نمیدونم چرا کامنت های این دو سه روز دوستان به نظر من و یکی دو عزیز دیگه درباره فرندز اینقدر اگرسیو هست، یکی میگه فکت صادر نکن یکی میگه ههه ههه ههه فلان شد و... آقا سلیقه چیه؟ سلیقه اینه ک شما و کل دنیا بیان بگن جووون ما فرندز ببین بخدا قشنگه میخندی ولی وقتی سلیقه ت نیست خب خنده دار نیست دیگه دراپش میکنی!
از فرندز صحبت کردن و گیر دادنش اینجا همونقدر کامنت منفی میگیره ک یکی بیاد بگه آقا من با لست او آس حال نکردم اشغال بود! خب واقعا شاید یکی حال نکرده دیگه. من دلیلم برای ندیدن فرندز همون خنده ها بود اگر نبود شاید مثل شما کلی باهاش ذوق میکردم. ولی توهینی نکردم ب طرفداراش ک اره شما فلانید و چکارید.
من رفتم همه قسمت ها رو با حجم کلی 60 گیگ دانلود کردم بعد از قسمت دو پاک کردم حسمم این بود ک نه اون خنده ها و شوخی ها رو نمیفهمم شاید. در عوض نشستم شیملس دیدم و کف اتاق افتاده بودم از خنده ب خاطر کمدی دارکش.
خارج از بحث سریال، فیلم bird man ک اسکار گرفته بود خیلیییی تعریف کردن ولی به خاطر صدای درامی ک تو 90 درصد فیلم هی پخش میشد و گوشمو زخم میکرد یا فحش و ناسزا به سازنده و معرفی کننده دراپش کردم. در صورتی ک با فرندز این رفتار نداشتم.
حالا نمیدونم چرا اینقدر جدی گرفتید همه چیو ک توی بازی سنتر نظرات نامتعارف فوری جاج میشه! چه گیم چ فیلم و سریال.
من اصلا هیچ خرده ای نمیگیرم، نه به شما نه به هیچکس دیگه. سلیقه ایه، خود من با خیلی از فیلم هایی که ملت حال میکنند، حال نکردم ...
ولی شده بار اول یا یه موقعی فیلم یا سریال رو دیدم به دلم نشسته، بعد یبار دیگه بهش فرصت دادم ( نمومش HIMYM که پارسال دیدم - تو زمینه فیلم هم مثال زیاد دارم یکیش یادمه Shutter Island بار اول خوابم گرفت
ولی بعدا دیدم میخکوب شدم، یکی دیگش Prestige نولان و ... )
پس یه چیز طبیعیه. بسته به خیلی فاکتور ها داره شما از یه فیلم یا سریال خوشت بیاد. ولی این موضوع تو نگاه و برخورد اول، مثل دیدن آدم ها میمونه...
بنظرم اگر میخوای واقعا متوجه بشی که از فرندز خوشت میاد یا نه، حداقل 1 سیزن، نه 15 قسمت نه 10 قسمت اول رو ببین ( نهایت میشه یه فیلم سینمایی ) بعد راجع بهش نظر بده...
خود من، با 10 بار کامل روتین از اول تا آخر دیدن و n بار رندوم دیدن، صبح تا شب تو شبکه های اجتماعی دیدن ویدئو و میم و ... دفعه اول که تا قسمت 7 دیدم، دراپ کردم. بعد تا قسمت 17 دیدم، یه وقفه خورد بهش، بعد از عید 96 شروع کردم از ادامش، بعدا تو 2 هفته سریال رو تموم کردم
من این قضیه رو امتحان کردم با چندین نفر و دیگه برام حتمی شده یبار هم توضیح دادم.
یا خنده حضار اذیت میکنه یا کلا شوخی هارو نمیگیرند ملت که طبیعیه... فصل اول برای بار اول، خیلی ها نوع کمدی این 6 تارو نمیدونند، اصلا شما نمی دونی فیبی داره چی میگه... پیش خودت میگی این شر و ورا چیه میگن؟! ولی بعد اینکه یکبار سریال رو تموم کنی، دوباره از اول که ببینی، انقدر سر همون قسمت های اول و سیزن اول قهقهه میزنی که حد نداره.
هیچ اجباری هم نیست، صرفا تجربیات خودم و خیلی های دیگه رو توضیح دادم.
ولی من یه اعتقادی که دارم میگم آثار سینمایی و هنری و ... که بولد میشن و چه از جماعت عام چه جماعت خاص (منتقد و ...)، حتما یه چیزی هست، یه دلیل داره، بی توجه از کنارشون نمی گذرم، بهشون فرصت میدم
خلاصه به این شکل. امیدوارم این پیام من باعث بشه بری ببینی و بعدا خودت بیایی این ها رو تعریف کنی ( دیدم که میگم
)
و البته
منتظرم برادران وارنر کمیسیونمو بدن