Trackmania 2 | PC

Developer: Nadeo
Publisher: Ubisoft
Genre: Racing/Cars
Platform: Only PC
Release Date: 2011 - Maybe Summer
Play Modes: Single/Multiplayer
ESRB: E
​
Trackmania_2_cover.jpg

مطمئنا شماره ی اول این بازی, یکی از بهترین و شاید هم بهترین بازی racing از نوع arcade بوده و هست. وحال بعد از چند سال, بزودی شاهد شماره ی دوم این بازی با آپدیتها و موارد جدید خواهیم بود. TM2 در سال 2009 و در جشنواره ی بازی در پاریس به همگان معرفی شد و بزودی اطلاعات جدیدی از آن در نمایشگاه E3 خواهیم شنید.​

گیم پلی این شماره شباهت زیادی به شماره ی قبلی دارد و مانند آن می توان با شرکت در مسابقات سرعتی, زمانی و نمایشی با حریفان به مبارزه پرداخت. امکان ساخت جاده, همانند شماره ی قبلی, در این شماره نیز وجود دارد به همراه اضافه شدن قابلیتهای هندسی جدید در ساخت جاده ها. اضافه شدن ManiaScript برای ایجاد حالت های مختلف توسط کاربران, محیطها و مناظر جدید مثل Canyon و Valley نیز از موارد جدید اضافه شده به بازیست.​

هنوز تاریخ دقیقی از بازی منتشر نشده ولی با توجه به گفته ی وبسایت رسمی بازی, انتظارها خیلی زود به اتمام می رسد.​

این هم screenshot های بازی:

یکسری تریلر و عکس غیر رسمی در لینک زیر:​

امیدوارم مانند نسخه ی اول, باز هم شاهد یک بازی racing پر هیجان و بینظیر باشیم​

آخرین ویرایش:
نه - احتمالش خیلی کمه - چون قسمت آنلاینش یکدفعه میبینی 100 نفر ریختن توی فقط یه دونه Track و دارند بازی میکنند. کنسول که 50 تارو ببینه منفجر میشه چه برسه به 100 تا D:
حالا بحث گرافیکش که جداست
سازنده ها هم که اهل PC هستند (اروپایی)

نه - احتمالش خیلی کمه - چون قسمت آنلاینش یکدفعه میبینی 100 نفر ریختن توی فقط یه دونه Track و دارند بازی میکنند. کنسول که 50 تارو ببینه منفجر میشه چه برسه به 100 تا D:
حالا بحث گرافیکش که جداست
سازنده ها هم که اهل PC هستند (اروپایی)
مگه بخصش آنلاین چندنفر رو ساپورت میکنه؟

مگه بخصش آنلاین چندنفر رو ساپورت میکنه؟

من دقیقا نمیدونم ولی شماره ی اولش هر دفعه, بیشتر از 1000 نفر تو بازی بودند(توی جاده های مختلف)

----------------------

یه نکته ی جالب در مورد این بازی هم بگم که: توی این بازی تا الان بیشتر از 9 میلیون نفر ثبت نام کردند !!!

آخرین ویرایش:
فقط 5 روز به انتشار بهترین بازیه ریسینگه انحصاریه PC مونده و ...

- توی هر جاده 200 نفر بطور همزمان میتونند بازی کنند.
- قیمت بازی فقط 25 دلاره.

کسی اینجا بازی رو نخریده یا قصد خریدشو نداره؟ (من خودم اینترنت درست و حسابی ای ندارم و گرنه تا حالا خریده بودمش)
فکرشو بکن: بازی با 200 نفر توی یک جاده که هر روز به تعداد جاده های جدید اضافه میشه و هر کسی میتونه جاده ی خودشو بسازه و آپلود کنه تو بازی (انصافا گرافیک بازی هم خیلی خوبه)

فقط 5 روز به انتشار بهترین بازیه ریسینگه انحصاریه PC مونده و ...

- توی هر جاده 200 نفر بطور همزمان میتونند بازی کنند.
- قیمت بازی فقط 25 دلاره.

کسی اینجا بازی رو نخریده یا قصد خریدشو نداره؟ (من خودم اینترنت درست و حسابی ای ندارم و گرنه تا حالا خریده بودمش)
فکرشو بکن: بازی با 200 نفر توی یک جاده که هر روز به تعداد جاده های جدید اضافه میشه و هر کسی میتونه جاده ی خودشو بسازه و آپلود کنه تو بازی (انصافا گرافیک بازی هم خیلی خوبه)
بازی بصورت دانلودی هست، یا فیزیکی هم منتشر میشه؟

دوستان بازی اومد!!! من تریلر اشو دانلود کردم!!!!!!!!! واقعا معرکه بود!!!! کسی لینک دانلود اش نداره؟؟؟

این بازی یک هفته ای هست که لینکهاش اومده ولی از شانس ما هیچ گروهی تا الان بازی رو کرک نکرده و لینکهایی هم که تو اینترنت هست هیچ کدومش کرک نداره...

خودم با هزار زحمت گرفتمش (کسی که کمک نکرد اینجا) و این کرک هم تو زرد از آب در اومد. باز هم صبر پیشه میکنیم...

آخرین ویرایش:
امتیازات خوب بازی تا الان:
-----------------------------------
IncGamers - 9 out of 10
Strategy Informer - 8.5 out of 10
ZTGameDomain - 6.5 out of 10
GameSpot - 8 out of 10
Eurogamer - 9 out of 10
Destructoid - 9 out of 10
Edge Magazine UK - 7 out of 10
GameSpy - 4 out of 5
-------------------------------
ولی هنوز من نتونستم کرکی برای بازی پیدا کنم. اگه دوستان کرکی چیزی پیدا کردن, به ما یه ندایی بدن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or