TV Center

نامزد‌های بهترین مینی سریال در گلدن گلوب
“Normal People” (Hulu/BBC)
“The Queen’s Gambit” (Netflix)
“Small Axe” (Amazon Studios/BBC)
“The Undoing” (HBO)
“Unorthodox” (Netflix)
من فقط normal people و the queens gambit رو‌ دیدم و بنظرم normal people واقعا سریال فوق العاده ای بود.

من تریلر Normal People رو که دیدم انتظار داشتم آخرش بنویسه محصولی از P**n Hub :|

یک فکت اینه که سال 2020 سال اوج شطرنج بود. بعید بدونم The Queen's Gambit برنده نشه.

من تریلر Normal People رو که دیدم انتظار داشتم آخرش بنویسه محصولی از P**n Hub :|

یک فکت اینه که سال 2020 سال اوج شطرنج بود. بعید بدونم The Queen's Gambit برنده نشه.
اما خب سریال خوبی بود Normal People :دی اینم از نظربعضی ها نقطه قوتش بود:-"

• Like
Reactions: saeed_sg
امروز قسمت اخر آفیس رو دیدم و باید بگم اگه تا الان ندیدینش بزرگترین اشتباه زندگیتون رو کردید فوق العاده بود باورم نمیشه تا حالا ندیده بودمش قسمت اخر اشکمو در اورد کاش یه 10 فصل دیگه هم داشت
دو فصل آخرش به دلیلی که میدونی خیلی چرند نبود؟ من که نتونستم دو فصل آخر رو تحمل کنم. به جز اون بقیش واقعا عالیه.

دو فصل آخرش به دلیلی که میدونی خیلی چرند نبود؟ من که نتونستم دو فصل آخر رو تحمل کنم. به جز اون بقیش واقعا عالیه.
بنظر من که فقط بخاطر "اون دلیلی که میدونی" نبود :D کلا نویسندگیش ضعیف شد دو فصل آخر.
با اینکه اپیزودای آخر باز یکم داشت جون میگرفت اما کلا دو فصل آخرو نمیدادن بهتر بود بنظرم، بازم اگه دوتا سیزنو در نظر نگیری یکی از قوی ترین سیتکاما بود و ارزش تکرار بالایی داره.

سریال The Crown رو دیدم. خیلی سریال جالبی بود. هر قسمت به یک اتفاق تاریخی در دوران سلطنت میپرداخت. فضای بسته و خفقان آور کاخ سلطنتی رو هم به خوبی نمایش داده بود. اما بنظرم دو فصل اول که Claire Foy نقش آفرینی میکرد بیشتر به دلم مینشست. در کل لذت بردم و منتظر فصل بعدی هستم

کسی Wanda Vision می‌بینه؟ :D
آقا واقعاً mind blowing :D می‌خوان چی جوری جهان X-MEN رو به MCU وصل کنن ناموساً :D
خیلی داره جالب میشه سریال و فکر کنم یه سری تغییرات اساسی تو مارول یونیورس ایجاد میکنن قاطی همین سریالا چیزی که بهش نیاز داره در حال حاضر

• Like
Reactions: Barcelona FC
کسی Wanda Vision می‌بینه؟ :D
آقا واقعاً mind blowing :D می‌خوان چی جوری جهان X-MEN رو به MCU وصل کنن ناموساً :D
حضور QuickSilver توی WandaVision الزاما ربطی به X-MEN ربط نداره.
توی Age of Ultron برادر واندا QuickSilver بود که کشته شد. ولی این که بازیگرش رو گزاشتن بازیگر QuickSilver توی فیلم های X-MEN ممکنه به داستان Multiverse ربط داشته باشه که تقریبا نقشش خیلی پررنگ شده توی MCU و احتمالا X-MEN هم از طریق Multiverse به MCU راه پیدا کنن
تئوری بعدی هم اینه که کلا اشیون Mephisto هستن که به احتمل قطع به یقین Villain اه این سری ان و بچه های واندا هم دقیقا آماده ان که تقدیم بشن بهش :D. شواهدی هم از این مورد توی قسمت ۵ وجود داره.

در کل WandaVision داره همین الان نقش کلیدی توی MCU بازی می کنه.

آخرین ویرایش:
View attachment 193726

یه سریال شعار زده، پروپاگاندایی، خنده دار، مضحک، گل درشت. قطعا یکی از بدترین سریالایی که تو این سالها دیدم. سکانسهای آخرش دیگه کرکر خنده بود میخواست حرفشو با دریل فرو کنه به کله مخاطب:D یاد فیلم پل جاسوسها افتادم که اونجام آخرای فیلم خیلی مضحک بود.
این سریال میتونست براحتی با تکیه به نبوغ کاراکتر اصلی به یه تجربه شگفت انگیز تبدیل بشه، ولی با کمال تعجب تبدیل کردنش به یه پروپاگاندای سیاسی، یعنی آخرین چیزی که نیاز داشت. حتی سیر داستان به نظرم اصلا منطقی نبود. انتخاب کاراکترا و بازی بازیگرا هم بد بود. خصوصا اون کاراکتری که پالتو میپوشید و کلاه شاپو میذاشت و تو گات هم بازی کرده بود سعی میکرد خیلی کول و نابغه بنظر برسه اون دیگه آخرت خنده بود:D
امتیازم به سریال 4/10 هستش که اون 4 هم بیشتر به production design ارزشمند و زیبا میرسه
سلام
۳ تا از بهترین سریال هایی که تاحالا دیدی و ۳ تا از فاجعه ترین هایی که دیدی رو میشه نام ببری لطفا؟

امروز قسمت اخر آفیس رو دیدم و باید بگم اگه تا الان ندیدینش بزرگترین اشتباه زندگیتون رو کردید فوق العاده بود باورم نمیشه تا حالا ندیده بودمش قسمت اخر اشکمو در اورد کاش یه 10 فصل دیگه هم داشت
به نظر من big bang theroy بهتر از افیس هستش

دوستان چندتا مینی سریال خوب معرفی کنید
فرقی نمیکنه چه ژانری باشه .ممنون

Sharp objects
Seven Seconds
Maniac
Mad Dogs US
Harper island
Gracepoint
Queen gambit
angles of America
Mosaic