Trailer جديد Alan Wake به نمايش در امد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
Trailer جديد Alan Wake به نمايش در خواهد آمد !!

سلام !

طبق اعلام سايت pelaajalehti ه Trailer جديد بازي Alan Wake به نمايش در خواهد امد . بالاخره بعد از دو سال Remedy به خاموشي خود پايان داد. داستان به اين شرح است كه Trailer جديد بازي در سينما هايي كه قرار بوده Max Payne به نمايش در بيايد نشان داده ميشود . طبق اعلام اين سايت اين سينما ها در نمايش اوليه فيلم Max Payne براي افراد خاص Trailer بازي رو Alan Wake رو نمايش خواهند داد .

207075_1_hs.jpg

در اين Trailer عكس هايي از بازي و ساخت ان نمايش داده شده است . فيلم Max Payne در 17 اكتبر به نمايش در خواهد امد . اين تريلر در نمايش اوليه فيلم در 15 اكتبر نشان داده خواهد شد . احتمال نمايش دادن وسيع اين Trailer در هنگام عرضه فيلم وجود دارد . البته اين يك حدس است اما با توجه به كاري Microsoft Game Studios در مورد Gears of War انجام داد انجام دوباره اين كار براي Alan Wake بعيد نيست . اطلاعات بيشتر در اين مورد اين هفته عرضه خواهد شد .

پ.ن : متن كمي تغيير كرده علت ان هم اين است كه منبع اصلي يك سايت غير انگليسي بود . متن حاضر از يك منبع انگليسي برداشته شده است و درست است .

آخرین ویرایش:
خبر خیلی خوشحال کننده ای بود. من بیشتر منتظر اون حرفی که زدن هستم.
تا اونجا که یادم میاد گفته بودن که همزمان با ریلیز این بازی، عنوان Max Payne 3 هم رسما اعلام خواهد شد.

جلوه های بصری این بازی رو خیلی دوست دارم.
امیدوارم مثل Alone in The Dark 2008 نباشه. چون علی رغم اشتیاقی که برای این بازی داشتم این بازی من رو راضی نکرد.

و در انتها از 619 بخاطر فعالیت خوبش در چند وقت اخیر ممنونم.

آخرین ویرایش:
سلام !

از فعالیت های ارزشمند دوست و استاد بسیار عزیز و ارزشمند ، 619 جان عزیز بسیار بسیار ممنونم .

امیدوارم فیلم MaxPayne هر چه زود تر روی DVD هم قابل تهیه باشه چون بی صبرانه منتظرم ... از اونجایی که استودیوی Remedy پیشنه بسیار عظیمی مثل شاهکار به یاد موندنی MaxPayen داره ... امید ها برای تبدیل شدن Alan Wake هم خیلی زیاده ... فقط اگه Microsoft زیاد توی روند طراحی هنری این بازی عظیم دخالت نکنه ... چون هممون Microsoft رو خوب میشناسیم اینو میگم !!!

فقط اگه Microsoft زیاد توی روند طراحی هنری این بازی عظیم دخالت نکنه ... چون هممون Microsoft رو خوب میشناسیم اینو میگم !!!
ببخشید من مایکروسافت رو نمیشناسم !
میشه بگید اگه دخالت کنه چه ضربه ای به بازی میخوره ؟؟؟؟ :-"

میشه بگید اگه دخالت کنه چه ضربه ای به بازی میخوره ؟؟؟؟ :-"
پ.ن:علی جان زیاد خودت رو اذیت نکن اینا تو دانشگاه دوترم ماکروسافت شناسی خوندن
و من و تو نباید با این جور افراد کل کل کنیم

امید وارم تریلر با کیفیت تاپ به دست ما برسه و نرن تریلر رو پرده ای سر چهاراه ولی عصر بفروشن

من خفن به این بازی امید وارم
چون میدونم این بازی مثلGeOWوHaloمیتونه معرف 360 بشه
فقط امید وارم تو پوز نزنه

خب براي اولين بار هست كه اين خبر كسي تكذيب نكرد . VG247 هم اعلام كرده نفوذي فنلاندي انها ( Remedy يك استوديو فنلاندي است ) 100 درصد خبر تاييد كرده . همچنين وي گفته : "ما به Pelaaja گفتيم خبرهاي بيشتري رو در اين جمعه منتشر كند."
...................
فيلم Max Payne براي اولين بار در فنلاند در تاريخ 15 اكتبر نمايش داده ميشود
...................
پ.ن : دوستان ممنون از تشكراتون

عجب !

میشه بگید اگه دخالت کنه چه ضربه ای به بازی میخوره ؟؟؟؟

دوست عزیز ممنون ... هر چی باشه تردید شما محترمانه تر مطرح شده بود ... تا اونجایی که بنده اطلاع دارم Bungie از دخالت های هنری Microsoft در مراحل تولید HALO 2 خیلی خیلی شکایت داشت و عدم توفیق HALO 2 رو در زمینه فنی و هنری ( نسبت به انتظارات ) فقط دخالت های تیم Develop و اعضای ارشد Microsoft Game Studios میدونست ... البته در اون مورد Bungie شبیه یه کارگر یا پیمانکار روی پروژه HALO کار میکرد و سفارش و طرح اصلی برای Microsoft بود و دخالت هم حق خودش میدونست ... منظور من از این جمله ک عرض کردم "هممون Microsoft رو خوب میشناسیم" اخلاق تبلیقات گرا و انحصار گری Microsoft بود .

بازم از تردید شما که کاملاً محترمانه ( نسبت به دوست عزیز دیگه ) مطرح شده بود که باعث روشن شدن منظور من هم شد ... خیلی خیلی ممنونم ... این باعث میشه اگر من هم اشتباه میکنم به اشتباه خودم پی ببرم و کاملاً صادقانه ازتون تشکر میکنم .

پ.ن:علی جان زیاد خودت رو اذیت نکن اینا تو دانشگاه دوترم ماکروسافت شناسی خوندن
و من و تو نباید با این جور افراد کل کل کنیم

نمیدونم چی بما میدن که اینجوری با هم برخود کنیم ... یادمه قدیما تو BaziCenter از این خبرا نبود و دوستان با هم دیگه محترمانه تر صحبت میکردن ... مسخره کردن کس دیگه اصلاً در شان شما نیست دوست عزیز و بنده ارزش اینو ندارم که شما به این شکل نظر خودتون رو غیر محرمانه نسبت به بنده ابراز کنید و به شخصیت عزیز خودتون اینجوری صدمه بزنید . خواهشاً بیشتر به این موارد دقت کنیم !
خوشبختانه بنده هیچ وقت با کسی به قول شما "کل کل" نکردم و تمام هدف من پی بردن به اشتباه احتمالی خودمه ... چه بهتر بود اگه به شعور هم اعتماد داشتیم و صادقانه نظرمون رو ابراز میکردیم ... به طور حتم مسخره کردن افراد به این شکل خیلی گرون تر از ابراز نظر صادقانه است ... اگه کمی فکر کنیم .

ممنون .

دوست عزیز ممنون ... هر چی باشه تردید شما محترمانه تر مطرح شده بود ... تا اونجایی که بنده اطلاع دارم Bungie از دخالت های هنری Microsoft در مراحل تولید HALO 2 خیلی خیلی شکایت داشت و عدم توفیق HALO 2 رو در زمینه فنی و هنری ( نسبت به انتظارات ) فقط دخالت های تیم Develop و اعضای ارشد Microsoft Game Studios میدونست ... البته در اون مورد Bungie شبیه یه کارگر یا پیمانکار روی پروژه HALO کار میکرد و سفارش و طرح اصلی برای Microsoft بود و دخالت هم حق خودش میدونست ... منظور من از این جمله ک عرض کردم "هممون Microsoft رو خوب میشناسیم" اخلاق تبلیقات گرا و انحصار گری Microsoft بود .
اینکه شما بیایید Remedy رو با Bungie قبلا مقایسه کنید کاملا اشتباه چون همونطور که خودتون هم گفتید Bungie قبلا زیر نظر مایکرو بوده قطعا مایکرو تو بازی Halo2 دخالت می کنه ( البته اگه حرف شما درست باشه ) ولی Remedy و بازی Alan Wake ربطی نداره به این مقایسه ای که شما کردی

امیدوارم این بازی بتونه فروش 360 رو در دنیا افزایش بده تا یه بازیه توپه دیگه به بازیهای 360 اضافه بشه:love:من که خیلی امیدوارم:pخیلی هم منتظرم:-"

کسری این نفوذی از تایید شدن یا نشدن Max Payne 3 روز اکران چیزی نگفته ؟! :confused:
نه :biggrin1: اخه ربطي هم زياد نداره. IP بازي دسته Rockstar هست و اين شركت هر 2 هفته يه بار يك شايعه از بازي جدديشون مياد بيرون كه 90 درصد شايعات ساخت Max Payne 3 رو تاييد كردند . جالبه كه از مدت ها پيش بسياري از نفوذي ها اعلام كرده بودند Rockstar Toronto بازي رو خواهد ساخت . نظر شخصي من اين هست كه 100 درصد Max Payne 3 تا يكي دو سال ديگه ميتونيم ببنيم اما مطمئن نيستم Rockstar Toronto بتونه جاي Remedyبگيره.

سلام
خب اینم جدیدترین تصویر از این بازی که مربوط به تریلر جدید بازی میشه :
alan_wake_trailer08_shot01_1080p_jpeg-600x337.jpg

ویرایش:
لینک منبع گاهی اوقات نمایش داده نمیشه، اینجا هم میتونید ببینید

آخرین ویرایش:
سلام
خب اینم جدیدترین تصویر از این بازی که مربوط به تریلر جدید بازی میشه :
alan_wake_trailer08_shot01_1080p_jpeg.jpg

ویرایش:
لینک منبع گاهی اوقات نمایش داده نمیشه، اینجا هم میتونید ببینید
چه شات ارزشمند و میمون و مبارک و فرخنده ی هست :دی ( شوخی کردم ). خودشون حذفش کردن احتمالا! چون لوگوی سایت شون ـه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or