Transformers: War for Cybertron ~ PC

transformers-wfc-optimus-prime.jpg

Publisher:Activision
Developer: High Moon
Genre: Action
Release Date: June 2010
ESRB Rating: TEEN​

619 :
بعد از سالها این اولین بار است که شاهد یک قسمت از Transformers هستیم که مرتبط به فیلم های سطح پایین مایکل بی نیست. این بار استودیو خوش ذوق High Moon که پیش از این بازی هایی همچون Darkwatch و The Bourne Conspiracy را ساخته است وظیفه دارد یک بازی کاملا مستقل بر اساس Transformers بسازد. داستان بازی پیش از ورود ربات ها زمین است و درباره جنگ انها بر سر سرزمین مادری شان یعنی Cybertron است. سازندگان کاملا به طرفدارن در این زمینه احترام گذاشته اند زیرا در این بازی هیچ خبری از انسان ها نیست. Autobot و Decepticon ها میلیون ها سال در این سرزمین جنگ داشتند و بازی قرار است چند سال اخر این جنگ را نشان دهد. بازیکن می تواند هر دو طرف Autobot و Decepticon را به دلخواه انتخاب کند. برای هر کدام از این دو گروه یک بخش تک نفره جدا طراحی شده است. بازی همچنین دارای بخش co-op و مولتی پلیر خواهد بود. از طرف Autobot ها : Bumblebee , Ironhide , Omega Supreme , Optimus Prime , Ratchet حضور دارند و در اعضای Decepticon ها شامل : Megatron , Soundwave , Starscream , Thundercracker,Trypticon می شود. بسیاری از سایت ها از وجود بازی ذوق زده شده اند حتی IGN به ان لقب Batman: Arkham Asylum سال 2010 را داده است. این بازی از موتور UE3 استفاده می کند. به نظر می رسد امسال شاهد عرضه اولین قسمت ابرومندانه سری بازی Transformers باشیم.

[]

کمتر نظرات خوشحال بدین baw...

بیش از 1500 نفر از کاربرهای gs به بازی امتیاز 8.8 دادن

اونوقت شما دو تا اومدین اینجا میگین بازی هیچی نداش؟!!!!

حالا خوبه گیم اسپات به بازی 6.5 داده !!!!
بازی بیشتر به درد سنین 10-20 سال میخوره.

حالا چرا به شما بر خورد

چون یه عده با حرفای شما از خرید بازی پشیمون میشن

حالا خوبه گیم اسپات به بازی 6.5 داده !!!!
بازی بیشتر به درد سنین 10-20 سال میخوره.

بعضی اوقات gs قاط میزنه!
ign هم به بازی 9 داده
----

بچه های 360 هم همه گفتن بازی عالیه
پس اگه شخصا از بازی خوشتون نمیاد نگید بازی هیچی نداشت
بگین خوشم نیومد!

بعضی اوقات gs قاط میزنه!
ign هم به بازی 9 داده
----

بچه های 360 هم همه گفتن بازی عالیه
پس اگه شخصا از بازی خوشتون نمیاد نگید بازی هیچی نداشت
بگین خوشم نیومد!

من نظرم گفتم شما نگران بچه ها نباش که می خرند یا نه .

در ضمن اینجا تاپیک pc هست پس لطفا نظرات 360 را در تاپیک خودشون بیان کنید .:d

بعضی اوقات gs قاط میزنه!
ign هم به بازی 9 داده
----

حالا شما نمیخواد تبلیغ این بازیهارو بکنی تا بیان بخرن! هممون از دم پایریت هستیم....
در ضمن گیم اسپات به بازیها اندازه لیاقتشون نمره میده

حالا شما نمیخواد تبلیغ این بازیهارو بکنی تا بیان بخرن! هممون از دم پایریت هستیم....
در ضمن گیم اسپات به بازیها اندازه لیاقتشون نمره میده

این بازی، ارزش خریدن رو داره ایشون هم چیزی جز این نگفت.درمورد گیم اسفالت هم که صدالبته همیشه به اندازه ارزش بازیها نمره میدن....

ما که چیز خاصی از بازی ندیدیم که اینقدر بعضی ها شلوغش کرده بودن

خیلی ابتدای وگرافیک هم حرفی برای گفتن نداشت

اون چیزی رو که ما دیدیم ،همش شلوغ بازیو و چکش بازیو و تاب بازی بود .... هیچی دیگه نداشت ....
اما چرا یه چیز خوبی داشت: صدای یه ربات نره خر که همش دستور میده و تعیین تکلیف میکنه

برین حالشو ببرین

من تا جايي كه نقدشو توي گيم اسپات خوندم بخش سينگلش جذابيتش همون پروازش هست و بيشتر در حالت مولتي قشنگ هست كه تو ايران اين چيزا تعطيله:d

کسی بازی براش فریز میکنه؟؟؟ من مدام این فریز اتفاق میوفته هر باز هم 4-5 ثانیه فریز میکنه
ویندوزتو یه repair بکن احتمالا درست میشه . منم اتفاقا تا دیشب سر یه بازی دیگه (frontline) این مشکل رو داشتم اخرشم مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم تا درست شه!

اگه از طرفدارهای transformers مخصوصا (انیمیشن هاش) هستید این بازی رو از دست ندهید
(برای من که بازی با شخصیت های محبوبم خیلی لذت بخش بود). گرافیک بازی نسبتا خوبه. فیزیک هم تو بازی مشاهده شد( بر خلاف نظر دوستمون). نظر های این دوستمامون کاملا شخصیه و به هیچ عنوان تایید نمیشهb-)

اگه از طرفدارهای transformers مخصوصا (انیمیشن هاش) هستید این بازی رو از دست ندهید
(برای من که بازی با شخصیت های محبوبم خیلی لذت بخش بود). گرافیک بازی نسبتا خوبه. فیزیک هم تو بازی مشاهده شد( بر خلاف نظر دوستمون). نظر های این دوستمامون کاملا شخصیه و به هیچ عنوان تایید نمیشهb-)
آقا نیما شما چرا =)) من که نظرم کلا در باره گیم های ؟عوض شد ورفتم سراق شاهکارهای .....

آقا نیما شما چرا =)) من که نظرم کلا در باره گیم های ؟عوض شد ورفتم سراق شاهکارهای .....
ببین دوست عزیز من همین الان بازی رو تموم کردم به عنوان یه بازی اکشن از سری ترنسفورمر عالی بود ( اکشن روان . هیجان زیاد. موزیک خوب.گرافیک قابل قبول. صداگذاری عالی) در ضمن این بازی رو با چیزی مقایسه نکردم(اینجا تاپیک ترنسفورمر هستش نه ...)
در ضمن ما کلاسمون مثل شما بالا نیست تا از اون شاهکار ها بازی کنیمb-)

بدون شک با بهترین بازی Transformers که تا به امروز منتشر شده مواجهیم.
همه چیز عالی و درگیر کنندس و جای اعتراض باقی نمیذاره.در مورد امتیاز گیم اسقاط (gamespot)
که همه میدونن چجوریه و نیاز به توضیح نداره.این بازی پر از bossfight خفن و باحاله.اگه بازی نکنید ازدست میدیدش.برای ما طرفدارای این سری یه نوستالژی واقعی بود. >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or