PoP--General.2020
کاربر سایت
به به دارک کمدیآقا کسی هست که هم Louie رو دیده باشه هم After Life؟ اگه آره، اعلام حضور کنید کمی بحث کنیم راجع این دوتا دارک کمدی جذاب
والا اینایی که میگی ندیدم اگه میشه ی توضیحی بده شاید جذب شدیم....
به به دارک کمدیآقا کسی هست که هم Louie رو دیده باشه هم After Life؟ اگه آره، اعلام حضور کنید کمی بحث کنیم راجع این دوتا دارک کمدی جذاب
غوغا کرده آنتونی استار! من تازه چند روز پیش فصل اول The Boys رو تموم کردم و گذشته از اینکه به شدت حال کردم با سریال، به نظرم یکی از بهترین ویژگیهاش انتخاب فوقالعاده بازیگرها برای نقشهای مختلف هست و گل سر سبد هم بازیگر Homelander. یعنی اصلاً نمیتونم تصور کنم آدم دیگهای میتونسته از این بهتر همچین شخصیتی رو بازی کنه و از کثافتکاریها و پلیدیها و اون حس قدرت عجیب و غریب تا مشکلات روحی روانی این شخصیت رو انقدر عالی نشون بده.دو فصل شده و هنوز برای بازی درخشان بازیگر هوملندر، اپیزود به اپیزود همون حس تازگی و تحسینِ دفعه اول رو دارم!
هانیبال رو ندیدی؟اگه ندیدی حتما ببین.سریال جنایی مرموز خوب چی پیشنهاد میکنید؟
هانیبال رو ندیدی؟اگه ندیدی حتما ببین.
فصل یک true detective هم خوبه.
سریال جنایی مرموز خوب چی پیشنهاد میکنید؟
اینطور که تو گفتی به به دارک کمدی من گفتم تا ته خطو رفتی دیگهبه به دارک کمدی
والا اینایی که میگی ندیدم اگه میشه ی توضیحی بده شاید جذب شدیم....
اینطور که تو گفتی به به دارک کمدی من گفتم تا ته خطو رفتی دیگه
لویی ساخته لوئیس سی.کی هست که به روزمرگی های خود لوئی و جامعه اطرافش میپردازه
After Life هم همینطور که ساخته ریکی جرویس هست
هر دو سریال جز تاپ های این ژانر هستن. بخصوص سریال لویی که یه جاهاییش زخمی میکنه آدمو، مخصوصا آدمی که داره توی IRI زندگی میکنه
در کل این ژانر همونقدر که احساس مثبت درونت ایجاد میکنه همونقدر هم تو رو از شخصیت حال حاضرت متنفر میکنه. یه جاهایی احمق بودن بقیه رو با منطق توضیح میده که تو احسای برتری کنی، یه جاهایی هم بالعکس.
اگه کسی چیزای دارک کمدی باحالی سراغ داره معرفی کنه. فقط استندآپ معرفی نکنید چون هرچی استندآپ خوب هست رو دیدم
آره سابسین هست واسه همه فصلهاشLouie زیرنویس هماهنگ بلوری داره؟
سلام.Broadchurch
چیزی نمیشه گفت درباره سریال، فقط اینکه به شدت حس سریال عالیه. شاید به نظر برسه ستینگ آمریکا با تمام قواعدی که میشناسیم برای سریالای جنایی مرموز بهتر باشه ولی همون حس رو شاید 10 برابر بهتر این سریال درآورده با ستنیگ یه شهر ساحلی توی غرب انگستان.
هرچه بگم درباره اش به نظرم بی انصافی باشه و باید نگاه کرد فقط.
پ.ن: موسیقی اش از Olafur Arnalds هست دیگه، خودت تا تهشو برو که با چی طرفی!