خدایی دختره تو آلکاتراز خیلی چیز خاصی نبود ولی در مجموع بد نبود
اگه واسه این چیزا سریال میبینید میبینید برید این سریالای آمریکای جنوبی رو نگاه کنید همه از حیث لبنیات و پروتیین در بالا ترین سطح قرار دارن >:d :d
اتفاقا من اصلا از سوکی و دار و دسته اش خوشم نمیاد فقط یه کم از جسیکا خوشم میادببخشید نمی دونستم همه دخترها باید مثل True Blood آی کندی و پر از Cleavage باشن تا مورد پسند شما واقع بشن
الان اینو به عنوان نکته مثبت ذکر کردی یا منفی!؟فقط پلات اصلیش کمی شبیه به Alias بود.
این دختره تو آلکاترز هم به خاطر پوشیده (!!) بودنش نمیگم چیز خاصی نبود، به خاطر چهره سردش میگم.:biggrin1:انگار روح نداره:biggrin1:کلا Likable نبود زیاد:biggrin1:
اتفاقا من اصلا از سوکی و دار و دسته اش خوشم نمیاد فقط یه کم از جسیکا خوشم میاد
اونی که مورد پسند ما بود رو زدن کشتن این فصل!
این دختره تو آلکاترز هم به خاطر پوشیده (!!) بودنش نمیگم چیز خاصی نبود، به خاطر چهره سردش میگم.انگار روح ندارهکلا Likable نبود زیاد
الان اینو به عنوان نکته مثبت ذکر کردی یا منفی!؟
اگه از IMDB دیدی ، اونجا ترتیبش رو اشتباه زده. ترتیب درستش اینه :دوستان این Firefly ترتیب اپیزوداش چرا اینجوریه ؟ من 10 ep نگاه کردم الان میبینم رسیدم به Pilot که میشه اپیزود 11و12
firefly خیلی با مصیبت پخش شد.pack ی هم که دانلود کرده بودم ترکیبش مثل imdb بود .
سیزن 1 اپیزود دومهدوستانی که Sherlock رو ندیدن ساعت 17 تا 18.5 شب بزنن شبکه نمایش داره دوبله میزاره :biggrin1: منم ندیدم دارم نگاه میکنم! دوبلشم خیلی خوبه
فقط اپیزود و سیزن رو نمینویسه فقط اسم مخصوص اون اپیزود رو مینویسه! اونایی که دیدن اگه میدونن بگن "بانکدار کور" کدوم سیزن و کدوم اپیزود میشه؟؟ آخه نفهمیدم کی شروع کرده به گزاشتن!