TV Center

بعد از مدت‌ها تصمیم گرفتم این سریال The Witcher رو ببینم، ولی بعد از دیدن سه اپیزود... یه جوریه! :D نمیگم بده، ولی در بهترین حالت به نظرم متوسطه و با اینکه محتوایی داره که قاعدتاً باید خیلی جذاب و دیدنی باشه، ولی سریع من رو خسته می‌کنه. یعنی کشش نداره برام و هی می‌خوام تموم بشه بره! حتی از بازی‌ها هم خوشم نمیاد و به نظرم بیشتر بازیگرها مصنوعی بازی می‌کنن و توی ذوق می‌زنن.
می‌خواستم ببینم نظر بچه‌های اینجا در موردش چیه؟ :D آخه رفتم IMDb دیدم ۸.۲ گرفته، در حالی که انتظار کمتری داشتم. البته همون‌طور که گفتم فعلاً فقط سه تا اپیزود دیدم و شاید در ادامه بیشتر خوشم بیاد.
-----------
درود.حتما توصیه میکنم که کامل ببینی Witcher رو.البته به عنوان کسی که عاشق Wild Hunt و دنیای این بازی هستم میگم.به چند نفر که اصلا گیمر نبودن پیشنهاد کردم و همه خوششون اومده.به نظرم آشنا بودن با بازی از طرفی باعث میشه از اتمسفر کلی لذت ببری و با پیش زمینه بری تو دنیای سریال.از طرفی هم دائم دنبال مقایسه و تطبیق میری و جاهایی که سریال نمیتونه توقعت رو بر آورده کنه،یه خورده تو ذوقت میخوره.مثلا انتخاب بازیگر نقش ینفر فاجعس.البته احتمالا به دلایلی از جمله نیاز به نمایش استعداد:D،انتخاب محدود بوده.

• Like
Reactions: Dinosaur
بعد از مدت‌ها تصمیم گرفتم این سریال The Witcher رو ببینم، ولی بعد از دیدن سه اپیزود... یه جوریه! :دی نمیگم بده، ولی در بهترین حالت به نظرم متوسطه و با اینکه محتوایی داره که قاعدتاً باید خیلی جذاب و دیدنی باشه، ولی سریع من رو خسته می‌کنه. یعنی کشش نداره برام و هی می‌خوام تموم بشه بره! حتی از بازی‌ها هم خوشم نمیاد و به نظرم بیشتر بازیگرها مصنوعی بازی می‌کنن و توی ذوق می‌زنن.
می‌خواستم ببینم نظر بچه‌های اینجا در موردش چیه؟ :دی آخه رفتم IMDb دیدم ۸.۲ گرفته، در حالی که انتظار کمتری داشتم. البته همون‌طور که گفتم فعلاً فقط سه تا اپیزود دیدم و شاید در ادامه بیشتر خوشم بیاد.
-----------
American Gods چطوریه؟ زیاد سر و صدایی به پا نکرده، ولی عکس‌هاش یه شکل و شمایل جذابی برام داره و از اون طرف هم اقتباسی از یکی از کارهای نیل گیمن هست که با اینکه متأسفانه چیزی ازش نخوندم، ولی تعریفش رو خیلی شنیدم، مخصوصاً توی The Sandman. این American Gods هم خلاصه داستانش یه جوریه که هم پتانسیل خفن بودن رو داره و هم پتانسیل خز و درپیت بودن! خواستم ببینم نظر عُلَمای بازیسنتر در مورد این سریال چیه و برم سراغش یا نه! :دی
در هر‌ دو مورد توصیه می‌کنم کتابا رو بخونی :D چون هر دو در ژانر خودشون از بهترینان و سریالا متاسفانه خیلی کم‌لطفی کردن بهشون و در بهترین حالت، یه اثر صرفا سرگرم‌کننده سطحی و توخالی به شمار می‌رن.

• Like
road-to-avonlea-www-TakMb-ir-13-676x1024.jpg

انگار همین دیروز بود ...
چه روزهای خوشی داشتیم با این خانواده ...
با اینکه بیش از یک دهه از درگذشت عمه هتی گذشته هنوز باورم نشده که دیگر نیست ...
روحش شاد و یادش گرامی ...
فلیکس هم میذاشتی..یادش بخیر همه دور هم میشستیم تماشا میکردیم..

آخرین ویرایش:
سلام
American Gods چطوریه؟ زیاد سر و صدایی به پا نکرده، ولی عکس‌هاش یه شکل و شمایل جذابی برام داره و از اون طرف هم اقتباسی از یکی از کارهای نیل گیمن هست که با اینکه متأسفانه چیزی ازش نخوندم، ولی تعریفش رو خیلی شنیدم، مخصوصاً توی The Sandman. این American Gods هم خلاصه داستانش یه جوریه که هم پتانسیل خفن بودن رو داره و هم پتانسیل خز و درپیت بودن! خواستم ببینم نظر عُلَمای بازیسنتر در مورد این سریال چیه و برم سراغش یا نه! :D
Preacher رو دیدی ؟ از نظر جنس شخصیتها و فضاسازی دیوانه وار برای من به اون شبیه .
کست خوبی هم داره و تو 2 فصلی که کامل اومده من دوستش داشتم .

• Like
درود.حتما توصیه میکنم که کامل ببینی Witcher رو.البته به عنوان کسی که عاشق Wild Hunt و دنیای این بازی هستم میگم.به چند نفر که اصلا گیمر نبودن پیشنهاد کردم و همه خوششون اومده.به نظرم آشنا بودن با بازی از طرفی باعث میشه از اتمسفر کلی لذت ببری و با پیش زمینه بری تو دنیای سریال.از طرفی هم دائم دنبال مقایسه و تطبیق میری و جاهایی که سریال نمیتونه توقعت رو بر آورده کنه،یه خورده تو ذوقت میخوره.مثلا انتخاب بازیگر نقش ینفر فاجعس.البته احتمالا به دلایلی از جمله نیاز به نمایش استعداد:D،انتخاب محدود بوده.
از این سری فقط بازی سوم رو تموم کردم و به شدت هم حال کردم باهاش. :دی حالا سریال رو ادامه بدم ببینم چی میشه.
ینفر رو منم خوشم نیومد! :| حالا نمیگم یه فرشته می‌آوردن توی سریال، ولی خب این بازیگره هم با چیزی که توی ذهن ماها به عنوان مخاطب‌های بازی هست خیلی متفاوته.
اون تیکه که شکل و شمایلش درست شد و یه جوری شد که همه کف کردن، پیش خودم گفتم کاش مثل قبل می‌موند! :دی حداقل یه نمکی داشت اون طوری، ولی الآن تبدیل شد به یه آدم معمولی که خیلی هم خوشگل نیست به نظر من! :-"
البته اگه درست یادم باشه توی کتاب هم اشاره میشه که خیلی زیبایی حیرت‌انگیزی نداره. یعنی انگار یه جورایی توی بازی از کتاب خوشگل‌تر بوده و انتظارات ما رو الکی بالا بردن! :دی

در هر‌ دو مورد توصیه می‌کنم کتابا رو بخونی :D چون هر دو در ژانر خودشون از بهترینان و سریالا متاسفانه خیلی کم‌لطفی کردن بهشون و در بهترین حالت، یه اثر صرفا سرگرم‌کننده سطحی و توخالی به شمار می‌رن.
سه جلد اول ویچر رو خوندم و بعدی‌ها هم توی برنامه هستن. :دی
این نیل گیمن هم باید یه دور کامل برم سراغ کارهاش و حدس می‌زنم خیلی خوشم بیاد.

سلام

Preacher رو دیدی ؟ از نظر جنس شخصیتها و فضاسازی دیوانه وار برای من به اون شبیه .
کست خوبی هم داره و تو 2 فصلی که کامل اومده من دوستش داشتم .
اتفاقاً خلاصه داستانش رو که خوندم، سریع یاد Preacher افتادم! :دی از اون خیلی خوشم می‌اومد. البته از یه جایی به بعد یه ذره شل و ول شد، ولی باز به نظرم چیز جالبی بود و این رو هم باید برم سراغش.

@Dinosaur

آریا اصلا و ابدا American Gods رو بعد از سیزن اول ادامه نده، کتاب رو به گند میکشه. برایان فولر (شورانر هانیبال) هم بعد از سیزن یک جدا میشه.
بشین حتما خود کتاب American Gods رو بخون، فوق العادست و از بهترین ادبیات معاصر. سریال هم فصل اول خیلی امیدوار کننده بود ولی رفتن برایان فولر تیر خلاص به پیکره‌اش بود و کلا یه چیز دیگه شده نسبت به کتاب‌.

ای اهل فن، سلام
کدوم یکی از اینا خوبه؟
کدوم رو شروع کنم؟
گرچه خودم یه سری کلیپ و... ازشون دیدم. با فیلادلفیا و بروکلین حال نمی‌کنم آن‌چنان.
ولی نظرم شاید تغییر کنه.
Californication
Parks and Recreation
It’s Always Sunny in Philadelphia
Community
Brooklyn Nine-Nine
The 70s show
Veep
Freaks and geeks

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

از این سری فقط بازی سوم رو تموم کردم و به شدت هم حال کردم باهاش. :D حالا سریال رو ادامه بدم ببینم چی میشه.
ینفر رو منم خوشم نیومد! :| حالا نمیگم یه فرشته می‌آوردن توی سریال، ولی خب این بازیگره هم با چیزی که توی ذهن ماها به عنوان مخاطب‌های بازی هست خیلی متفاوته.

[/QUOTE]
منم فقط نسخه سه رو بازی کردم.کتاب رو هم نخوندم.ولی تصور من از ینفر یه زن زیرک و قوی و مبارز هست.گرد آفرید گونه.فیزیک این بازیگر اصلا مال این نقش نیست.اگر پول زیاد تو دست و بال تهیه کننده ها بود مثلا گل گدوت(که اگر رفتم بهشت باهاش محشور بشم الهی)،میتونست یه گزینه عالی باشه.

ای اهل فن، سلام
کدوم یکی از اینا خوبه؟
کدوم رو شروع کنم؟
گرچه خودم یه سری کلیپ و... ازشون دیدم. با فیلادلفیا و بروکلین حال نمی‌کنم آن‌چنان.
ولی نظرم شاید تغییر کنه.
Californication
Parks and Recreation
Community
Brooklyn Nine-Nine
The 70s show
Veep
Freaks and geeks

بشین Party Down رو ببین!

• Like
Reactions: saeed_sg
ای اهل فن، سلام
کدوم یکی از اینا خوبه؟
کدوم رو شروع کنم؟
ولی نظرم شاید تغییر کنه.
Californication
Parks and Recreation
Community
Brooklyn Nine-Nine
The 70s show
Veep
Freaks and geeks

IASIP
Community
Veep

193726

یه سریال شعار زده، پروپاگاندایی، خنده دار، مضحک، گل درشت. قطعا یکی از بدترین سریالایی که تو این سالها دیدم. سکانسهای آخرش دیگه کرکر خنده بود میخواست حرفشو با دریل فرو کنه به کله مخاطب:D یاد فیلم پل جاسوسها افتادم که اونجام آخرای فیلم خیلی مضحک بود.
این سریال میتونست براحتی با تکیه به نبوغ کاراکتر اصلی به یه تجربه شگفت انگیز تبدیل بشه، ولی با کمال تعجب تبدیل کردنش به یه پروپاگاندای سیاسی، یعنی آخرین چیزی که نیاز داشت. حتی سیر داستان به نظرم اصلا منطقی نبود. انتخاب کاراکترا و بازی بازیگرا هم بد بود. خصوصا اون کاراکتری که پالتو میپوشید و کلاه شاپو میذاشت و تو گات هم بازی کرده بود سعی میکرد خیلی کول و نابغه بنظر برسه اون دیگه آخرت خنده بود:D
امتیازم به سریال 4/10 هستش که اون 4 هم بیشتر به production design ارزشمند و زیبا میرسه

نامزد‌های بهترین مینی سریال در گلدن گلوب
“Normal People” (Hulu/BBC)
“The Queen’s Gambit” (Netflix)
“Small Axe” (Amazon Studios/BBC)
“The Undoing” (HBO)
“Unorthodox” (Netflix)
من فقط normal people و the queens gambit رو‌ دیدم و بنظرم normal people واقعا سریال فوق العاده ای بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or