Toy Story 3: The Video Game

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا كسي بازي رو تموم كرده . من الان كل نقشه رو رفتم و رسيدم به همون خونه ي اولم كه مي تونيم ماموريت بگيريم يا چيز ميز خريد كنيم الان كي بازي تموم ميشه من ديگه نمي دونم چي كار كنم . لطفا كمك كنيد .

آقا كسي بازي رو تموم كرده . من الان كل نقشه رو رفتم و رسيدم به همون خونه ي اولم كه مي تونيم ماموريت بگيريم يا چيز ميز خريد كنيم الان كي بازي تموم ميشه من ديگه نمي دونم چي كار كنم . لطفا كمك كنيد

سلام...
بعد از مرحله 8 بازی تمام میشه. اما اگر داخل toybox بازی کنید حالا حالا ها ماموریت دارید برای انجام!

سلام...
بعد از مرحله 8 بازی تمام میشه. اما اگر داخل toybox بازی کنید حالا حالا ها ماموریت دارید برای انجام!
پس اگه اين طوري باشه بازي خيلي خيلي كوتاه بود . اون قسمت توي باكسشم كه ماموريتاش زياد باحال نيست . كسي ليست آچيومنت هاي اين بازي رو داره ؟

بعد سالها این TOY STORY 3 ما رسید !:x

واقعا این ترک های معروف فیلم پخش میشد ، چه خاطراتی برام زنده شد !=((

امروز وقت کردم بازی کنم از Andys House شروع کردم تا مبارزه با ZORG:d

بچه ها من بازی را از اندی هاوس شروع کردم و در مرحله سوم گیر کردم . اونجا که ازمون میخاد چهار تا بازی را انجام بدیم ولی من فقط سه تا رو پیدا میکنم .
کسی میدونه این چهار تا بازی دقیقا کجاست ؟

سلام ...
کلا تا جایی که یادم میاد 3 تا بازی بود نه 4 تا اسب و ماشین و فضایی ها و وقتی تمام بشن فقط باید برگردی پیش خرسه! البته اگر در 3 تا بازی هم اول بشی اچیومنت داشت.

سلام ...
کلا تا جایی که یادم میاد 3 تا بازی بود نه 4 تا اسب و ماشین و فضایی ها و وقتی تمام بشن فقط باید برگردی پیش خرسه! البته اگر در 3 تا بازی هم اول بشی اچیومنت داشت.

اون بازی که باید فضایی ها رو بزنیم خیلی سخته من هر کاری کردم نتونستم ردش کنم .

از قسمت Toy Bax بیای بیرون یه نقشه برات باز میشه که به ترتیب می تونی مراحلو بری جلو و حال کنی :d

من وقتي وارد بازي ميشم استارت رو كه ميزم دو تا گزينه مياد:
1.load toy box
2.new game
كدوم رو بايد بزنم؟؟؟ (new game رو بزنم؟؟؟؟):d

من وقتي وارد بازي ميشم استارت رو كه ميزم دو تا گزينه مياد:
1.load toy box
2.new game
كدوم رو بايد بزنم؟؟؟ (new game رو بزنم؟؟؟؟):d
نه اقا. مداد رو از سمت Toy Box بکش بیار به سمت چپ. بعد از مرحله قطار میشه مرحله دوم بازی. همینطوری بعد از هر مرحله، بعدی باز میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or