TV Center

195553

گویا این قدر درگیر سریال های خوش نام امسال بودیم که از تجربه این مینی سریال غافل شدیم. مینی سریال Quiz نگاهی طنز آمیز و پارودی مانند به پشت پرده یک رسوایی تلویزیونی دارد. پیشنهاد میکنم که سریال را ببینید!​

دوستان میتونید برام چند تا سریال کمدی در حد فرندز معرفی کنین به ترتیب امتیاز از بالا به پایین
هیچی فرندز نمیشه گرچه اما دیگه چاره ای نیست اگه یه زمان اتفاقی بیفته که حافظم رو از دست بدم بخاطر سریال فرندز ازش استقبال می کنم D :

دوستان میتونید برام چند تا سریال کمدی در حد فرندز معرفی کنین به ترتیب امتیاز از بالا به پایین
هیچی فرندز نمیشه گرچه اما دیگه چاره ای نیست اگه یه زمان اتفاقی بیفته که حافظم رو از دست بدم بخاطر سریال فرندز ازش استقبال می کنم D :
ساینفلد، درام نداره و کمدی خالصه اما تو کمدی به نظرم، چیزی به پاش نمیرسه.
آفیس، هم کمدی و هم درام بهتری از فرندز داره.
آشنایی با مادر، هم هست که کپی دست دوم فرندزه.
بیگ بنگ تئوری، هم تا پایان فصل شیش خیلی خوبه.

• Like
Reactions: joey tribbiani
چه قدر چرند بود این قسمت وانداویژن. این طرز کمدی های مارول واقعا کرینجه.
مشالله همه زن های سیاه پوست هم قوی و خوب و صادقن، مرد های سفیدپوست هم که شرور.
یعنی تا اپیزود هفت نگاه کردی و متوجه نشدی کمدی اصل ماجرا نیست و satireئه؟ فقط یک پس‌زمینه‌س که داستان اصلی رو تعریف کنند؟

مانیکا رمبو یک قهرمانیه به اسم Photon، تو کامیک‌ها هم همینطوره و سیاه‌پوسته ??

ساینفلد، درام نداره و کمدی خالصه اما تو کمدی به نظرم، چیزی به پاش نمیرسه.
آفیس، هم کمدی و هم درام بهتری از فرندز داره.
آشنایی با مادر، هم هست که کپی دست دوم فرندزه.
بیگ بنگ تئوری، هم تا پایان فصل شیش خیلی خوبه.
ممنون اینارو دانلود می کنم همشو می بینم ❤

ممنون اینارو دانلود می کنم همشو می بینم ❤
لطفا سایت عالی و بدون س.ا.ن .س. ور برام پ.خ کنین اگه میشناسین

چه قدر چرند بود این قسمت وانداویژن. این طرز کمدی های مارول واقعا کرینجه.
مشالله همه زن های سیاه پوست هم قوی و خوب و صادقن، مرد های سفیدپوست هم که شرور.

حالا بحث کمیک ها به کنار که دقیقا شخصیت ها بر اساس کمیک ها هستن و اون زن سیاه پوست هم که شما می گی از سال 1982 توی کمیک ها به همین شکل بوده ;)
مرد های سفید پوست شرور؟؟ :)) هسته اصلی Avengers توی MCU رو دیدی تاحالا؟ :))
اگر هیتر اید حداقل به یک چیزی گیر بدید انقدر تابلو نباشه

حالا بحث کمیک ها به کنار که دقیقا شخصیت ها بر اساس کمیک ها هستن و اون زن سیاه پوست هم که شما می گی از سال 1982 توی کمیک ها به همین شکل بوده ;)
مرد های سفید پوست شرور؟؟ :)) هسته اصلی Avengers توی MCU رو دیدی تاحالا؟ :))
اگر هیتر اید حداقل به یک چیزی گیر بدید انقدر تابلو نباشه
یعنی انقدر بچه ای که فکر میکنی مثلا من الان دی سی فنم و اومدم به مارول هیت بورزم؟ واقعا یه سری بیکار وجود دارن که همچین کاری میکنن؟ من فقط درباره این قسمت سریال حرف زدم. بعد هم اون هسته اونجرز رو 2009 اینا شروع کردن که هنوز این جو دموکرات بازی کالیفرنیایی ها رونق نداشت، فعلا که تو سال 2019 هسته اصلی اونجرز رو تغییر دادن به یه زن قدرتمند (مارول) و یه مرد سیاه پوست (که بازیگرش بعدا فوت کرد).

یعنی انقدر بچه ای که فکر میکنی مثلا من الان دی سی فنم و اومدم به مارول هیت بورزم؟ واقعا یه سری بیکار وجود دارن که همچین کاری میکنن؟ من فقط درباره این قسمت سریال حرف زدم. بعد هم اون هسته اونجرز رو 2009 اینا شروع کردن که هنوز این جو دموکرات بازی کالیفرنیایی ها رونق نداشت، فعلا که تو سال 2019 هسته اصلی اونجرز رو تغییر دادن به یه زن قدرتمند (مارول) و یه مرد سیاه پوست (که بازیگرش بعدا فوت کرد).

می دونی مساله شما اینه که هیچی از کمیک ها نمی دونی
Captain Marvel توی کمیک ها هم از قوی ترین کارکتر هاست. از سال 1967 هم توی کمیک ها وجود داره. و اتفاقا:
همه فکر می کردن الان Captain Marvel میاد Thanos رو تموم می کنه می ره در حالی که دو سوت پرت شد رفت بیرون.
Black Panther هم به عنوان کارکتر سیاه پوست از سال 1966 توی کمیک ها وجود داره.

هیت ورزیدن به مارول دلیل بر این نمی شه که الزاما فن دی سی باشی.
شما چند تا کارکتر سیاه پوست و زن دیدی تریگر شدی داری هیت می ورزی.
حداقل قبل از این که یک چیزی رو پست بدی توی گوگل سرچ کن بعد بیا اینجا پست بده که اینجوری نشه :D

چقدر خوب بود قسمت ۷ وانداویژن
از یه طرف دوس دارم قسمتای آخرش رو طولانی‌تر کنن از یه طرف دیگه میگم شاید به کیفیتش صدمه بزنه. در کل تمام این ۷ قسمت برای من عالی بودن و یکی از بهترین سریالای کوتاهی هست که ساخته شده بدون شک. ببینیم در ادامه چی پیش میاد

چقدر خوب بود قسمت ۷ وانداویژن
از یه طرف دوس دارم قسمتای آخرش رو طولانی‌تر کنن از یه طرف دیگه میگم شاید به کیفیتش صدمه بزنه. در کل تمام این ۷ قسمت برای من عالی بودن و یکی از بهترین سریالای کوتاهی هست که ساخته شده بدون شک. ببینیم در ادامه چی پیش میاد
از نوسان امتیازاتش میشه برق تولید کرد :D
روز اول که تعداد رای ها کم بود بالای 9 بود بعد از قسمت سوم زیر 8 بود(اگه اشتباه نکنم 7.8 بود) بعد از قسمت 7 شده 8.2
کلا اگه دو قسمت اولش وجود نداشت خیلی بهتر بود

Big bang theory
How i met your mother
Modern family
Brooklyn Nine-Nin
The IT Crowd
Blue Mountain State البته این یکی در سبک american pie هست :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or