TV Center

این Better Call Saul مگه جسی پینکمنش تایید نشده بود ؟

وینس گیلیگان چند وقت پیش گفته بود چون داستان سریال چند سال قبل از برکینگ بد هست و جسی تو سنی هست که باید تو middle school باشه ، منطقی نیست که جسی تو این سریال(سیزن اول) باشه اصلاً.

البته تو سیزن های بعدی با نزدیک شدن به زمان سریال برکینگ بد احتمالش هست که بیاد...

این بحث به جایی‌نمیرسه،بهترین حرفو‌ کامی زدش،این دو‌سریال در حده همن! هرچند نظرشخصیم اینه که اون همه خرج‌و‌اون کیفیت فوق العاده فیلمبذداری و‌تدوین که با وسواسه انگلیسی انجام شده بود و اون کسته فوق العاده به همراه فیلمنامه ی قوی تر طبیعتا بهتر از td‌هست که عملا مک کانی رو ازش بگیره یه سریال عادی و‌بی سر و‌صدا میشد.

یعنی Arrow و Flash و Gotham انقدر چرت هستند؟ lol فکر کردم تقریبا 70 -80 باشند.
نه اون که یه مقایسه ی ساده بود :d کلا خواستم ابهت شرلوک رو نشون بدم، ولی به جرات می گم True Detective واقعا اگر از شرلوک بالاتر نباشه به هیچ وجه پایین تر نیست.
نه هیچکدوم چرت نیستند، ولی سطح اونا کجا و اینا کجا :d
[MENTION=110968]the sorvinho[/MENTION]
سروش بنظرم اگر زوج شلخته، شخصیت دست پا چلفتی تا حدی هراسان Woody Harrelson در کنار mcconaughey نبود شاید حق با تو باشه :d ولی واقعا وقایعی که پیش میاد و بازی اینا باعث میشه به سریالی عالی و پرمحتوا تبدیل بشه.

میون فکت در کردنتون یه فکت خیلی گنده ول بدم که بازی وودی هرلسون ( :x ) خیلی از بازی مک کانهی تو ترو دیکتیو بهتر بود :دی
فقط دیالوگ های عمله خفه کن و اداهایی که نقش Ctrl+B داشته باشه رو ، نداشت :دی حتی گریمش هم نگاه کنید فوق العاده گریم ساده تریه ! وگرنه تو خود بازیگری بهتر بود . عاشق اون فکشم :دی

تنها مشکل True Detective توی سیزن 1 عمق کم داستان اصلی بود. باید یه خرده بهتر می بود.:دی

تنها دلیلی که از TD لذت بردم:

1- بیس داستان

2- وودی هرلسون

این متیو مک کاناهی انقدر ازش تعریف میشه اینجا تو کل فیلم یه کاراکتر تکراری و قابل پیشبینی بود ولی بلعکس بازی وودی هرلسون عالی و خود کاراکتر هم عالی بود. برای من به شخصه کاراکتر وودی هرلسون شخصیت اول داستان بود.

فکر کنم فکر کنم تعداد نامزدی های وودی هرلسون هم برای جوایز بیشتر یا مساوی متیو مک کاناهی بود.

تنها دلیلی که از TD لذت بردم:

1- بیس داستان

2- وودی هرلسون

این متیو مک کاناهی انقدر ازش تعریف میشه اینجا تو کل فیلم یه کاراکتر تکراری و قابل پیشبینی بود ولی بلعکس بازی وودی هرلسون عالی و خود کاراکتر هم عالی بود. برای من به شخصه کاراکتر وودی هرلسون شخصیت اول داستان بود.

فکر کنم فکر کنم تعداد نامزدی های وودی هرلسون هم برای جوایز بیشتر یا مساوی متیو مک کاناهی بود.

ديوار لطفا:| مرد مومن وودي هرلسون كه كل فيلم رو روي زنهاي مردم خوابيده بود:d رو داري با عامو متيو مقايسه مي كني:d خدايي كاراكتر متيو مك كاناهي كجا تكراري و قابل پيش بيني بود ديالوگ هاي به اين خفني و بازي عاليش ديگه چي مي خواستي
در ضمن true detective همه چيزش عالي بود به جز پايانش كه كارگردان لطف كردند و يه انگشت وسط به همه نشون دادند سر قسمت آخر
:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or