پارت یک فینال رو دیدم شب میرم برای پارت دوView attachment 125661
دو قسمت پایانی سریال مستر روبات رو دیدم، با این پایانبندی باید بگم یکی از بهترین سریال هایی بود که دیدم، بعدش احساس کردم قسمت سینمام رو کامل به ارگاسم رسونده (فضای اتاق و خودم رو به شدت تحت تاثیر قرار داده) کاری که هر فیلم و سریالی نمیتونه با بیننده بکنه اونم در زمانی که فیلم های سوپر هیرویی غذای عامه مردم شده..، در مورد این سریال و فلسفه و پیام هاش میشه ساعت ها و حتی روزها بحث کرد، بسیار لذت بردم از هنر ناب و تفکر عمیق سم اسماعیل.
میخواستم his dark materialsرو ببینم...برای زیر نویس دو دلم...طبق اونچیزی که خودتون هم میدونید در مورد نماما و اینا...در پرانتز توضیح دادن ترجمه بر اساس کتاب...ایا این صرفا تبلیغاته؟یا اصلا دیالوگ های ساده ای داره؟
هنوز دوپارت آخرو ندیدم ولی قطعا یکی از بهترین سیزنای آخر سریالا رو داشت و خیلی زورم میگیره اینقد بی سر و صدا مونده.View attachment 125661
دو قسمت پایانی سریال مستر روبات رو دیدم، با این پایانبندی باید بگم یکی از بهترین سریال هایی بود که دیدم، بعدش احساس کردم قسمت سینمام رو کامل به ارگاسم رسونده (فضای اتاق و خودم رو به شدت تحت تاثیر قرار داده) کاری که هر فیلم و سریالی نمیتونه با بیننده بکنه اونم در زمانی که فیلم های سوپر هیرویی غذای عامه مردم شده..، در مورد این سریال و فلسفه و پیام هاش میشه ساعت ها و حتی روزها بحث کرد، بسیار لذت بردم از هنر ناب و تفکر عمیق سم اسماعیل و همچنین بازی عالی بازیگرها الخصوص رمی مالک..
اپیزود هفت یکی از بهترین اپیزودای عمرم بود، شاهکار خالص.از اپیزود هفت هیچی نگید که دیوونه میشم!
با اینکه اپیزودهای بعدی رو هم داشتم اما طی چند روز سه بار این اپیزود رو دیدم و بعد رفتم سراغ اپیزودهای بعدی..
بعنوان طرفدار سریال خیلی خوبه و دقیقا اتفاقاتش حس و حال کوعست های ویچر رو داره اما تریس چهرهتا داغونه ولی بقیه بازیگرا خوبن!سریال ویچر چطوره، آنقدر خوب هست که بشه بازیگرای تریس و غیره رو تحمل کرد؟؟؟
هنوز دوپارت آخرو ندیدم ولی قطعا یکی از بهترین سیزنای آخر سریالا رو داشت و خیلی زورم میگیره اینقد بی سر و صدا مونده.
این وضعیت ریتینگ فصل آخر واسه دوستانی که هنوز غافل هستن:
View attachment 125677