TV Center

Swarm ببین. جدای از خود سریال، یکی از قوی‌ترین بازی‌های چند سال اخیر رو داشت.

حتما

تو اینم این دختره یه دور نابود می‌کنه پرفورمنس رو
نقدشم نوشتم هنوز منتشر نشده
می‌خواستم یک خلاصه بگم ازش ولی خسته‌تر از این حرفام
تو یه پارگراف بگم
sweetpea یک کمدی سیاه به معنای واقعی کلمه‌اس که اون سیاهی که روش دست گذاشته انقدر تاریکه که کمدی تاب دووم آوردن جلوش رو نداره و در آخر تمام لایه‌های کمدی نوبت به نوبت بیرون میره و تراژدی پنهات شده در صحنه‌ای شوک‌آور عریان جلو چشم بیینده قرار می‌گیره
امتیاز imdb ۷ و خوردی ایناست
من ۹ میدم
خیلی رو تکنیک‌های هنرمندانه سینمایی برا روایت تکیه داره سریال و فقط رو پلات سوار نیست

• Like
Reactions: hooman1995
حتما

تو اینم این دختره یه دور نابود می‌کنه پرفورمنس رو
نقدشم نوشتم هنوز منتشر نشده
می‌خواستم یک خلاصه بگم ازش ولی خسته‌تر از این حرفام
تو یه پارگراف بگم
sweetpea یک کمدی سیاه به معنای واقعی کلمه‌اس که اون سیاهی که روش دست گذاشته انقدر تاریکه که کمدی تاب دووم آوردن جلوش رو نداره و در آخر تمام لایه‌های کمدی نوبت به نوبت بیرون میره و تراژدی پنهات شده در صحنه‌ای شوک‌آور عریان جلو چشم بیینده قرار می‌گیره
امتیاز imdb ۷ و خوردی ایناست
من ۹ میدم
خیلی رو تکنیک‌های هنرمندانه سینمایی برا روایت تکیه داره سریال و فقط رو پلات سوار نیست
حالا Swarm رو ببین تا تاریکی رو از نو تعریف کنی. بازی دامینیک فیش‌بک من رو یاد بازی آدرین برودی توی «پیانیست» می‌نداخت. نمی‌دونم چجوری روح‌وْروان‌ش به هم نریخت بعد از بازی توی اون نقش.

View attachment 353917

ببینید کیفیت کار غافلگیرتون میکنه
بجز دختره که بازی خوب داشت.
خود کار خیلی متوسط بود، پایان کار که واقعا افتضاح بود.
بعد این جریان مسخره که زن ها همیشه قربانی هستند از همه چیز مسخره تر بود.:))

بجز دختره که بازی خوب داشت.
خود کار خیلی متوسط بود، پایان کار که واقعا افتضاح بود.
بعد این جریان مسخره که زن ها همیشه قربانی هستند از همه چیز مسخره تر بود.:))

من کلا یک جور دیگه دیدم سریالو
پایانشم به نظرم شاهکار بود

فکر کنمم ادامه داره با توجه به سورس

Agree to Disagree

فقط اگر یک طوری اون پایان رو Retcon کنند. من راضی میشم ادامه داستان رو ببینم.

البته اصولا سریالی با imdb 7 نباید انتظار اجماع نظر روی کیفیتش داشت عین گیم او ترونز
این آثار کسایی رو میطلبه که پذیرای چنین استایل‌ها و روایاتی باشن

• Like
Reactions: kaspar
البته اصولا سریالی با imdb 7 نباید انتظار اجماع نظر روی کیفیتش داشت عین گیم او ترونز
این آثار کسایی رو میطلبه که پذیرای چنین استایل‌ها و روایاتی باشن
اما یک چیز سریال رو دوست داشتم حداقل موارد اجتماعی و روانی مرتبط به کرکتر اصلی رو عالی در آورده بودند.
هرچند مسیری برای کرکتر Bully داستان پیش بردند رو اصلا خوشم نیومد.

این سریال پنگوئن نه‌تنها خیلی خوبه، بلکه از این جهت هم جای تقدیر داره که تا حد ممکن به طور مستقل از بخش‌های معروف دنیای بتمن جلو می‌ره و نمیاد ازش سوءاستفاده بکنه. :دی یعنی مثلاً به زور ویلین‌های معروف به جز پنگوئن رو نمیندازه وسط ماجرا که از این طریق مشتری به دست بیاره و ملت ذوق‌زده بشن و بگن «ایول! فلانی هم وارد سریال شد.» نهایتش یه ویلین درجه سه مثل Magpie رو می‌بینیم و بس. البته احتمال داره مثلاً توی اپیزود آخر یا چمیدونم after credits و اینا یه کاری کرده باشن، ولی به نظرم واقعاً نیازی نیست و سریال انقدر روی پای خودش ایستاده که می‌شه به عنوان یه اثر مستقل و اوریجینال بهش نگاه کرد که هیچ خبری هم از بتمن و ویلین‌های دیگه توش نباشه.
انتخاب بازیگرها هم فوق‌العاده بوده و به جز کالین فارل که محشر کار کرده (و دم چهره‌پردازش هم گرم)، کریستین میلیوتی هم به شدت به این نقش می‌خوره و خیلی خوب بازی کرده. بانو رو قبلاً توی جاهایی مثل اپیزود USS Callister از Black Mirror دیده بودم، ولی اینجا واقعاً یه چیز دیگه هست و احتمالاً این سریال باعث بشه حضور پررنگ‌تری توی آثار دیگه داشته باشه.
-------------
نمی‌دونم چند نفر اینجا هنوز From رو می‌بینن. :دی از اون سریال‌هایی هست که هی پیش خودم می‌گم آخر و عاقبتی نداره و خوب نمی‌تونن جمعش کنن، ولی باز کنجکاو هستم ببینم چی می‌شه و ادامه می‌دم. چیز بی‌کیفیتی نیست، ولی خیلی خوب هم نیست و یه حد وسطی داره که اگه اهل چیزهای ماورایی و لاست‌مانند هستین، شاید بد نباشه سراغش برین.

بعد از قرن‌ها یه شخصیت ایرانی معمولی(!) دیدیم که نه خلافکار و تروریست هست و نه از این پادوهایی که بهشون دستور می‌دن و... شخصیتی به نام فاطمه (Fatima) با بازی زیر خط فقرِ پگاه غفوری که البته کلاً بازی‌های متوسط/ضعیف یکی از ویژگی‌های سریال From محسوب می‌شن! :-"
حالا بگذریم. داشتم می‌گفتم، دلمون خوش بود که شخصیت ایرانی آدمیزادی داریم، ولی توی فصل اخیر تبدیل شده به آشغال‌خورترین شخصیت تاریخ صنعت سریال‌سازی! :دی حامله هست و مثلاً ویار و فلان و چنان اومده سراغش و این قضیه در ترکیب با فضای ترسناک سریال باعث شده بره میوه و سبزی کپک‌زده بخوره. تا یه جایی داشت از این چیزها می‌خورد و تحمل می‌کردیم، ولی دیگه توی اپیزود اخیر وضعیت خیلی بغرنج شد! یه نفر تیر خورد و مُرد و ایشون هم در خفا رفت انگشت کرد توی سوراخی که روی شکم جسد بود و انگشت خونینش رو لیس زد! :|
واقعاً جزو حال‌به‌هم‌زن‌ترین بخش‌های سریال بود و این‌طوری که داره پیش می‌ره، احتمالاً توی اپیزودهای بعدی می‌ره دستشویی و عن و گه ملت رو هم می‌خوره! :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or