Trackmania 2 | PC

Developer: Nadeo
Publisher: Ubisoft
Genre: Racing/Cars
Platform: Only PC
Release Date: 2011 - Maybe Summer
Play Modes: Single/Multiplayer
ESRB: E
​
Trackmania_2_cover.jpg

مطمئنا شماره ی اول این بازی, یکی از بهترین و شاید هم بهترین بازی racing از نوع arcade بوده و هست. وحال بعد از چند سال, بزودی شاهد شماره ی دوم این بازی با آپدیتها و موارد جدید خواهیم بود. TM2 در سال 2009 و در جشنواره ی بازی در پاریس به همگان معرفی شد و بزودی اطلاعات جدیدی از آن در نمایشگاه E3 خواهیم شنید.​

گیم پلی این شماره شباهت زیادی به شماره ی قبلی دارد و مانند آن می توان با شرکت در مسابقات سرعتی, زمانی و نمایشی با حریفان به مبارزه پرداخت. امکان ساخت جاده, همانند شماره ی قبلی, در این شماره نیز وجود دارد به همراه اضافه شدن قابلیتهای هندسی جدید در ساخت جاده ها. اضافه شدن ManiaScript برای ایجاد حالت های مختلف توسط کاربران, محیطها و مناظر جدید مثل Canyon و Valley نیز از موارد جدید اضافه شده به بازیست.​

هنوز تاریخ دقیقی از بازی منتشر نشده ولی با توجه به گفته ی وبسایت رسمی بازی, انتظارها خیلی زود به اتمام می رسد.​

این هم screenshot های بازی:

یکسری تریلر و عکس غیر رسمی در لینک زیر:​

امیدوارم مانند نسخه ی اول, باز هم شاهد یک بازی racing پر هیجان و بینظیر باشیم​

آخرین ویرایش:
بازی ای که به کل برای مولتی هس، برا چی باس کرک بشه؟!
چه ربطی داره؟!
بازی های مثل Section 8 یا Red Orchestra 2 یا خیلی دیگه از بازی ها بودن که کلیتشون MP بوده و یه سینگل درپیتی داشتن ولی کرک شدن!

چه ربطی داره؟!
بازی های مثل Section 8 یا Red Orchestra 2 یا خیلی دیگه از بازی ها بودن که کلیتشون MP بوده و یه سینگل درپیتی داشتن ولی کرک شدن!

برای این که این همون SP درپیتم نداره! برا اینکه بازی یه نسخه تریال داره میری تو سایتش دانلود می کنی بازی کردی خوشت اومد بازی رو می خری.

این بازی single هم داره ولی خب معمولا برای multi این بازی رو میخرن ولی جدا از اینکه single و قسمت solo داره, میشه map ها و جاده های مختلفی که کاربرها میسازند رو گرفت و ریخت تو فولدر بازی و offline بازی کرد - مثلا از سایت زیر میشه بیشتر از 4000 تا جاده دانلود کرد :
http://nations.tm-exchange.com/
من خیلی دنبال کرکش بودم ولی کرکی برای این بازی کسی نساخته - اون نسخه هایی هم که تا الان تو نت هست کرک نشده و فقط یه Profile داره که بعضی ها تونستن با اون پروفایل, قسمت جاده های کاربر ها بازی کنند (نه قسمت solo ) و بعضی ها هم مثل من نتوستن :(

به مناسبت 10 سالگی سری TrackMania, شرکت سازنده, به بازی تخفیف داده و همچنین دموی بازی TrackMania 2 رو بصورت رایگان برای عموم تو سایتش قرار داده. میتونید از سایت رسمی, دموی بازی رو دریافت کنید:
TrackMania 10 Years - Play for free! 10th Anniversary Multiplayer Demo

من بازیرو دانلود کردم و با اینکه برای بازی آنلاین فقط تعداد محدودی سرور آنلاین قابل بازی هست ولی برای بازی آفلاین عملا دیگه نیازی به کرک نیست و میشه جاده های دانلود شده رو بصورت آفلاین بازی کرد :d

از ویسایت زیر میتونید بیش از 40000 جاده رو برای این بازی دانلود کنید! (پس از دانلود در مسیر \Maps\My Maps قرار بدید.)

http://tm.mania-exchange.com/tracks...apgroup=0&limit=100&environments=1,2,3&page=1

آخرین ویرایش:
واقعا این بازی فوق العاده ست.

سه حالت مختلف تو بازی وجود داره:

- داخل استادیوم با ماشینهای فرمول 1

- تو بیابون با ماشین سرعتی

- داخل جنگل با خودروهای مینی

یکسری اسکرین شات از بازی با بیشترین مقدار تنظیمات گرافیکی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or