فلیکس هم میذاشتی..یادش بخیر همه دور هم میشستیم تماشا میکردیم..![]()
انگار همین دیروز بود ...
چه روزهای خوشی داشتیم با این خانواده ...
با اینکه بیش از یک دهه از درگذشت عمه هتی گذشته هنوز باورم نشده که دیگر نیست ...
روحش شاد و یادش گرامی ...
فلیکس هم میذاشتی..یادش بخیر همه دور هم میشستیم تماشا میکردیم..![]()
انگار همین دیروز بود ...
چه روزهای خوشی داشتیم با این خانواده ...
با اینکه بیش از یک دهه از درگذشت عمه هتی گذشته هنوز باورم نشده که دیگر نیست ...
روحش شاد و یادش گرامی ...
Preacher رو دیدی ؟ از نظر جنس شخصیتها و فضاسازی دیوانه وار برای من به اون شبیه .American Gods چطوریه؟ زیاد سر و صدایی به پا نکرده، ولی عکسهاش یه شکل و شمایل جذابی برام داره و از اون طرف هم اقتباسی از یکی از کارهای نیل گیمن هست که با اینکه متأسفانه چیزی ازش نخوندم، ولی تعریفش رو خیلی شنیدم، مخصوصاً توی The Sandman. این American Gods هم خلاصه داستانش یه جوریه که هم پتانسیل خفن بودن رو داره و هم پتانسیل خز و درپیت بودن! خواستم ببینم نظر عُلَمای بازیسنتر در مورد این سریال چیه و برم سراغش یا نه!![]()
از این سری فقط بازی سوم رو تموم کردم و به شدت هم حال کردم باهاش.درود.حتما توصیه میکنم که کامل ببینی Witcher رو.البته به عنوان کسی که عاشق Wild Hunt و دنیای این بازی هستم میگم.به چند نفر که اصلا گیمر نبودن پیشنهاد کردم و همه خوششون اومده.به نظرم آشنا بودن با بازی از طرفی باعث میشه از اتمسفر کلی لذت ببری و با پیش زمینه بری تو دنیای سریال.از طرفی هم دائم دنبال مقایسه و تطبیق میری و جاهایی که سریال نمیتونه توقعت رو بر آورده کنه،یه خورده تو ذوقت میخوره.مثلا انتخاب بازیگر نقش ینفر فاجعس.البته احتمالا به دلایلی از جمله نیاز به نمایش استعداد،انتخاب محدود بوده.
سه جلد اول ویچر رو خوندم و بعدیها هم توی برنامه هستن.در هر دو مورد توصیه میکنم کتابا رو بخونیچون هر دو در ژانر خودشون از بهترینان و سریالا متاسفانه خیلی کملطفی کردن بهشون و در بهترین حالت، یه اثر صرفا سرگرمکننده سطحی و توخالی به شمار میرن.
اتفاقاً خلاصه داستانش رو که خوندم، سریع یاد Preacher افتادم!سلام
Preacher رو دیدی ؟ از نظر جنس شخصیتها و فضاسازی دیوانه وار برای من به اون شبیه .
کست خوبی هم داره و تو 2 فصلی که کامل اومده من دوستش داشتم .
ای اهل فن، سلام
کدوم یکی از اینا خوبه؟
کدوم رو شروع کنم؟
گرچه خودم یه سری کلیپ و... ازشون دیدم. با فیلادلفیا و بروکلین حال نمیکنم آنچنان.
ولی نظرم شاید تغییر کنه.
Californication
Parks and Recreation
It’s Always Sunny in Philadelphia
Community
Brooklyn Nine-Nine
The 70s show
Veep
Freaks and geeks
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
IASIPای اهل فن، سلام
کدوم یکی از اینا خوبه؟
کدوم رو شروع کنم؟
گرچه خودم یه سری کلیپ و... ازشون دیدم. با فیلادلفیا و بروکلین حال نمیکنم آنچنان.
ولی نظرم شاید تغییر کنه.
Californication
Parks and Recreation
It’s Always Sunny in Philadelphia
Community
Brooklyn Nine-Nine
The 70s show
Veep
Freaks and geeks
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
نامزدهای بهترین مینی سریال در گلدن گلوب
“Normal People” (Hulu/BBC)
“The Queen’s Gambit” (Netflix)
“Small Axe” (Amazon Studios/BBC)
“The Undoing” (HBO)
“Unorthodox” (Netflix)
من فقط normal people و the queens gambit رو دیدم و بنظرم normal people واقعا سریال فوق العاده ای بود.