Delgo
کاربر سایت
فکر کنم The Family منظورتون باشه.یک سریال نتفلیکس داره در مورد یک خانوده قدرتمند هست که به کشورهای متفاوت دنیا و سرانشون مشاوره میدن. اسم مستندش رو می خوام، کسی از دوستان میدونه؟
فکر کنم The Family منظورتون باشه.یک سریال نتفلیکس داره در مورد یک خانوده قدرتمند هست که به کشورهای متفاوت دنیا و سرانشون مشاوره میدن. اسم مستندش رو می خوام، کسی از دوستان میدونه؟
خب خوشحالم که در آن دسته نخست قرار گرفتی. حالا که بریکینگ بد رو دیدی، می تونی برای نگه داشتن آن حس و حال آلباکورکی، سری به Better Call Saul بزنی. 5 سریال شبیه بریکینگ بد هستند که این چهارتایی که میگم خود منتقدان و نظریه پردازان هم به این موضوع واقف هستند؛ اینارو میتونی شروع کنی:
Sopranos (1999-2007
Ozark (2017
Bloodline (2015-2017
Narcos (2015-2017
Weeds (2005-2012
فصل های بعدی زیاد جالب نیست.دوستان کسی تجربهی دیدن مجموعه Twin Peaks رو داره؟
من فصل اول رو دیدم. حقیقتا پسندیدم. فصلهای بعدی چطوره؟
برایان فولر اگه نیارن برای ادامه کار هیچ ارزشی ندارهنتفلیکس گفته که ۵ ژوئن، هانیبال میاد روی سرویسش.
میشه خبری بشه یعنی؟
این تویین پیکس یه داستان داره ساختنشدوستان کسی تجربهی دیدن مجموعه Twin Peaks رو داره؟
من فصل اول رو دیدم. حقیقتا پسندیدم. فصلهای بعدی چطوره؟
نتفلیکس گفته که ۵ ژوئن، هانیبال میاد روی سرویسش.
میشه خبری بشه یعنی؟
برایان فولر در گذشته گفته بود برای ادامه هانیبال ایده ها و علاقه زیادی به شخصیت کلاریس استارلینگ دارهپایانش چطوری بود که انگار تموم شده بود! چطوری میخوان ادامهشو بسازن؟
یکی از بهترین اپیزود های R&M بودهمانا ریک و مورتی شاهکار زمانه ماست.
چی بود این قسمت The Vat of Acid Episode؟!
خیلی خیلی بهم چسبید!
خبر بعدی این هست که شبکه cw اعلام کرده که فقط قصد پخش فصل اول سریال سوامپ تینگ رو داره و برنامه ای واسه ساخت فصل دوم ندارن در حال حاضر .
به من باشه که از خدامه کل سریالای Arrowverse از CW گرفته بشن و بدنشون دست HBO MAX ، دی سی یونیورس یا نت فلیکس و شر سی دبلیو از سرشون کم شه .خدا رو شکر.
آخه CW و چه به این کارا!
به من باشه که از خدامه کل سریالای Arrowverse از CW گرفته بشن و بدنشون دست HBO MAX ، دی سی یونیورس یا نت فلیکس و شر سی دبلیو از سرشون کم شه .
البته سر بت وومن یه شایعاتی راه افتاده بود که از فصل دوم منتقل بشه یه اچ بی او مکس ، منتهی خبری نشد متأسفانه .
طبق شایعات فصل ششم لوسیفر هم فعلا پا در هواست بخاطر خساست وارنر و مخالفت با درخواست افزایش دستمزد تام الیس .