Transformers: War for Cybertron ~ PC

transformers-wfc-optimus-prime.jpg

Publisher:Activision
Developer: High Moon
Genre: Action
Release Date: June 2010
ESRB Rating: TEEN​

619 :
بعد از سالها این اولین بار است که شاهد یک قسمت از Transformers هستیم که مرتبط به فیلم های سطح پایین مایکل بی نیست. این بار استودیو خوش ذوق High Moon که پیش از این بازی هایی همچون Darkwatch و The Bourne Conspiracy را ساخته است وظیفه دارد یک بازی کاملا مستقل بر اساس Transformers بسازد. داستان بازی پیش از ورود ربات ها زمین است و درباره جنگ انها بر سر سرزمین مادری شان یعنی Cybertron است. سازندگان کاملا به طرفدارن در این زمینه احترام گذاشته اند زیرا در این بازی هیچ خبری از انسان ها نیست. Autobot و Decepticon ها میلیون ها سال در این سرزمین جنگ داشتند و بازی قرار است چند سال اخر این جنگ را نشان دهد. بازیکن می تواند هر دو طرف Autobot و Decepticon را به دلخواه انتخاب کند. برای هر کدام از این دو گروه یک بخش تک نفره جدا طراحی شده است. بازی همچنین دارای بخش co-op و مولتی پلیر خواهد بود. از طرف Autobot ها : Bumblebee , Ironhide , Omega Supreme , Optimus Prime , Ratchet حضور دارند و در اعضای Decepticon ها شامل : Megatron , Soundwave , Starscream , Thundercracker,Trypticon می شود. بسیاری از سایت ها از وجود بازی ذوق زده شده اند حتی IGN به ان لقب Batman: Arkham Asylum سال 2010 را داده است. این بازی از موتور UE3 استفاده می کند. به نظر می رسد امسال شاهد عرضه اولین قسمت ابرومندانه سری بازی Transformers باشیم.

[]

در ضمن 6.5 امتیاز نسخه 360 نه PC.
هرجند که امتیازهای گیم اسقاطو قبول ندارم.اینو برای دوستانی گفتم که حرف از امتیاز زده بودن)x
درسته امتيازايي كه گيم اسپات ميده يه كم قاط داره!!!
ولي دليل نمي شه شما بهش بگي گيم اسقاط=)):)):d
مزاح بود:d

بازی عالیه واقعا نمره ی 9 از IGN حقشه.
گرافیکه فنیه بازی خیلی خوب(18):تکسچره شخصیت ها عالی(19)-تکسچره محیط خیلی خوب(18)-فیزیک خوب(16.5)

گرافیکه هنری خوب(17.5):رنگ بندی ها زیبا اما تکراری هستند درست مثله محیط و مراحل که به خاطره اینکه تمام بازی در یک سیاره تمام فلزی در جریانه کاریشم نمیشه کرد ولی از این مشکل هم با دیدن مناظره بزرگ و زیبا در بعضی مراحل میشه چشم پوشی کرد.

صداگذاری عالی(18.5):گفت و گو های بین شخصیت ها عالی(19.5)-صداگذاری شخصیت ها عالی(19.5)-صداگذاری اسلحه ها عالی(18.5)-صداگذاری ماشینها و هواپیماها خوب(16)(این قسمته اخر زیاد مهم نیست چون خیلی باهاش سروکار ندارین یا اصلا شاید بهش توجه نکنین منم نمره ی 16رو بخاطره تکراری بودن زیاده صداها دادم بهش)

گیم پلی خیلی خوب(18):تنوع مراحل خوبه از نشستن پشته تیرباره یک کرم-حلزونه غول پیکره اهنی گرفته تا پرواز تو اسمونا در این بازی وجود داره ولی بیشتره بازی تشکیل شده از سبکه run and gun(یا شایدم اسمش shoot and run باشه, اسمه دقیقشو نمیدونم) البته تاکتیک داشتن تو بعضی جنگا واقعا اجتناب ناپذیره چون اگه نداشته باشی به سرعت میمیری مخصوصا روی درجاته normal و hard. و اما عالی ترین بخشه بازی که مبارزه با باس هاست.واقعا وقتی برای اولین بار این باس ها رو میبینین با خودتون میگین "این چیه دیگه مگه اینم میمیره"اما بزودی میفهمین که اره میشه اینم شکست داد فقط باید نقطه ضعفشو پیدا کنی.واقعا وجود همچین باس هایی برای ما pcبازها که از داشتن بازی هایی مثله god of war و یا shadow of closus(نمیدونم املاش درسته یا نه)محرومیم یه نعمته و باید از سازندگانش تشکر کنیم بابت این قضیه.
تنوع اسلحه ها هم خوبه از snipe گرفته تا shotgun رو میتونین در این بازی پیدا کنین.4نوع نارنجک هم در بازی وجود دارد.

داستان خوب(17):داستان در رابطه با چگونگیه رخ دادن جنگه بزرگ بینه دو گروه autobot ها و decepticon ها در سیاره ی cybertron هست و اینکه چی شد که اونا از سیارشون سفر کردن و به سیاراته دیگه رفتن(خودتون که میدونین سیاره ی خودمونو میگم) داستان برای یه بازیه سوم شخص خوبه البته اصلا نباید این بازی رو با بازیهای gears of war یا max payne مقایسه کرد.روایت داستان یه کم سریع و اشفته هست و به همین خاطره که بازی کمی کوتاه(فکر کنم حول حوشه 8 ساعت رو متوسط و 9 ساعتم رو سخت)البته اینو میگم نه اینکه مثلا به اندازه ی call of duty کوتاه باشه البته شاید از نظر خیلی ها اینقدر برا یه بازیه سوم شخص عالی هم باشه.

در کل بازیه عالیی هست برای تابستان و این کمبوده بازیی که هر ساله در این زمان باهاش مواجهیم و صد البته بازیه عالیی هست برا اونایی که عاشقه transformerها هستن یا همون fan boyهاشن.

اااوووفففف#:-s.بالاخره تموم شد:):d.امیدوارم کمکی کرده باشم به کسایی که میخوان این بازی رو بخرن.(این اولین مقاله کوچیکه نقدم در باره ی بازی ها بود.امتحانی بود.اگه اشتباهی بوده ببخشین:">)

سلام .
دوستان من بازی singularity و alpha و ... چندتا دیگه رو اخیرا خریدم و واقعا بدم اومد ، میخواستم بدونم که آیا این بازی ارزش خریدن و بازی کردن رو داره ؟
1- گرافیک ؟
2- گیم پلی ؟
3- نوع بازی ؟
4- ارزش ؟

سلام .
دوستان من بازی singularity و alpha و ... چندتا دیگه رو اخیرا خریدم و واقعا بدم اومد ، میخواستم بدونم که آیا این بازی ارزش خریدن و بازی کردن رو داره ؟
1- گرافیک ؟
2- گیم پلی ؟
3- نوع بازی ؟
4- ارزش ؟
ببين بچه ها چيجوري جواب کار ادمو ميدن.
اخه عزيزه من احيانا من چندتا پست بالاتر اون همه توضيح با امتياز دهي ننوشتم باز شما اومدين دارين ميگين گرافيک؟ گيم پلي؟ حالا خوبه تو همين صفحه هم هست(اينجا صفحه ي 3 ديگه):(:(=((=((:((

اقای enzo ferrari شما تو نمره دادن به نظر من زیاده روی کردین بازی 1بازی کنسولی بود قشنگ بود جذابیت های خودش رو داشت من 4 سالم بود اولین کارتون از ترانفرمرز رو دیدم همین الانم عاشقشم ولی گرافیک بازی همچینم مالی نیود گیم پلی هم با بهره گیری از موتور ان ریل ایرادایی نچندان زیاد داشت.
ولی اگه بخوایم از نظر ان لاین بگیم خیلی عالی بود چون گرافیک کنسولی بازی سرعت بالایی برای رندر شدن تو ان لاینو داشت.
در کل بازی خوب بود البته به نظر من روی کارت انویدیا بهتر اجرا میشد تا ای تی ای ولی شایدم اشتباه کرده باشم.
ولی نمره های شما که فکر کنم از 20 باشه به نظرم زیاده ولی خداییش ارزش بازی کردن رو داشت به نظر شخص من 6.5 براش خوب بود.
بازیهای سوم شخص معمولا خیلی طولانین 7 ساعت به نظرم کوتاه بود.

اقای enzo ferrari شما تو نمره دادن به نظر من زیاده روی کردین بازی 1بازی کنسولی بود قشنگ بود جذابیت های خودش رو داشت من 4 سالم بود اولین کارتون از ترانفرمرز رو دیدم همین الانم عاشقشم ولی گرافیک بازی همچینم مالی نیود گیم پلی هم با بهره گیری از موتور ان ریل ایرادایی نچندان زیاد داشت.
ولی اگه بخوایم از نظر ان لاین بگیم خیلی عالی بود چون گرافیک کنسولی بازی سرعت بالایی برای رندر شدن تو ان لاینو داشت.
در کل بازی خوب بود البته به نظر من روی کارت انویدیا بهتر اجرا میشد تا ای تی ای ولی شایدم اشتباه کرده باشم.
ولی نمره های شما که فکر کنم از 20 باشه به نظرم زیاده ولی خداییش ارزش بازی کردن رو داشت به نظر شخص من 6.5 براش خوب بود.
بازیهای سوم شخص معمولا خیلی طولانین 7 ساعت به نظرم کوتاه بود.
سلام.خوب اين نظر من بود البته با نيم نگاهي به امتياز ign که البته شما مثله اينکه gamespotي هستي.
شما هر جور دوست داري ميتوني نظر بدي;):dدرباره ي اون اخري هم خوب منم گفتم کوتاه بود ولي من چون تيکه تيکه بازي کردمش ديگه نتونستم درست ساعتايي که بازي کردمو جمع بزنم يا شايدم من gamer خوبي نباشم:d:-/:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or