True Crime: Hong Kong | PC

اولین عنوان سری True Crime در نوامبر ۲۰۰۳ به نام True Crime: Streets of LA برای کنسول های نسل قبل منتشر شد و در دو سال بعد، در نوامبر ۲۰۰۵ نسخه ی دوم این سری تحت عنوان True Crime: New York City به بازار آمد و هر دو بازی از بازی های خوب زمان خود بودند.حال بعد از گذشت ۵ سال از گذشت از آخرین عنوان این سری،اکتیوژن نسخه ی جدیدی از این سری به نام True Crime: Hong Kong را در دسامبر 2009 معرفی کرد.مانند دو شماره ی قبلی این سری شما نقش یک مامور مخفی پلیس را ایفا می کنید.این عنوان پس از یک بار تاخیر خوردن، قرار است در نیمه ی دوم سال 2011 منتشر شود.

پیش نمایش True Crime Hong Kong

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Modern Samurai
ولی انصافا بازی قشنگی بود اوون زمانا ، حالا بازیش بیاد ببینیم چی میشه؟؟؟!
ولی به پای GTA که هرگز نمیرسه ، MAFIA 2 با وجود اوون همه ادعا (با اینکه بازی پتانسیل خیلی خوبی داشت) اوونطور از آب در اوومد چه برسه به True Crime ...
ولی من به بازی امید وارم ... :)

من که ازگیم پلی نسخه اولش خیلی خوشم اومد...در مورد گرافیکش هم چون سنم کم بود چیزی نمیدونستم فقط بازی میکردمهنوز هم بازی شو دوست دارم

شماره ی یکش ولی عجب چیزی بودش اون زمان! یعنی ته خنده بود. gta + comedy
میشد نقش اولش رو تغییر بدیم به شکل الاغ! :d بعد با همون ریختمون بریم شیرجه بزنیم! :d شاید باورتون نشه بعضی صحنه هاش رو هنوز یادمه!!
در کل باحاش خاطره زیاد دارم.
یه نکته ی خیلی جالب این که که چند تا از صدا پیشه های اصلی شماره ی اول بازیگران مشهوری بودند. مثل:
Christopher Walken
Gary Oldman
Micheal Madsen
Ron Perlman
و .............
ایناهاش
هنوز صدای گری الدمن رو تو اون بازی یادمه

بزرگ از چه لحاظ؟
True Crime به نظر من اتفاق خیلی بزرگی هم نیست. بازیهای بزرگتر از TC هم هستن، مثل Driver San Fransisco.
اون که تریلرش خیلی افتضاح بود بابا :)

ميدونيد دوستان بعضي بازيا هستند كه سازندگان نميخوان باور كنن كه بازيشون ديگه بايد كنار گاشتع بشه !

الان خيلي بازيا هستند ه به اين نقطه رسيدن

من تو پیش نمایش هایی که ازش دیدم یک کمی انیمیشن هاش مشکل داشتند که مطمئنم تا زمان عرضه روش کار و درستش میکنن. وگرنه بقیه ی جنبه هاش عالی و خیره کننده بودن.

یکش خیلی حال داد ! اون موقع برای خودش بازی بود ! اما new york city با اون تیراندازی های بدش و gameplay یک نواخت و کوتاه تا امید کرد - الان این hong kong هم که عقب انداختن به تظر میرسه بازی جالبی نباشه !

منم زیاد خوشم نیومد البته جذابتر از قبلیاس ولی میتونستن قسمت مبارزه های تن به تن رو خیلی خیلی بهتر کنن حرکاتش خیلی مصنوعی بود با اینکه گفتن کپچر کردن از رزمی کارای قوی

حتما این بازی رو میخرم و تا آخر بازی میکنم.
چه تقلید باشه چه نباشه......... چه گرافیک مثل قبل باشه چه نباشه.........چه حرکات مصنوعی باشن چه نباشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or