TV Center

درود
کسی این Firefly 2002 رو دیده؟
امیتازاش خیلی بالاست.
بله من دیدم. سریال قشنگیه که الان کالت حساب می‌شه. نزدیک‌ترین چیز که می‌تونم شبیه‌ش مثال بزنم، Cowboy Bebop هست. البته نه خیلی، ولی سبک وسترن فضایی داره.
نمی‌دونم حالا شما فقط به خاطر امتیاز بالاش می‌خوای ببینی یا مثلا طرفدار بازیگری کارگردانی نویسنده‌ای یا طرفدار این سبک و سیاق هستی که می‌خوای ببینی.

خیلی خوب داشت Jackal خوب پیش میرفت، اما خب واقعا یک سری چیزا مثل نقش این خانم سیاه پوست و لگبت بوی گند زورکی بودن ازشون به مشام میرسه.:|

این کرکتر سیاه پوست داستان به قدری نچسبه من ترجیح میدم زودتر به فنا بره.:دی

پ.ن:این Eddie Redmayne میتونست از قاتل های ماندگار و مردونه تی وی بشه. این مسائل آبکی سریال خیلی به اون ایکونیک بودنش صدمه زد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: *Black Roze*
نقطه مشترک فالوت و day of the jackal اینه سطح کیفی جفتشون به شدت با یه بازیگر به شدت ضعیف اومده پایین (بیانکا و مکسیموس)
dei به جهنم حداقل یکی بیارین ادم حالش بهم نخوره, یه بازیگر سیاه پوست خوب مثل پسر دنزل واشنگتون میوردن کیفم میکردیم فرهنگشون هم قبول میکردیم, اینطوری اثرش برعکسه والا ادم سالمو نژاد پرست میکنن

نقطه مشترک فالوت و day of the jackal اینه سطح کیفی جفتشون به شدت با یه بازیگر به شدت ضعیف اومده پایین (بیانکا و مکسیموس)
dei به جهنم حداقل یکی بیارین ادم حالش بهم نخوره, یه بازیگر سیاه پوست خوب مثل پسر دنزل واشنگتون میوردن کیفم میکردیم فرهنگشون هم قبول میکردیم, اینطوری اثرش برعکسه والا ادم سالمو نژاد پرست میکنن
این خانم لاشا لینچ یه زمانی گزینه‌ی جیمز باند شدن بود، عمق فاجعه :دی

این کسایی که فصل دوم Squid Game رو دیدن خیلی دارن تعریف میکنند. امیدوارم واقعا در حد انتظارات ظاهر بشه.

فکر کنم اولین بار تو تاریخ گلدن گلوب بوده که سریالی هنوز نیومده، نامزد «بهترین سریال» می‌شه! 🦢 :D

پ.ن: به فال‌اوت هم گفتند کشک!🦢🦢🦢

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or