TV Center

چی رو به چی ربط میدی مومن؟؟:|
ینی شما احساس کردی من فکر میکنم که باید به سریال اسکار بدن ؟! :دی

من بازیگریش منظورمه حالا میخاد تو فیلم باشه یا سریال . متیو امسال بیشتر لایق بهترین بازیگر مرد هست و Dallas Buyers Club اینو اثبات میکنه و TD هم هرگونه تردیدی رو برطرف میکنه . مومن :|

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا ادم اینجا معنی سلیقه رو میفهمه
دوستانی که از این قسمت خوششون نیومد مطمئنن از قسمت های دیگه هم خوششون نمیاد
رابرت کیرکمن هم گفته این قسمت عینه کمیک بوک بود و همین روند ادامه پیدا میکنه

ممنون که روشنمون کردی :|
شما دو فصل اولو احیانا دیدی ؟:">

ینی شما احساس کردی من فکر میکنم که باید به سریال اسکار بدن ؟! :دی

من بازیگریش منظورمه حالا میخاد تو فیلم باشه یا سریال . متیو امسال بیشتر لایق بهترین بازیگر مرد هست و Dallas Buyers Club اینو اثبات میکنه و TD هم هرگونه تردیدی رو برطرف میکنه . مومن :|
​دیگه بازیش تو سریال چه ربطی به بازیش تو DBC داره؟

چرا من True Detective رو نمیتونم تحمل کنم:d
خوابم میگیره از همون اولش:|

باید موقع مناسب ببینی اش . منم تا حدی همین مشکل رو دارم یعنی بر خلاف بوردوالک امپایر و برکینگ بد و ... همون موقع که دانلود می کنمش نمی تونم بشینم . چشمام خواب میره ریتمش کنده و فضای سرد و بی روحی داره (که البته نکته متفاوتش نسبت به بقیه سریال ها هم همینه ) یک جورایی آدم رو یاد فضای فیلم هفت و بی خوابی (به خصوص نسخه ی نروژی اش ) اش می اندازه . ولی یک موقع هم هست که نشستم سر یک اپیزودش و عطشم واسه قسمت بعدی اش زیاد تر شده .

- - -ویرایش - - -

^^^
سریال صحنه دار!؟:-/:d
بعد مثل اسپارتاکوس باشه ولی چیپ نباشه!؟داریم مگه همچین چیزی!:d

فکر می کنم منظورشون فضای داستانی و درونمایه سریال باشه که شبیه اسپارتاکوس باشه . که آره هست مثلا davinci demons و روم یا وایکینگز . حتی بازی تاج و تخت هم تک و توک تو همون سبک و سیاق قرار می گیره

Arrow از قسمت 8 تا 13 فصل دوم:
همیشه گفتم این سریال نمیتونه در حد برکینگ بد یا گیم آف ترونز عالی باشه ولی سریال خیلی خوب و سرگرم کننده ایه که رو یه ریتم یکنواخت داره پیش میره و واقعا ارزش دیدن رو داره.

یه سایت مرجع معرفی کنم بهتون که اکثر سایتهای ایرانی منبعشون این سایته:
Micromkv Encodes

واسه هر فیلم وسریال حداقل 10تاسرور داره..!! و کیفیت های 480 و720برای سریال ها ریلیز میکنه و فیلمهای سینمایی رو هم ساپورت میکنه... سایت فوق العاده ایه..!!گه اهل فیلم وسریال هستید حتما به سایت بالا سربزنید..!!

و البته ***** هم نیست;)

@ <{ALTAIR}>

لحن خیلی تشنجی و بی ادبانه س، با همه هم همینطوری حرف می زنی، تو اون یکی تاپیک هم دو سه بار پست داده بودی، همینطوری حرف می زدی، لحنت رو درست کن!

=======================================

سریال GOT تموم شده ؟ الان چند فصل دقیقا ازش اومده ؟

@ <{ALTAIR}>

لحن خیلی تشنجی و بی ادبانه س، با همه هم همینطوری حرف می زنی، تو اون یکی تاپیک هم دو سه بار پست داده بودی، همینطوری حرف می زدی، لحنت رو درست کن!

=======================================

سریال GOT تموم شده ؟ الان چند فصل دقیقا ازش اومده ؟

3فصلش اومده...خیر این سریال حداقل تا2فصل دیگه به دلیل محبوبیتش ساخته میشه..فصل4هم17فروردین شروع میشه..

پست فرستادم رفت توصفحه قبل..!!مطالعه کنید
یه سایت مرجع معرفی کنم بهتون که اکثر سایتهای ایرانی منبعشون این سایته:
Micromkv Encodes

واسه هر فیلم وسریال حداقل 10تاسرور داره..!! و کیفیت های 480 و720برای سریال ها ریلیز میکنه و فیلمهای سینمایی رو هم ساپورت میکنه... سایت فوق العاده ایه..!!گه اهل فیلم وسریال هستید حتما به سایت بالا سربزنید..!!

و البته ***** هم نیست;)

Arrow از قسمت 8 تا 13 فصل دوم:
همیشه گفتم این سریال نمیتونه در حد برکینگ بد یا گیم آف ترونز عالی باشه ولی سریال خیلی خوب و سرگرم کننده ایه که رو یه ریتم یکنواخت داره پیش میره و واقعا ارزش دیدن رو داره.
هر سریالی رو که نباید با این شاهکارا مقایسه کرد :دی اگه همه سریالا بخوان در حد این دو باشن که دیگه... :دی

3فصلش اومده...خیر این سریال حداقل تا2فصل دیگه به دلیل محبوبیتش ساخته میشه..فصل4هم17فروردین شروع میشه..

پست فرستادم رفت توصفحه قبل..!!مطالعه کنید

تو دو فصل امکان نداره بتونن تموم کنن داستان رو حداقل 2-3 فصل نيازه که تا آخر کتاب 5 برسن که دراينصورت 2تا کتاب پايانى باقى مى مونن.

IMG_0259.jpg

اگه کسی تا حالا Band Of Brothers رو ندیده پیشنهاد می کنم حتما ببینید، یه مینی سریال فوق العاده جذاب و دیدنی، تو دو روز هر ده قسمتش رو دیدم واقعا عالی بود.

Sent from my ME371MG using Tapatalk

​دیگه بازیش تو سریال چه ربطی به بازیش تو DBC داره؟
من منظورم شخص متیو بود فرقی نداره تو فیلم باشه یا سریال کلا امسال خیلی عالی بود متیو . بازیش تو سریال هم هر شکی رو نسبت به اینکه بهترین بازیگر مرد بشه یا نه رو برطرف میکنه . هر چند همون DBC کافیه واسه اسکار گرفتنش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or