Albis
کاربر سایت
LOL کل نکته مثبت قسمت اول سریال هنری کویل بود یعنی قشنگ روی نقشش نشسته بودنقدای ویچر خیلی خنده داره مثلا ورایتی
یک منتقد درب و داغون میگفت قسمت اول بدترین قسمت سریاله و جلوتر بهتر میشهقسمت اول ویچر رو دیدم احساس میکنم کل نکته مثبت سریال ویچر هستش یعنی به غیر خود بازی هنری کویل در قالب ویچر بقیه شخصیت ها و داستان به شدت میلنگه مورد دیگه هم اینکه مقدمه سریال به سرعت میخواد داستان رو برا قسمت های بعدی اماده کنه و خیلی سر سری از روی کلی اونت رد میشه نمیدونم شاید من انتظار بی جایی داشتم ولی انتظار داشتم حداقل کمی رو شخصیت های فرعی بیشتر تمرکز کنن به هر حال امیدوارم در ادامه وضعیت سریال بهتر بشه ...
LOL کل نکته مثبت قسمت اول سریال هنری کویل بود یعنی قشنگ روی نقشش نشسته بود
حالا خودمونیم ولی من همون اول هم امید زیادی بهش نداشتم.مثل اینکه n*udity هم خیلی زیاد داره و یکم زیاده روی کردن
چون n-dity داره بهش رای منفی دادن؟ با این حساب گات که باید متاش 10-12 باشهحالا خودمونیم ولی من همون اول هم امید زیادی بهش نداشتم.مثل اینکه n*udity هم خیلی زیاد داره و یکم زیاده روی کردن
اقا ول کنید این منتقد های احمق رو، نظر منتقد ها واقعا بی ارزش شده. طرف اومده 2 قسمت دیده بعد گفته وقتم رو هدر نمیدم و رفته به قسمت 5، یعنی حتی وظیفش که دیدن سریال و بعد نقد کردن اونه رو انجام نداده. بعد هم مشکل اصلیشون با سریال اینه که زن ها بیش از حد لخت هستن!!!!!حالا خودمونیم ولی من همون اول هم امید زیادی بهش نداشتم.مثل اینکه n*udity هم خیلی زیاد داره و یکم زیاده روی کردن
اینا اصلا منتقد نیستند که بخوان چیزی رو نقد کنن همشون مدافع های این موج ها و جریانات هستند که کنترل کیفیت کنناقا ول کنید این منتقد های احمق رو، نظر منتقد ها واقعا بی ارزش شده. طرف اومده 2 قسمت دیده بعد گفته وقتم رو هدر نمیدم و رفته به قسمت 5، یعنی حتی وظیفش که دیدن سریال و بعد نقد کردن اونه رو انجام نداده. بعد هم مشکل اصلیشون با سریال اینه که زن ها بیش از حد لخت هستن!!!!!
نظر مردم تو IMDB و RT دیگه الان تنها معیار تشخیص کیفیت فیلم و سریال هاست متاسفانه.
منتقد های فعلی فیلم ها و سریال ها احمقی بیش نیستن.
این EW به ویچر 0 داده دیگه خودت برو تا آخرشقسمت اول ویچر رو دیدم احساس میکنم کل نکته مثبت سریال ویچر هستش یعنی به غیر خود بازی هنری کویل در قالب ویچر بقیه شخصیت ها و داستان به شدت میلنگه مورد دیگه هم اینکه مقدمه سریال به سرعت میخواد داستان رو برا قسمت های بعدی اماده کنه و خیلی سر سری از روی کلی اونت رد میشه نمیدونم شاید من انتظار بی جایی داشتم ولی انتظار داشتم حداقل کمی رو شخصیت های فرعی بیشتر تمرکز کنن به هر حال امیدوارم در ادامه وضعیت سریال بهتر بشه ...
LOL کل نکته مثبت قسمت اول سریال هنری کویل بود یعنی قشنگ روی نقشش نشسته بود