Anakin
کاربر سایت
اما خب سریال خوبی بود Normal Peopleمن تریلر Normal People رو که دیدم انتظار داشتم آخرش بنویسه محصولی از P**n Hub
یک فکت اینه که سال 2020 سال اوج شطرنج بود. بعید بدونم The Queen's Gambit برنده نشه.

اما خب سریال خوبی بود Normal Peopleمن تریلر Normal People رو که دیدم انتظار داشتم آخرش بنویسه محصولی از P**n Hub
یک فکت اینه که سال 2020 سال اوج شطرنج بود. بعید بدونم The Queen's Gambit برنده نشه.
دو فصل آخرش به دلیلی که میدونی خیلی چرند نبود؟ من که نتونستم دو فصل آخر رو تحمل کنم. به جز اون بقیش واقعا عالیه.امروز قسمت اخر آفیس رو دیدم و باید بگم اگه تا الان ندیدینش بزرگترین اشتباه زندگیتون رو کردید فوق العاده بود باورم نمیشه تا حالا ندیده بودمش قسمت اخر اشکمو در اورد کاش یه 10 فصل دیگه هم داشت
بنظر من که فقط بخاطر "اون دلیلی که میدونی" نبوددو فصل آخرش به دلیلی که میدونی خیلی چرند نبود؟ من که نتونستم دو فصل آخر رو تحمل کنم. به جز اون بقیش واقعا عالیه.
خیلی داره جالب میشه سریال و فکر کنم یه سری تغییرات اساسی تو مارول یونیورس ایجاد میکنن قاطی همین سریالا چیزی که بهش نیاز داره در حال حاضرکسی Wanda Vision میبینه؟
آقا واقعاً mind blowingمیخوان چی جوری جهان X-MEN رو به MCU وصل کنن ناموساً
کسی Wanda Vision میبینه؟
آقا واقعاً mind blowingمیخوان چی جوری جهان X-MEN رو به MCU وصل کنن ناموساً
سلامView attachment 193726
یه سریال شعار زده، پروپاگاندایی، خنده دار، مضحک، گل درشت. قطعا یکی از بدترین سریالایی که تو این سالها دیدم. سکانسهای آخرش دیگه کرکر خنده بود میخواست حرفشو با دریل فرو کنه به کله مخاطبیاد فیلم پل جاسوسها افتادم که اونجام آخرای فیلم خیلی مضحک بود.
این سریال میتونست براحتی با تکیه به نبوغ کاراکتر اصلی به یه تجربه شگفت انگیز تبدیل بشه، ولی با کمال تعجب تبدیل کردنش به یه پروپاگاندای سیاسی، یعنی آخرین چیزی که نیاز داشت. حتی سیر داستان به نظرم اصلا منطقی نبود. انتخاب کاراکترا و بازی بازیگرا هم بد بود. خصوصا اون کاراکتری که پالتو میپوشید و کلاه شاپو میذاشت و تو گات هم بازی کرده بود سعی میکرد خیلی کول و نابغه بنظر برسه اون دیگه آخرت خنده بود
امتیازم به سریال 4/10 هستش که اون 4 هم بیشتر به production design ارزشمند و زیبا میرسه
به نظر من big bang theroy بهتر از افیس هستشامروز قسمت اخر آفیس رو دیدم و باید بگم اگه تا الان ندیدینش بزرگترین اشتباه زندگیتون رو کردید فوق العاده بود باورم نمیشه تا حالا ندیده بودمش قسمت اخر اشکمو در اورد کاش یه 10 فصل دیگه هم داشت
دوستان چندتا مینی سریال خوب معرفی کنید
فرقی نمیکنه چه ژانری باشه .ممنون
terrorدوستان چندتا مینی سریال خوب معرفی کنید
فرقی نمیکنه چه ژانری باشه .ممنون
The Night Manager رو جا انداختیSharp objects
Seven Seconds
Maniac
Mad Dogs US
Harper island
Gracepoint
Queen gambit
angles of America