TV Center

حدس من از آخرین قسمت BB :دی
من نشستم با خودم حساب کردم به این نتیجه رسیدم که والتر همه رو می ترکونه اما بعدش دوباره به این نتیجه رسیدم که اگه آخر سر پینکمن بزنه والتر رو بکشه واقعاً دیگه فیلم مسخره میشه !! اگر والتر وایت و پینکمن بمیرن که تراژدی میشه قضیه اما احتمالش زیاد والتر می میره اما دار و دسته جک که حتماً ریق رحمت رو سر می کشن
biggrin1.gif

کلاً گفته باشم جسی پینکمن والتر رو بکشه اعلام می کنم آخرش واقعاً کلیشه ایه
yahoo_22.gif

حالا با این حدسایی که من زدم آیا هنوزم می تونن سوپرایز کنن ؟
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
حدس من از آخرین قسمت BB :دی

من نشستم با خودم حساب کردم به این نتیجه رسیدم که والتر همه رو می ترکونه اما بعدش دوباره به این نتیجه رسیدم که اگه آخر سر پینکمن بزنه والتر رو بکشه واقعاً دیگه فیلم مسخره میشه !! اگر والتر وایت و پینکمن بمیرن که تراژدی میشه قضیه اما احتمالش زیاد والتر می میره اما دار و دسته جک که حتماً ریق رحمت رو سر می کشن :دی
کلاً گفته باشم جسی پینکمن والتر رو بکشه اعلام می کنم آخرش واقعاً کلیشه ایه :|
حالا با این حدسایی که من زدم آیا هنوزم می تونن سوپرایز کنن ؟ :دی

بله؛ اگر شما اين حدسياتت رو توي تگ اسپويلر قرار مي دادي!

دوستان سریال Sleepy Hollow خیلی جالبه.
کمی ترسناک و تخیلیه . داستان در مورد یک سرباز جنگ دوران انقلاب آمریکاست که توی جنگ توسط یکی از سواران کت قرمز کشته میشه و تو زمان حال دوباره زنده میشه و بعدش میفهمه که اون یکی از 4 سواره ی قیامت بوده و وظیفش اینه که اون رو متوقف کنه
اولین قسمتش که راضی کننده بود و پیشنهاد میکنیم ببینید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
وقتتون بخیر
ممکنه یه سایت برام پی ام کنین که سریالا رو با زیرنویس و کیفیت خوب برای فروش داشته باشه؟
پیشاپیش ممنون از لطفتون

Sent from my iPad using Tapatalk HD

واقعا سیسون اخرشه سیمسون؟ اه :( چرا

خداییش شما می خندیدی به سریال؟ از فصل 14-15 افت شدیدی داشت، از میدسیزن همین فصل 23 به بعد هم که Logic تو کجاشون از بین رفت. دوسه تا جای خنده دار داشت که اونم مسخره بازی های هومر بود.

سلام
یکی یه توضیح راجب این سریال ها بده که ارزش دیدن دارن یا نه .
Masters-Of-3x
The-Blacklist
Mom
Dads
Capture
Agents-Of-SHIELD

فصل جدید این سریال ها کی شروع میشه ؟
Arrow
Da Vinci Demons
Sherlock

Season Premierـه The Blacklist، Agents of S.H.I.E.L.D، Ironside و Masters of S3x رو دیدم و از The Blacklist از بقیه بیشتر خوشم اومد. مدیونین اگه فکر کنین به خاطر اسمشه!!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or