی معمولی بود. به نظرم باید بعد از فصل یک دیگه نمیساختنش. ولی هر سری بازیگرای خوبی رو میارن باز ما وسوسه میشیم ببینیم :D
من فصل دومش رو هم خیلی خوشم اومد.
فصل سه و چهار رو ندیدم ولی.

آخرین ویرایش:
فصل 4 تا قسمت 5 6 داشت خیلی خوب پیش میرفت ... قسمت 7 به بعد خراب کرد.
-----
شخصیت منفیای فارگو بینظیره ولی خداییش .
کلا من با فضای سردش و برفا خیلی حال میکنم. و انتخاب بازیگراشون هم خوبه. همین کریس راک رو فکر نمیکردم خوب دربیاد تو این نقش ولی خوب بود.

فارگو فصل ۲ هم کم از فصل ۱ نداشت به نظر من، فصل سه خیلی افت داشت ولی همچنان اون المان‌هایی که از فیلم تا فصل ۱ و ۲ بود تو فارگو رو داشت ولی این فصل خیلی بد بوده. نه شخصیت منفی درست حسابی‌ای داره، نه پلیسی، نه خبری از اون رندوم بودن اتفاقا توش هست.
اسپویل قسمت آخر:
این قسمت آخر فضای خوبی داشت و یجورایی شروع شخصیت مایک میلیگان رو هم نشون داد و میتونست واقعا قسمت خوبی باشه ولی خب انقد کاراکترها از اول فصل بد پرداخته شدن که تو این قسمت هم اهمیتی نمیده آدم به اتفاقایی که براشون می‌افته.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or