TV Center

مرد مومن وودي هرلسون كه كل فيلم رو روي زنهاي مردم خوابيده بود:d رو داري با عامو متيو مقايسه مي كني:d
اولا ربطی نداره ، داره ؟!
دوما هرلسون این کار رو نکرد یکی دیگه بود که این کار رو کرد !
سوما مگه مک کانهی داشت نقش مالک اشتر رو بازی میکرد !؟ :-/

كلا اعتقادي به شوخي نداريد همه چيز رو جدي مي گيريد:| اصلا نمي دونم چرا جو اين سايت اينطوريه همه مي خوان به هر دليلي به هم ديگه بپرند:|
ولي در كل مك كاناهي >>>> هرلسون

داداش یعنی چی یکی دیگه داشت این کار رو میکرد؟
یعنی اونجا های فیلم ر کسی دیگر بازی کرده؟

خوب منم چند وقتیه true detective رو شروع کردم
قسمت 4 چقدر خوب بود:-o:-o:-o
ادم سیگاری هم نباشه با دیدن بازی متیو سیگاری میشه:d
همه چیز تو بهترین سطح خودشه و مجموعه عوامل باهم باعث شده سریال اینقدر خوب بشه نه بازیه یک نفر

داداش یعنی چی یکی دیگه داشت این کار رو میکرد؟
یعنی اونجا های فیلم ر کسی دیگر بازی کرده؟
/:)
منظورم این بود کاراکتر دیگه ای اون کاره بود ، نه مارتی :دی
كلا اعتقادي به شوخي نداريد همه چيز رو جدي مي گيريد:| اصلا نمي دونم چرا جو اين سايت اينطوريه همه مي خوان به هر دليلي به هم ديگه بپرند:|
ولي در كل مك كاناهي >>>> هرلسون
اوه ببخشید که پریدم به شما :(
خب این هم شوخی بود :دی

gl550.jpg

Download

اولین تریلر فصل 5 Game of Thrones

آقا یکی بهم بگه این The Originales سیزن II تو چه وضعیتی قرار گرفته ؟ :دی من فصل اولش رو خیلی وقت پیش همون پارسال دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم ببینم. اون موقع ها که یادمه خیلی ازش تعریف میشد. ولی الان اصلا نمیبینم یا خیلی کم میبینم کسی صحبتی از اتفاقای سریال کنه! ماشالله همه پست ها شده Arrow و The Flash و بقیه سریال های تینیجری! :| حالا سوال اینجاست که فصل دوم گند زده ؟ :| مثل فصل اوله ؟ یا بهتر از اون ؟ :دی

آقا یکی بهم بگه این The Originales سیزن II تو چه وضعیتی قرار گرفته ؟ :دی من فصل اولش رو خیلی وقت پیش همون پارسال دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم ببینم. اون موقع ها که یادمه خیلی ازش تعریف میشد. ولی الان اصلا نمیبینم یا خیلی کم میبینم کسی صحبتی از اتفاقای سریال کنه! ماشالله همه پست ها شده Arrow و The Flash و بقیه سریال های تینیجری! :| حالا سوال اینجاست که فصل دوم گند زده ؟ :| مثل فصل اوله ؟ یا بهتر از اون ؟ :دی
حالا نه که The Originals اصلا تینیجری محسوب نمیشه ؟ :دی
فصل اولش که خوب بود مخصوصا نیمه دومش خیلی خوب بود ولی فصل دومش تا اینجا من خیلی چیز خاصی ازش ندیدم!

به نظرم من توی Td زوج مک کانهی و هرلسون فوق العاده بودن ،خیلی سخته بگی کدوم بهتر بود ولی خب چون تقریبا مک کانهی نقش اول بود بیشتر به چشم میومد .بیشتر اتفاق های مهم سریال رو مک کانهی شکل میداد

فیلم ها و سریال های شرلوک چقدر به کتاب هاش وام دارند؟ داستان هاش با کتاب مرتبط اند؟ بازیگرانش میتونند بخوبی کتاب هاش شخصیت های اصلی رو (شرلوک و واتسون) رو تعریف بکنند؟. تقریبا همه کتاب هاش رو خوندم اصلا سمت سریال و فیلم هاش نرفتم. میترسم گند بزرگی به تصوری که من از این شخصیت ها و اون تجسمی که از فضا و عصر ویکتوریایی لندن دارم بزنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or