Trailer جديد Alan Wake به نمايش در امد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
Trailer جديد Alan Wake به نمايش در خواهد آمد !!

سلام !

طبق اعلام سايت pelaajalehti ه Trailer جديد بازي Alan Wake به نمايش در خواهد امد . بالاخره بعد از دو سال Remedy به خاموشي خود پايان داد. داستان به اين شرح است كه Trailer جديد بازي در سينما هايي كه قرار بوده Max Payne به نمايش در بيايد نشان داده ميشود . طبق اعلام اين سايت اين سينما ها در نمايش اوليه فيلم Max Payne براي افراد خاص Trailer بازي رو Alan Wake رو نمايش خواهند داد .

207075_1_hs.jpg

در اين Trailer عكس هايي از بازي و ساخت ان نمايش داده شده است . فيلم Max Payne در 17 اكتبر به نمايش در خواهد امد . اين تريلر در نمايش اوليه فيلم در 15 اكتبر نشان داده خواهد شد . احتمال نمايش دادن وسيع اين Trailer در هنگام عرضه فيلم وجود دارد . البته اين يك حدس است اما با توجه به كاري Microsoft Game Studios در مورد Gears of War انجام داد انجام دوباره اين كار براي Alan Wake بعيد نيست . اطلاعات بيشتر در اين مورد اين هفته عرضه خواهد شد .

پ.ن : متن كمي تغيير كرده علت ان هم اين است كه منبع اصلي يك سايت غير انگليسي بود . متن حاضر از يك منبع انگليسي برداشته شده است و درست است .

آخرین ویرایش:
خداییش چیز جالبی که هست اینکه remedy شخصیت مرداش خیلی شبیه همدیگه هستن و از اون تریلر که فکر کنم سال 2006 تو همایش اینتل نشون دادن جزییات صورت کارکتر بازی تغییری نکرده و حتی بهتر هم شده پس میشه گفت تریلر اون موقع هم CG نبوده البته اگه این عکس که الان گذاشت این دوستمون از داخل انجین خود بازی بوده باشه
من یکی که تمام کارای REMEDy رو میپرستم :cheesygri چون چرت و پرت دست مردم نمیده چه MP یک و دو چه عزیز دل برادر ALAN WAKE:love:

خداییش چیز جالبی که هست اینکه remedy شخصیت مرداش خیلی شبیه همدیگه هستن و از اون تریلر که فکر کنم سال 2006 تو همایش اینتل نشون دادن جزییات صورت کارکتر بازی تغییری نکرده و حتی بهتر هم شده پس میشه گفت تریلر اون موقع هم CG نبوده البته اگه این عکس که الان گذاشت این دوستمون از داخل انجین خود بازی بوده باشه
من یکی که تمام کارای REMEDy رو میپرستم :cheesygri چون چرت و پرت دست مردم نمیده چه MP یک و دو چه عزیز دل برادر ALAN WAKE:love:
دقیقا.
مخصوصا چهره ش که عجیب پخته و با تجربه نشون میده در مقایسه با شاتهای گذشته. مدلسازی هم که در حد تیم ملی اسپانیا ست، به اون مرد پشت Alan توجه کن :smile:

دقیقا.
مخصوصا چهره ش که عجیب پخته و با تجربه نشون میده در مقایسه با شاتهای گذشته. مدلسازی هم که در حد تیم ملی اسپانیا ست، به اون مرد پشت Alan توجه کن :smile:

سلام:dancing:
من تو کف یدونه عکسش هم موندم:praying: :praying: چه برسه به تریلر:punk:
ولی خدایش خسته نباشن با این کاری که تحویل مردم :biggrin1: (شیر مادرشون حلالشون :biggrin1: :biggrin1:)

امروز 15 اکتبره .
نمایش فیلم Max Payne را کسی خبر داره ساعته چنده ؟
Trailer بازي فقط در سينما هاي فنلاند نشان داده مي شود و فعلا در جاي ديگري به نمايش در نمي ايد اما خود سازنده گان تاييد كردند كه مدتي بعد مي تونيد Trailer بازي رو ببنيد
Yes it is only a Finland theater exclusive at the moment but without giving away too many specifics I can say that you won't be waiting that much longer to see it.

Plus not to mention we've all been waiting 2 years to see something, waiting a little bit longer isn't going to make that much of a difference.

کسری جان خبری از تریلر درز نکرده ؟
اگه تو فنلاند هم نشون بدن باید یه خبری میشد.
شاید نخوان اونجا هم نشون بدن ( اخر ضد حال خواهد بود

نه تريلر كه در سينما هاي فنلاند نشان داده ميشه ( قبل از شروع فيلم Max Payne ) اگه بخواهيم ببنيم يكي بايد فرضا با گوشي توي سينما فنلاند از اون تريلر فيلم برداري كنه تا ما ببنيم. چون مدير انجمن فروم Alan Wake گفته بود ما هيچ برنامه اي به غير از نمايش تريلر در سينما فنلاند نداريم ( اين در جواب كسي كه گفته بود اميدوارم تريلر توي Market Place بذارند گفته بود) بعد همه قاطي كرده بودند :biggrin1: بعدش مدير كله سايت اومد همين كه بالا گذاشتم گفته بود.

آخرین ویرایش:
اقا ما تا کی صبر کنیم
شاید تو نستیم تریلر رو همراه با فیلم از دست فروشای(فیلم فروشان خیابانی)بگیریم
اینم یکی دیگه از معجزه های Remedy

خب شاید دوستان Pirate دست به کار بشن و وقتی دارن نسخه ی Cam رو برای دانلود در اینترنت میزارن این رو هم بزارن!:biggrin1: یه چیز تو مایه های Special Features :)!!

پ.ن: به شرط اینکه دوستان فنلاندی Pirate باشن:-"

اين تريلر اگر چيز جالبي باشه من يك هفته همه بچه هاي سايت رو شام ميدم :biggrin1: البته به صورت پ.خ.ب

خب شاید دوستان Pirate دست به کار بشن و وقتی دارن نسخه ی Cam رو برای دانلود در اینترنت میزارن این رو هم بزارن!:biggrin1: یه چیز تو مایه های Special Features :)!!

پ.ن: به شرط اینکه دوستان فنلاندی Pirate باشن:-"
خدا از دهنت بشنوه.

دوستان کسی از تاریخ عرضه خبر داره؟؟؟:blushing:
تو كف ترايلرش مونديم ، حالا تاريخ عرضه اش كه ...

اين remedy ادم رو رواني ميكنه سر اين MP هم من يادم دوبار مردم و زنده شدم تا بازيش اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or