Turok 2 عنوانی که کنسل شده بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Turok-2-4.jpg
حتما خیلییاتون بازی Turok رو انجام دادین و دیدین که توی زمان خودش میشد گفت یه عنوان خوب بود این بازی توسط استودیوی Propaganda Games ساخته شد و قسمت دوم هم قرار بود ساخته بشه ولی یه دلایلی کنسل شد حالا یکی از اعضای تیم کانسپت آرت ها و عکس ها و حتی تریلر این بازی کنسل شده رو منتشر کرده که دیدنشون خالی از لطف نیست،نظر شما چیه ایا این بازی باید ساخته میشد یا نه؟
برای دیدن تصاویر بیشتر با ابعاد واقعی همراه با تریلر کلیک کنید:d
1379315874-swamp-escape-156x58.jpg
Turok-2-3-156x80.jpg
1379318715-waterfall-canyon-156x70.jpg
1379315873-sabertooth-102x156.jpg

@اون دوستانی که میگن بازی فاجعه بود و حالم به هم خورد :این بازی اولین بازی بود که تونست از لحاظ متفاوت بودن در زیر سایه Crysis ظاهر بشه . گروه Wolf Pack و گذشته تاریک Joseph Turok و همچنین بازگشت اون واسه انتقام از استاد قدیمیش . سیاره سرسبزی پر از دایناسور و ... و از همه مهم تر افراد داخل گروه هر کدوم گذشته خودشون رو داشتن و اینکه تیرکمون و Stealth Kill هایی داشت که تا اون زمان من به باحالی اونا ندیدم . نگید بازی فاجعه بود و حالم به هم خورد چونکه خودتون بدسلیقه هستید :d .

@اون دوستانی که میگن بازی فاجعه بود و حالم به هم خورد :این بازی اولین بازی بود که تونست از لحاظ متفاوت بودن در زیر سایه Crysis ظاهر بشه . گروه Wolf Pack و گذشته تاریک Joseph Turok و همچنین بازگشت اون واسه انتقام از استاد قدیمیش . سیاره سرسبزی پر از دایناسور و ... و از همه مهم تر افراد داخل گروه هر کدوم گذشته خودشون رو داشتن و اینکه تیرکمون و Stealth Kill هایی داشت که تا اون زمان من به باحالی اونا ندیدم . نگید بازی فاجعه بود و حالم به هم خورد چونکه خودتون بدسلیقه هستید :d .

البته نمیشه گفت فقط ما بدسلیقه هستیم :d
Turok Reviews and Articles for PlayStation 3 - GameRankings
بازی پتانسیل زیادی برای بهتر شدن داشت ولی به راحتی از دست داد :| لطفا این بازی با کرایسیس مقایسه نکن .:))

البته نمیشه گفت فقط ما بدسلیقه هستیم :d
Turok Reviews and Articles for PlayStation 3 - GameRankings
بازی پتانسیل زیادی برای بهتر شدن داشت ولی به راحتی از دست داد :| لطفا این بازی با کرایسیس مقایسه نکن .:))
یه حال و هوایی از کرایسیس رو برای من زنده کرد وقتی بازی رو دوباره بهش فکر کردم صرفا مقایسه نکردم واسه اینکه بگم بهتره یا نه شما این ور قضیه رو نگاه کن - نمره و نقد هم همه چیز نیست بازی داستان خوبی داشت .

هر چند Turok مشکلات فنی زیادی داشت، ولی حس و حال عجیبی بازی داشت و خیلی لذت بخش بود. بخصوص لذت شلیک کرن با اسلحه هاش و باس فایت های خفنش.
کثافتها چرا کنسلش کردن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or