TV Center

قسمت اول Stargirl اومده...تعریف و تمجید ازش زیاده (غیر از اینم انتظار نمی رفت :-":D)
.
بعد مدت ها x264 دانلود کردم، تفاوتش با x265 خیلیه!!! انگار داری شبکه چهار میبینی!

خب خوشحالم که در آن دسته نخست قرار گرفتی. حالا که بریکینگ بد رو دیدی، می تونی برای نگه داشتن آن حس و حال آلباکورکی، سری به Better Call Saul بزنی. 5 سریال شبیه بریکینگ بد هستند که این چهارتایی که میگم خود منتقدان و نظریه پردازان هم به این موضوع واقف هستند؛ اینارو میتونی شروع کنی:

Sopranos (1999-2007
Ozark (2017
Bloodline (2015-2017
Narcos (2015-2017
Weeds (2005-2012

به نظر من sopranos کلا تو یه level خاصیه خودش به تنهایی :دی

نتفلیکس گفته که ۵ ژوئن، هانیبال میاد روی سرویسش.
میشه خبری بشه یعنی؟
برایان فولر اگه نیارن برای ادامه کار هیچ ارزشی نداره :دی

دوستان کسی تجربه‌ی دیدن مجموعه Twin Peaks رو داره؟
من فصل اول رو دیدم. حقیقتا پسندیدم. فصل‌های بعدی چطوره؟
این تویین پیکس یه داستان داره ساختنش:دی

تو ساخت فصل دوش تا اونجایی که اطلاعات دارم و یادم میاد آزادی عمل کاملی به دیوید لینچ ندادن و از طرف شبکه بهش یه سری چیز ها که اسپویل داره فورس شده
بخاطر همین ضعیف ترین فصل سریال نسبت به فصل 1و3 و در آخر هم دو تا فیلم مستقل میسازه که یکیشون fire walk with me هست و اون یکی حضور ذهن ندارم
که تو این دو تا فیلم کامل داستان توضیح و اتفاقاتی که تو این دو فصل که جای سوال بوده اینا نشون میده و این دو تا فیلم بعد از تموم شدن فصل دو و قبل فصل 3 حتما ببینید

فصل سوم هم عالی

پایانش چطوری بود که انگار تموم شده بود! چطوری میخوان ادامه‌شو بسازن؟
برایان فولر در گذشته گفته بود برای ادامه هانیبال ایده ها و علاقه زیادی به شخصیت کلاریس استارلینگ داره:دی

==

این قسمت هارلی نشون داد چقدر مظلومه کایت من :(

فکر نکنم بجز من کس دیگه ای اینجا دنبال کننده سریال های Arrowverse (بجز بلک لایتینگ ) باشه ولی به‌هرحال خبرش رو این‌جا میگم .
روبی رز بازیگر نقش کیت کین / بت وومن از بازی در فصل دوم سریال انصراف داد :-<? و برای فصل دوم قرار هست بازیگر دیگه ای این نقش رو بازی کنه.

همانا ریک و مورتی شاهکار زمانه ماست.
چی بود این قسمت The Vat of Acid Episode؟! @-)
خیلی خیلی بهم چسبید! :D
یکی از بهترین اپیزود های R&M بود =D>
به دوستان دنبال کننده این سریال پیشنهاد می کنم اون یکی سریال Justin Roiland یعنی Solar Opposites هم برن سراغش، شاید عمق R&M نداشته باشه ولی همچنان جذاب، خاص و فان ـه :D

خبر بعدی این هست که شبکه cw اعلام کرده که فقط قصد پخش فصل اول سریال سوامپ تینگ رو داره و برنامه ای واسه ساخت فصل دوم ندارن در حال حاضر .

خدا رو شکر.\m/:x

آخه CW و چه به این کارا!:D

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
خدا رو شکر.\m/:x

آخه CW و چه به این کارا!:D
به من باشه که از خدامه کل سریالای Arrowverse از CW گرفته بشن و بدنشون دست HBO MAX ، دی سی یونیورس یا نت فلیکس و شر سی دبلیو از سرشون کم شه .
البته سر بت وومن یه شایعاتی راه افتاده بود که از فصل دوم منتقل بشه یه اچ بی او مکس ، منتهی خبری نشد متأسفانه .
طبق شایعات فصل ششم لوسیفر هم فعلا پا در هواست بخاطر خساست وارنر و مخالفت با درخواست افزایش دستمزد تام الیس ، وارنر فرموده لزومی برای اینکار نیست و اصلا آنچنان هم کسی خواستار ساخته شدن فصل شش نیست! :|:|:|

فصل پنجمش تو 16 قسمت ساخته شده و قراره نت فلیکس تو دو تا پارت 8 قسمتی منتشرش کنه.

به من باشه که از خدامه کل سریالای Arrowverse از CW گرفته بشن و بدنشون دست HBO MAX ، دی سی یونیورس یا نت فلیکس و شر سی دبلیو از سرشون کم شه .
البته سر بت وومن یه شایعاتی راه افتاده بود که از فصل دوم منتقل بشه یه اچ بی او مکس ، منتهی خبری نشد متأسفانه .
طبق شایعات فصل ششم لوسیفر هم فعلا پا در هواست بخاطر خساست وارنر و مخالفت با درخواست افزایش دستمزد تام الیس . :|:|:|

کلا اگر CW رو تعطیل کنن، فکر نکنم کسی ناراحت بشه. :D

تمرکزشونو بذارن رو HBO MAX با DC Universe.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or