TV Center

خیلی خوب داشت Jackal خوب پیش میرفت، اما خب واقعا یک سری چیزا مثل نقش این خانم سیاه پوست و لگبت بوی گند زورکی بودن ازشون به مشام میرسه.:|

این کرکتر سیاه پوست داستان به قدری نچسبه من ترجیح میدم زودتر به فنا بره.:دی

پ.ن:این Eddie Redmayne میتونست از قاتل های ماندگار و مردونه تی وی بشه. این مسائل آبکی سریال خیلی به اون ایکونیک بودنش صدمه زد.
نقطه مشترک فالوت و day of the jackal اینه سطح کیفی جفتشون به شدت با یه بازیگر به شدت ضعیف اومده پایین (بیانکا و مکسیموس)
dei به جهنم حداقل یکی بیارین ادم حالش بهم نخوره, یه بازیگر سیاه پوست خوب مثل پسر دنزل واشنگتون میوردن کیفم میکردیم فرهنگشون هم قبول میکردیم, اینطوری اثرش برعکسه والا ادم سالمو نژاد پرست میکنن
من فکر میکردم فقط منم که از این بازیگر شخصیت بیانکا خیلی بدم میاد!
واقعا یه تنه گند زد به سریال. هیچ وقت مثل الان انتخاب بازیگر خووب برای شخصیت مناسب اینقدر درک نکرده بودم :D

--------------------

اگر اول سریال ایرانی بازنده لوگو ی نتفلیکس پخش میشد ، حدس اینکه این سریال واقعا کار بچه های ایران باشه غیر ممکن میشد.
چقدر خوش ساخت و چه صحنه سازی و تم فوق العاده ایی داشت.

این Secret Level رو از دست ندین! :دی درسته که نقدهای خوبی نگرفته و کیفیتش به پای Love, Death and Robots نمی‌رسه و احتمالاً خبری از اون داستان‌های محشر توش نباشه، ولی برای ما گیمرها چیز جالبیه. البته خودم هنوز کل قسمت‌های پخش‌شده توی نیمه‌ی اول رو ندیدم (نیمه‌ی دوم چند روز دیگه عرضه می‌شه)، ولی این سه قسمتی که نگاه کردم خوب بودن.
Dungeons and Dragons چیز درجه یکی نیست، ولی بد هم نیست و سراغ المان‌های معروف این جور دنیاهای فانتزی رفته و با وجود مدت زمان کوتاهش، اتفاقات جالبی توش می‌افته.
Unreal Tournament رو خیلی دوست داشتم و به عنوان کسی که سال‌ها قبل یه ۱۰۰۰ ساعتی UT2003,2004 بازی کرده بودم، به شدت ازش لذت بردم. دیدار دوباره با سلاح‌های معروف این سری یا مثلاً شنیدن عبارت‌های دل‌انگیزی مثل First Blood و Double Kill و حتی اشاره به کمپ کردن واقعاً لذت‌بخش بود. فقط دوست داشتم کاراکترهای بیشتری رو از اون بازی‌ها وارد انیمیشن کنن و حیف شد که از این پتانسیل استفاده نکردن.
Pac-Man هم عجیب‌ترین قسمتی بود که دیدم! :دی یه اقتباس مخوف از دنیای Pac-Man که تقریباً هیچ ربطی به بازی‌هاش نداره و به طرز فجیعی هم خشن و خونین هست! یعنی واقعاً حیرت کردم که نامکو اجازه تولید همچین چیزی رو داده، چون معمولاً شرکت‌ها خیلی مراقب هستن که تصویر خشنی از کاراکترهای گوگولی توی ذهن مخاطب نیاد. یعنی این چیزی که ساختن مثل اینه که سونی اجازه بده یه انیمیشن از Astro Bot بسازن و ربات مظلوم با لیزر بزنه ملت رو نصف کنه و خون فواره بزنه و دل و روده‌شون بریزه بیرون! :دی

داشتم یه ویدیو در مورد اینکه ملت بعد دیدن سریال arcane رفتن league of legends رو دانلود کردن میدیدم ، بعد یکی یه کامنت فان گذاشته بود :
Watching arcane and downloading league is like watching people get doused in radioactive waste and getting superpowers only to try it and get radioactive poisoning and get cancer .
:دی

فکر کنم اولین بار تو تاریخ گلدن گلوب بوده که سریالی هنوز نیومده، نامزد «بهترین سریال» می‌شه! 🦢 :D

پ.ن: به فال‌اوت هم گفتند کشک!🦢🦢🦢
فال اوت واقعا هم کشکه خب
درصد بسیار زیادی از محبوبیتش به خاطر وفاداریش به بازی و در آوردن اون حس و حاله ، وگرنه کلا ی سریال پاپ کورنیه

• Like
Reactions: Rolet
فکر کنم اولین بار تو تاریخ گلدن گلوب بوده که سریالی هنوز نیومده، نامزد «بهترین سریال» می‌شه! 🦢 :D

پ.ن: به فال‌اوت هم گفتند کشک!🦢🦢🦢
فال اوت بهترین سریال بود ، حداقل برای من ، اصلا نمی شد از پاش بلند شد.
هم قسمت اول خوب آغاز شد هم قسمت آخر خوب تمام شد.
باید بیشتر تحویل گرفته بشه.

این Secret Level رو از دست ندین! :دی درسته که نقدهای خوبی نگرفته و کیفیتش به پای Love, Death and Robots نمی‌رسه و احتمالاً خبری از اون داستان‌های محشر توش نباشه، ولی برای ما گیمرها چیز جالبیه. البته خودم هنوز کل قسمت‌های پخش‌شده توی نیمه‌ی اول رو ندیدم (نیمه‌ی دوم چند روز دیگه عرضه می‌شه)، ولی این سه قسمتی که نگاه کردم خوب بودن.
Dungeons and Dragons چیز درجه یکی نیست، ولی بد هم نیست و سراغ المان‌های معروف این جور دنیاهای فانتزی رفته و با وجود مدت زمان کوتاهش، اتفاقات جالبی توش می‌افته.
Unreal Tournament رو خیلی دوست داشتم و به عنوان کسی که سال‌ها قبل یه ۱۰۰۰ ساعتی UT2003,2004 بازی کرده بودم، به شدت ازش لذت بردم. دیدار دوباره با سلاح‌های معروف این سری یا مثلاً شنیدن عبارت‌های دل‌انگیزی مثل First Blood و Double Kill و حتی اشاره به کمپ کردن واقعاً لذت‌بخش بود. فقط دوست داشتم کاراکترهای بیشتری رو از اون بازی‌ها وارد انیمیشن کنن و حیف شد که از این پتانسیل استفاده نکردن.
Pac-Man هم عجیب‌ترین قسمتی بود که دیدم! :دی یه اقتباس مخوف از دنیای Pac-Man که تقریباً هیچ ربطی به بازی‌هاش نداره و به طرز فجیعی هم خشن و خونین هست! یعنی واقعاً حیرت کردم که نامکو اجازه تولید همچین چیزی رو داده، چون معمولاً شرکت‌ها خیلی مراقب هستن که تصویر خشنی از کاراکترهای گوگولی توی ذهن مخاطب نیاد. یعنی این چیزی که ساختن مثل اینه که سونی اجازه بده یه انیمیشن از Astro Bot بسازن و ربات مظلوم با لیزر بزنه ملت رو نصف کنه و خون فواره بزنه و دل و روده‌شون بریزه بیرون! :دی
قسمت پنج درباره Warhammer 40,000 ئه
اون قسمت گل کاره :D بین این شش تا
حتما بازی Warhammer Space marine 2 هم انجام بده هر دو عالین.

قسمت پنج درباره Warhammer 40,000 ئه
اون قسمت گل کاره :D بین این شش تا
حتما بازی Warhammer Space marine 2 هم انجام بده هر دو عالین.
الآن دیدمش و عجب چیزی بود! :دی بسی لذت بردم و بازی رو هم به زودی می‌رم سراغش.
من چیز خاصی از دنیای Warhammer 40000 تجربه نکردم ولی با توجه به اندک مواردی که خوندم و دیدم، واقعاً دنیای محشری داره و به شدت با سلیقه‌م جوره. یه معجون عجیب و غریب از المان‌های علمی‌تخیلی در کنار فانتزی، ماورایی، مذهبی و... با گروه‌ها و نژادهای جالب. حیف که انقدر این دنیا عظیمه که اگه آدم بخواد کل مطالبش رو بخونه، باید چند سال زندگی رو تعطیل کنه و فقط روی Warhammer وقت بذاره! :دی متأسفانه منم یه مدلی هستم که نمی‌تونم از وسط شروع کنم و دوست دارم از اول سراغ یه چیزی برم و واقعاً نمی‌شه با این حجم زیادش. :(

آخر این قسمت Jackal روزم رو ساخت! واقعا داشتم از خوشحالی بال در میاوردم. دم نویسنده ها گرم!:دی فکر کنم قصدشون نبود همچین واکنشی داشته باشیم، غیر مستقیم باعثش شدند:دی
این جمله تو منو مجاب کرد برم تو کار سریال

آخر این قسمت Jackal روزم رو ساخت! واقعا داشتم از خوشحالی بال در میاوردم. دم نویسنده ها گرم!:دی فکر کنم قصدشون نبود همچین واکنشی داشته باشیم، غیر مستقیم باعثش شدند:دی
خانم لاشانا لینچ (بازیگر بیانکا) باردار هست و مدتی از بازیگری میخاد بره کنار مرگ ناگهانی و غیر منتظرش به احتمال زیاد به همین خاطر بود به هر حال ما که شکایتی نداریم فصل 2 این سریال عجب چیزی بشه با حضور بیشتر چارلز دنس کبیر

خانم لاشانا لینچ (بازیگر بیانکا) باردار هست و مدتی از بازیگری میخاد بره کنار مرگ ناگهانی و غیر منتظرش به احتمال زیاد به همین خاطر بود به هر حال ما که شکایتی نداریم فصل 2 این سریال عجب چیزی بشه با حضور بیشتر چارلز دنس کبیر
در هر صورت خدا خیرش بده! هم ما رو راحت کرد، هم خودشو!

فقط امیدوارم اگر فصل دومی باشه المان Woke اش رو کم کنند. اون صحنه های لگبت سریال واقعا وجودشون مسخرست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or