این skam تو تلویزیون تیزرش دیدم چون زبانشون بلد نیستم نفهمیدم کی به کیه لیست کستش دیدم چشمم خورد به اسم Iman Meskini فکر کردم ایرانیه
گوگل کردم فهمیدم ایمان خان ایشونه
آقا من سریال بین نیستم اونچنان چون وقت ندارم زیاد و فقط کارای تاپ رو دیدم این چند سال .میخواستم ببینم Dracula جدیده ارزش وقتم رو داره ؟ به سبکش علاقه دارم ولی نمیدونم اونقدرا خوب هست یا نه ( لطف اسپویل نکنید مثلا پایانش خوبه یا بده و اینا )
آقا من سریال بین نیستم اونچنان چون وقت ندارم زیاد و فقط کارای تاپ رو دیدم این چند سال .میخواستم ببینم Dracula جدیده ارزش وقتم رو داره ؟ به سبکش علاقه دارم ولی نمیدونم اونقدرا خوب هست یا نه ( لطف اسپویل نکنید مثلا پایانش خوبه یا بده و اینا )
من دارم با سیزن دوم فارگو تو این تعطیلات به حد نهایی ارضا شدن می رسم چقدر خوبه... تازه یادمه میگفتید همینجا که آخراش بی نظیرترم میشه. الان 7 رو میخوام ببینم.
توی این ایام تعطیلی که دل ندارم بشینم کنکور بخونم و آدمی هم نیستم که خودم را برای کنکور و امتحانات اینطوری جر بدم. تصمیم گرفتم که هرچه در این سه ماه اخیر ندیدم را الان با هم تماشا کنم. سریال Truth Be Told که مینی هست سریال نسبتا قابل تحمل است و برای این ایام که حوصله تماشای سریال های طولانی مدت را ندارید امتحانش کنید.