TV Center

کلا اگه دو قسمت اولش وجود نداشت خیلی بهتر بود

من همون ۲قسمت رو هم دوس داشتم :D
خیلی فضای خوبی داشت و حس خوبی میداد. یه چیز کاملا جدید بود تو دنیای مارول. اون حس کنجکاوی رو ایجاد میکرد توی مخاطب که در ادامه میخواد چی بشه. مثل تریلرایی که قبل از ریلیز میدیدیم. اصن نمیشد فهمید چی به چیه. این قسمت ۷ هم کنار اتفاقات جدی که داستان رو پیش میبردن‌، اون حالت مصاحبه کردنشون خیلی جالب بود.

من همون ۲قسمت رو هم دوس داشتم :D
خیلی فضای خوبی داشت و حس خوبی میداد. یه چیز کاملا جدید بود تو دنیای مارول. اون حس کنجکاوی رو ایجاد میکرد توی مخاطب که در ادامه میخواد چی بشه. مثل تریلرایی که قبل از ریلیز میدیدیم. اصن نمیشد فهمید چی به چیه. این قسمت ۷ هم کنار اتفاقات جدی که داستان رو پیش میبردن‌، اون حالت مصاحبه کردنشون خیلی جالب بود.
چند قسمت اول به سبک سیتکام های دهه 50 و 60 بود قسمت 7 هم به سبک modern family بود، یه مرور روی سبک کمدی از 1950 تا 2020 انجام دادن

چند قسمت اول به سبک سیتکام های دهه 50 و 60 بود قسمت 7 هم به سبک modern family بود، یه مرور روی سبک کمدی از 1950 تا 2020 انجام دادن
قسمت 7 که خود The Office بود...مخصوصا تیتراژ اولش.

لعنت بهت اینترنت... این جو اسپویل کنی که دور واندا ویژن اتفاق افتاده بنظرم برای من اقلا بی سابقه بوده.

هر سایت خارجی/ایرانی/یوتوب میرم عکس از سوپرایز ها میفرسته. تیتر میزنن felany revealed! WANDAVISION FELAN FELAN FELAN. FELAN GUY FELANED :|
اه واقعا شلنگ گرفتن به تجربه بقیه ~X( :|

منم مجبور شدم به شروع سریال. فعلا 4 اپیزود دیدم ولی یسری اسپویل شده برام دیگه :| حس میکنم تا حدی داستانو فهمیدم :( از طرفی میخوام اروم برم که هفته اخر تو امپاس منتظر نمونم. از طرفی از ترس اسپویلرا واقعا نمیتونم یک نت درست حسابی برم :|
3 اپیزود اول واقعا معرکه بود. حس سیتکامیشونو واقعا دوست داشتم :دی واقعا عاشقش شدم :دی

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
قسمت 17 فصل دهم walking dead را هم دیدم .هنوزم نمیدونم چرا دارم دنبال میکنم این سریالو واقعا بی هدف و خالی از ایده شده .حیف این سریال که یه روزی جزو تاپ 3 سریال های دنیا بود
هشدار: اسپویل کل داستان گذشته و آینده :D

بله منم نمیدونم چرا سریالی رو نگاه میکنم که باید دستم روی right arrow باشه و هی رد کنم بره جلو!
اوج سریال زمانی بود که نیگان وارد شد اون قسمت از اول تا آخرش نفس بیننده رو حبس میکرد فوق العاده بود
یا اون فصلی که اسیر گروه آدمخوارها شدن! واقعا نمیدونستم باید دلسوزی کنم واسشون یا ازشون متنفر باشم
همه چیز از جایی به هم ریخت که ریک که معتقد بود همیشه آدم بدها برمیگردن و به کار قبلی ادامه میدن تصمیم گرفت نیگان رو ببخشه! امید داشتم مگی برگرده و انتقام بگیره که اونم فعلا بی تفاوت از کنار نیگان گذشت!

196045

بعد از اپیزود 16 این فصل خیلی امید داشتم که سریال به مسیر خوب گذشته برگرده با ورود ریک گرایمز بعنوان رئیس جامعه Commonwealth لحظات هیجان انگیز و نفس گیری دوباره رخ بده ولی سریال درگیر دیالوگ های خسته کننده آخر شب بین دوتا کارکتر شده که بیشتر بعنوان جایگزین قرص خواب میشه روش حساب باز کرد!

196047

196048

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or