Turn 10 : فیزیک Forza 3 تکرار نشدنی است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

forza33.jpg

Dan Greenawalt از Turn 10 میگوید :
این بسیار سخت خواهد بود تا سازنده های دیگر بتوانند فییزیکی مثل Forza3 خلق کنند .

او در مصاحبه با CVG می افزاید :
" ما برای Yamauchi و تیم حرفه ای Polyphony Digital احترام بسیاری قائلیم ، انها سازنده های بسیار عالی هستند اما شخصا به این اعتقاد دارم که خیلی سخت است بتوانیم تکرار همچین فیزیکی را در یک بازی ریسینگ دیگر ببینیم "

" ما فیزیک بازی را در 360 هرتز اجرا میکنیم ،من نمیدونم ایا بازی دیگری قادر به انجام این کار هست ؟"
اما اینکه شما تعهد خود را به فیزیک داشته باشید حتما دلیل داشتن یک گرافیک فوق العاده نیست .

"Forza2 دارای فیزیکی فوق العاده و گرافیکی نسبتا خوب بود ! اما حالا Forza 3 هم فیزیکی عالی و هم گرافیکی عالی دارد ! ما چیز های جدیدی در مورد Xbox یاد گرفتیم ،اما ما همچنان اولویت اصلیمان فیزیک است نه گرافیک . این یکی از تفاوت هاست ."

" GT یک بازی بسیار عالی است و وقتی که عرضه شود من ان را بازی خواهم کرد ، اما من فکر میکنم بدون مشارکت و همکاری با ما ، تکرار چنین فیزیکی که تیم ما انجام داده بسیار مشکل است "
منبع

سلام

" GT یک بازی بسیار عالی است و وقتی که عرضه شود من ان را بازی خواهم کرد ، اما من فکر میکنم بدون مشارکت و همکاری با ما ، تکرار چنین فیزیکی که تیم ما انجام داده بسیار مشکل است "
منبع

و علیکم :biggrin1:
حالا ما اصلا با خود بازی کاری نداریم اصلا بازی آخر خفن :biggrin1:
این یه تیکه من و کشته :biggrin1: نه عزیزم بیا همکاری کن جوون من بیا اصلا راه نداره نیای :laughing:
خوب بیا از فیزیک بازی تعریف کن این اراجیف چیه میگی :smile:

جدا دمشون گرم.خوب ملت رو شاد میکنن.تازه تب اون تاپیک و حرفای قبلیشون خوابیده بود.اینا چرا بازیه طنز نمیسازن با این همه استعداد؟به جای کمک در مورد فیزیک میرفتن به تیم شفر کمک میکردن تا بروتال لجند رو خنده دارتر از این بسازه!:biggrin1:
یکبار شد اینا مصاحبه کنن در مورد gt توش حرف نزنن؟

واقعا چرا بعضیا میگن تعریف و از خود راضی بودنه.(شاید هم باشه)...تا بازی رو بازی نکردید خواهشا هیچی نگید.شاید این بنده خدا راست گفته باشه خب.البته اینو بگم که من X360 ندارم و اگر هم داشتم فورزا رو نمیگرفتم ولی دلیل نمیشه چیزی رو که ندیدم بیام واسش داستان بگم.

ای خدا!!!
چه گیری اینا دادن به GT5 ؟؟؟
شما که همه چیتون بهترینه اصلا نباید با این بازی ها که در حد و اندازه ی شما نیستند خودتون رو مقایسه کنید!!!
اصلا چرا میخواید برید به GT5 چیز میز یاد بدید؟؟؟اونا یادم بگیرند نمیتونند بازی مثل شما بسازند :d

همین رو می خواستید از مردم بشنوید؟خوب شنیدید دیگه پس دیگه نمیخواد چیزی بگید :d

:lol::stupids:
اینا دیگه چی میگن؟

شما خیلی آدم جالب هستی ! می دونستی ؟ :laughing:

---------------------------------------------------

نکته جالبش اینه ! داره میگه هسته اصلی کار ما فیزیک بازی هست ! بعد گرافیک ! همین هم ارزش گرافیک بازی رو بالاتر میبره !

از شرکتی که از اولین روز شروع کرده به این جور صحبتها , میشد انتظار داشت بعد از گرفتن امتیازای خوب هم به این کارش ادامه بده ! بهترین فیزیک تاریخ رو هم که درست کنن , با این حرفاشون فقط باعث تمسخر خودشون توی forum ها میشن !

یکبار شد اینا مصاحبه کنن در مورد gt توش حرف نزنن؟
چه گیری اینا دادن به GT5 ؟؟؟
بالاخره هرکسی میخواد خودش رو بالا بکشه باید به بزرگتر اون صنعت گیر بده دیگه !

والا میاموتو که میانگین امتیازای بازیهاش خیلی از اینا بالاتره هم این جوری اظهار فضل نمیکنه ! کارمک هم این طوری در مورد موتور گرافیکیش صحبت نمیکنه ! بلیزارد که توی دنیای MMO حرف اول رو میزنه هم این طوری در مورد رقباش حرف نمیزنه !

بعید نیست فردا بیان بگن طبق اسناد محرمانه ای که داریم , بازیسازی رو ما به PD یاد دادیم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or