TV Center

اقا یک سریال کوتاه جذاب بگید یکم تجدید انرژی کنیم
مینی سریال:
Chernobyl
Good omens
The night of
Parade's end
When they see us(کلا ۴ قسمته)
پاتریک ملروز
............
Master of none
آقا این سریالو هرکی دنبال کمدی حال خوب کن میگرده حتما ببینه که بسیار لذت میبره.....سریال کلا ۲ فصله.

واچمن همه رو درو کرد ولی بازم تو کتم نمیره که واچمن لیندلوف قوی تر از لفت آورز - به خصوص فصل دوم- بوده. برندگان کاملا به همان معیارهای نوین اسکار برنده شدند؛ یعنی اهمیت تم و سابجکت منر حال حاضر آمریکا. بتر کال سال هم باید بچرخد تا یه امی نصیبش شود. هرچقدر هم بگویند بهترین سریال حال حاضر تلویزیون است بازهم نمی برد. به نظرم نفوذ AMC کلا پس از Breaking Bad و Mad Men تو فصل جوایز کم شده!

امروز the wire تموم کردم عجب اندینگ کامل و معرکه ای داشت :D یعنی وقتی Character Arc شخصیتا رو تو کل سری میزاری جلو چیزی مثل GoT میفهمی چقد سطح سریال فرق داره.
هنوز برام عجیبه چجوری یک سریال میتونه این تعداد شخصیت داشته باشه و همشونم بشدت تمیز کار شده باشن، از شخصیتای اصلی تر مثل مارلو، عمار، استرینگ گرفته تا شخصیتایی فرعی مثل مایک، اسنوپ، دنیس، والس و ... همه رو حس میکنی یک داستانی پشتشون هست و رو تمام زوایای کارکترشون کار شده و انتخاب کست عالیش هم بی نقصش کرده، شاید از این نظر از سوپرانوس/BB ـم برام بالاتر باشه.
چقد صحنه های به یاد موندی داشت این سریال، یوتیوب پره از کلیپای چند دقیقه ای که ویو خیلی بالایی هم دارن، مخصوصا این اپیزودای آخر.
آخرین صحنه اپیزود یکی مونده به آخر که مایک با دوکی خداحافظی میکرد، شاید در ظاهر خیلی ساده بیاد اما چقد قشنگ جدا شدن مسیر این دوتا رو از هم نشون دادن. پایان دوران بچگی و آینده تلخ :(
از اونطرف یک شخصیتی مثل مارلو ساختن که باعث نفرت بیننده ازش بشه و امیدوار باشه که هر لحظه یکی گلوله بزاره تو سرش اما بجا اینکه بکشنش اندینگ دردناکتر براش درنظر گرفتن اونم این که هیچ کس اسمشو توی خیابونا نمیشناسه در صورتی عمار بعد مرگش هم پادشاهی میکنه.
و چقد جالبه وقتی فک میکنی استرینگ کل عمرش دنبال فرار از خیابونا و تبدیل شدن به یک بیزینس من بود اما هیچ وقت بهش نرسید در صورتی که مارلو بدون اینکه بخواد بهش رسید اما فرسنگ ها از اون چیزی که میخواست دور بود.
اگه بخوام از اول سری شروع کنم میتونم ساعت ها در موردش حرف بزنم.
خلاصه این کارو با خودتون نکنید و شروع کنید سریالو :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or