Turok 2 عنوانی که کنسل شده بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Turok-2-4.jpg
حتما خیلییاتون بازی Turok رو انجام دادین و دیدین که توی زمان خودش میشد گفت یه عنوان خوب بود این بازی توسط استودیوی Propaganda Games ساخته شد و قسمت دوم هم قرار بود ساخته بشه ولی یه دلایلی کنسل شد حالا یکی از اعضای تیم کانسپت آرت ها و عکس ها و حتی تریلر این بازی کنسل شده رو منتشر کرده که دیدنشون خالی از لطف نیست،نظر شما چیه ایا این بازی باید ساخته میشد یا نه؟
برای دیدن تصاویر بیشتر با ابعاد واقعی همراه با تریلر کلیک کنید:d
1379315874-swamp-escape-156x58.jpg
Turok-2-3-156x80.jpg
1379318715-waterfall-canyon-156x70.jpg
1379315873-sabertooth-102x156.jpg

لعنتی برای چی کنسلش کردن؟؟؟؟!!!!!!!!:(
کسی اینجا مثل من با نسخه اولش خاطره داره؟
اصلا تیرکمونش توی بازی یه حسی عجیبی داشت،عشق میکردم با تیروکمونش دشمنا رو بزنم،همین بازی هم باعث شد تیر و کمان بشه محبوب ترین سلاح من توی بازیها.
امیدوارم یه روز دوباره شاهد نسخه جدیدی از این بازی باشیم.

من که 1 رو نتونستم تموم کنم :d ولی خب بازی قشنگی بود :d امیدوارم 2 اشم ساخته بشه دیر یا زود.
اشتباه بزرگی کردی:d همین الان برو تموم کن چون مرحله آخرش قشنگ ترین مرحلشه! من 3 بار تمومش کردم اون موقع:bighug: واقعا تیرکمونش لذت بخش بود.

بازی به این قشنگی رو چرا کنسل کردن
یکی از بهترین بازی ها عمرم یکی نایفش وقتی باش دایناسور کوچیکا رو میکشتی چه لذتی داشت یکی هم تیر و کمونش

مرحله آخر نسخه اولش ، هيچ وقت يادم نميره ، يه جا تيركس جلوم يه دفعه ظاهر شد قلبم اومد تو حلقم ... :biggrin1:!
تيركمون رو برا اولين بار تو يه بازي با اين سبك ديدم ، خيلي خاطره دارم باهاش حيف شد كنسل شد .

منم این بازی رو اون زمان که اومده بود تموم کردم و خیلی دوسش داشتم. :دی

تنها چیزی که الان ازش یادمه اینه که بازی روی PC چهار تا دیسک بود که اون زمان رکوردی محسوب میشد :دی

من که اولین بار ایکس باکس خریدم فروشنده باهاش بازی تورک رو اشانتیون داد رفتم خونه بازیش کنم بعد نیم ساعت حالم بهم خورد!!!
از چی این بازی خوشتون اومده؟؟؟کمبود دایناسور رو حس میکنید برید Dino Crisis 1-2 رو بازی کنید...
البته به گرافیک نباید توجه کنید!!:d
کسی هم هرجای بازی گیر کرد بهم p.m بده هم 1 و هم 2 رو الان حفظم...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or